- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
- Konu Sahibi dilemma123
-
Sanki bu cok normal2 hafta durcan 3 defa yapcan.. iyi hizmetci bellemissiniz kadini başka yerde yardım istemezlerse yapmam gelinimizde gelir bende kalır 1 ay 2 ay hiç yaptirmam bizde misafire is yaptirilmaz
Gelini ayıplayan (uzağa taşındı diye) ben eşimin ailesini çok seviyorum diyen sizdiniz dimi ?Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
O bana Ramazan günü 3 iftar 3 sahur aynı yemeği yedirdi ama bak ben ona neler yaptımya sen yazmasana:)
haftaya kv gelecek
iyice şişiyorum. kadın gelmeden kurum kurum kuruldum zaten sende tuz biber
Ama ben saygılı bir gelinim.ayni şey değil emin olun.Gelini ayıplayan (uzağa taşındı diye) ben eşimin ailesini çok seviyorum diyen sizdiniz dimi ?
Yanlış hatırlamıyorum sizdiniz , hayirdir gelinin yaptıklarını ayipliyordunuz onun yolundan gitmeye mi karar verdiniz ?
Eeee ne olacak işte insan kınadığını yaşamadan ölmüyor şekerimGelini ayıplayan (uzağa taşındı diye) ben eşimin ailesini çok seviyorum diyen sizdiniz dimi ?
Yanlış hatırlamıyorum sizdiniz , hayirdir gelinin yaptıklarını ayipliyordunuz onun yolundan gitmeye mi karar verdiniz ?
O benim dostum değil. Boşandı şimdi kesin buraya taşınır. Orda da kalmaz şimdi hepten salça olacak.ne güzel uzaktaydı.Sizden kötü gün dostu olmaz gerçekten. Allah kimseyi o duruma da sizin gibilerin eline de düşürmesin.
Ben yapmadim ama o neler yapti bak diyecegini hic sanmiyorum. Tabi yapacak oglumun evi oglum kazaniyor demistirO bana Ramazan günü 3 iftar 3 sahur aynı yemeği yedirdi ama bak ben ona neler yaptım
Sıkıntınızın asıl sebebi belli oldu....O benim dostum değil. Boşandı şimdi kesin buraya taşınır. Orda da kalmaz şimdi hepten salça olacak.ne güzel uzaktaydı.
Siz bence orijinal değilsiniz.O benim dostum değil. Boşandı şimdi kesin buraya taşınır. Orda da kalmaz şimdi hepten salça olacak.ne güzel uzaktaydı.
Bu kadar abartmaya gerek yok. Birincisi depresyonda gibi görünmek zorunda değil neticede boşanmış, içinde ne fırtınalar kopuyor kim bilebilir. Ikincisi zor zamanında kardeşi olarak ona evinizi açmışsınız ne güzel. Ama biraz empati kurun. Bu sonsuza dek böyle sürecek birlikte yaşayacak değilsiniz ki. Bence birlikte yapabilirsiniz. Siz iş yaparken o kenarda mı oturuyor mesela?Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Farkında değildir..Eşinizin gözünden de düşüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?