Görümcem tabağını yıkamıyor.

Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
Gelini ayıplayan (uzağa taşındı diye) ben eşimin ailesini çok seviyorum diyen sizdiniz dimi ?
Yanlış hatırlamıyorum sizdiniz , hayirdir gelinin yaptıklarını ayipliyordunuz onun yolundan gitmeye mi karar verdiniz ?

ya sen yazmasana:)
haftaya kv gelecek
iyice şişiyorum. kadın gelmeden kurum kurum kuruldum zaten sende tuz biber
O bana Ramazan günü 3 iftar 3 sahur aynı yemeği yedirdi ama bak ben ona neler yaptım

Iyiki sizin gibi bi evsahibine misafirliğe gitmemişim.... size göre depresyonda olmayabilir ama illaki sarsılmıştır... siz ailenizin bir ferdi olarak görüp manevi yönden destek olacağınıza bi de tutup aaa tabağını makineye koymamış hiiii yatagin nevresimini sökmemiş diye burada konu bile açıyorsunuz... altı üstü 5 gün yahu, yemeğe bulasiga hiç yardim etmese nolcak, bu kadar zor mu evinize 5 gunlugune gelen gorumcenize, ki keyfinden de gelmemis, katlanmak?

Ama ben saygılı bir gelinim.ayni şey değil emin olun.

Eeee ne olacak işte insan kınadığını yaşamadan ölmüyor şekerim

C Cakiltasinsm 2 ay hic birsey yapilmaz mi? Valla iyi gidenler utanmadan durabiliyolar orda? Ben zaten hic anlamam zaruri durum olmadan haftalarca baskasinin evinde kalma istegini. Herkes dogal ortaminda kalmali.. ben oyle rahat ediyorum bilmiyorum anlamiyorum bu tarz insanlarida..Allah herkese gittigi eve nevresimiyle gelen misafir dusunceliligi versin ne deyim

Sizden kötü gün dostu olmaz gerçekten. Allah kimseyi o duruma da sizin gibilerin eline de düşürmesin.
O benim dostum değil. Boşandı şimdi kesin buraya taşınır. Orda da kalmaz şimdi hepten salça olacak.ne güzel uzaktaydı.

Evime gelen iş yapsın istemem ne gerek var o misafir ben ev sahibiyim ne alaka hizmetçi.ne saçma bir dert bir de üşenmeyip konu açıyorsunuz.size göre kullandığı nevresimleri yıkasın ütülesin gider ayak evi de söyle bir kırklasın gitsin ne o siz hizmetçi misiniz?

O benim dostum değil. Boşandı şimdi kesin buraya taşınır. Orda da kalmaz şimdi hepten salça olacak.ne güzel uzaktaydı.
Sıkıntınızın asıl sebebi belli oldu....

Sizin ailenizde yanınızda değil mi?

Eşinizin de kızkardeşi yanında olsun ne olur ki?

Herkes için adalet diyorum...

Eğer normalde önceden aranızda ciddi problemler geçmemişse bir nevresim bi tabağın lafını yapmak cok ayıp olmuş. Misafir o ev arkadaşı değil tamam akrabanız ama evinizi açmışsınız. Kadın her tarafı dağıtıp size toplatmamış sonuçta. Eşinizin gözünden de düşüyorsunuz.

Bu kadar abartmaya gerek yok. Birincisi depresyonda gibi görünmek zorunda değil neticede boşanmış, içinde ne fırtınalar kopuyor kim bilebilir. Ikincisi zor zamanında kardeşi olarak ona evinizi açmışsınız ne güzel. Ama biraz empati kurun. Bu sonsuza dek böyle sürecek birlikte yaşayacak değilsiniz ki. Bence birlikte yapabilirsiniz. Siz iş yaparken o kenarda mı oturuyor mesela?

Görümcenizden iş beklemeniz çok ilginç bu durumda.kadın yeni boşanmış kimbilir ne buhranlar yaşıyor o halde yine de elinden geldiğince size destek olmuş siz bi tabağı bi çarşafı dert ediyorsunuz !kafasını toplaması ve rahat etmesi için tam tersi herşeyi siz yapmalı ve düşünmelisiniz bence.çok ayıp etmişsiniz önce eşinize sonra görümcenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…