• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem taktı bana

Sakın küsme, sonra barışması zor oluyor. Hiç laf da sokma, sadece eleştirdiği şeylere: biz böyle seviyoruz de , geç. 27 yaş daha çok genç. Gün gelir zaten senin olgun ve iyi niyetli tavrından kendi utanır.
Benim görümcem de bazen saçmalıyor, bizim evin çirkinliğinden, perdelerin kötülüğünden vs... sorma yani. Hem de 45 yaşında. Eskiden böyle değildi de, sanki biz yazlık vs... alınca böyle oldu gibime geliyor. Ben de bari böyle kendini teselli etsin diye düşünüyorum ve umursamıyorum.
Küsme ama mesafeli ol, zırt pırt görüşme yani. Laf sokup kavga edip kendin üzülürsün sonunda.

Merhaba kızlar valla bu da dert mi demeyin 2 yıllık evliyim görümcrm evlendiğimden beri benle uğraşıyor çok kıskanç her şeye olumsuz yorum yapıyor evim düzenli bunu hazmedeniyor hep kusur arama peşinde kızımın zayıf olmasını bile kusurummuş gibi göstermeye çalışıyor görmezden geleyim diyorum ama bana bi taktik verin haddini bilsin
Evlimi bu evli değilse evlen ev ol çocuk doğur senide görelim de laf kalabalığı yapma de..akla ihtiyacım yok çok şükür de bakabiliyorum çok şükür çocuğuma de..

Merhaba kızlar valla bu da dert mi demeyin 2 yıllık evliyim görümcrm evlendiğimden beri benle uğraşıyor çok kıskanç her şeye olumsuz yorum yapıyor evim düzenli bunu hazmedeniyor hep kusur arama peşinde kızımın zayıf olmasını bile kusurummuş gibi göstermeye çalışıyor görmezden geleyim diyorum ama bana bi taktik verin haddini bilsin
hiçç kocanı karıstırma sen hallet etkıye tepkı gülümse lafı sok kac :)

görüşmeyın madem rahatsızsanız.

Back
X