cnm herhalde bu yazıyı ben yazdım butun nefret duygularım kabarıyor görümce lafını dahi duyunca ayyyy ne cektim ne cektimmmm güzelim onlar hep melek kötü olan varsa o biziz yanii emin ol
neler yaptıgını tam anlamıyla anlatmamıssınız ama tavsıyem su.esınız yada baskası yokken gorumcenızın agzının payını verın ıspat yok delıl yok.bısey dıcek olursada melek numarası yapıp cekılın ben kotu nıyetle demedım dıye.benım evlılıgımı saglıgımı tehlıkeye atan ınsanla ugrasmak ıcın ben olsam ozellıkle gıderım evıne.abısının mutlu olmasını ıstıyorsa cenesını tutacak okadar karısmasın kımse kımsenın evlılıgıne bence.cok mu kotuyum aceba.ben olsam bunu yaparım hıc kasmayın rahat olun onun taktıklerını kullanın.sonrada arkanıza yaslanıp ızleyın.[/QU
ahh canım bir yapabilsem dediklerini ama rol yapamıyorum işte bu yüzden nefret ediyorum kendimden böyle davranarak o gereksiz yüzünden eşimle aramı bozduğumun farkındayım geçmişte yaşadıklarımız tartışmalarımızda hepsi o kadın yüzünden yoksa o olmasa hiç bir derdimiz yok ne istiyor benden Allahın cezası dile kolay 7 ay bana cehennem azabı yaşattı abisine evimin düzeniyle ilgili şikayette bulunmalar 3 günlük evliyken yatıya kalmalar sen evlendiğinden beri çöktün abicim demeler biz yanyana otursak aramıza girip abisine sarılmalar ve daha bir sürü şey... bu konular yüzünden eşimle çok tartışmalar yaşadık aynı evde günlerce küs kaldık o zamanlar evimizden canlı cenaze çıkmış gibi bir hava oluyordu onu görmeyince o kadar mutluyum ki , evine gidince sırf abisi benle ilgilenmesin diye uğraşıyor türlü türlü hareketler yani aynı taktikleri ona uygulamaya gücüm yetmez değişik bir şey bu
kesinlikle ama onlara kimin mağdur olduğnu göstermemiz lazım( anlayamadığım eşlerimiz herşeyin farkındalarda bizi çıldırtmak mı istiyorlar yoksa onların yaptığını görmüyorlar mı
önceki konularını hatırlamıyorum ama
görümceni ne kadar çok önemsiyorsun.
napıyor bilmiyorum ama sen taktıkça hoşuna gidiyor demekki.
biraz rahat ol,ayrıca eşiniz aradaki dengeyi kuramamış.eşinizden kaynaklanıyor
sorunlar.görümce kaç yaşında bu arada?anlattıklarınıza göre bekar sanırım
benle aynı yaşta ve evli 25 yaşında , zaten bütünn kabahat eşimin o dengeyi kuramıyor ve o dengede ağır basan taraf hiç ben olmuyorum ne hikmetse
çok ilginç gerçekten...
görümceni, bekar ve 17-18 yaşlarında genç bir kız diye düşünmüştüm.
görümcenin eşi rahatsız olmuyor mu?abim var benimde ama yengem yanında olsun olmasın,
öyle sarılıp sevgi gösterileri yapamam özellikle yengemin yanında onun gözüne sokarak birde.
yaşı küçük olsa ergen normal diyebilirdim belki ama siz 3 günlük evliyken eşiyle birlikte mi kalmaya geldi?
sen bu durumda sadece davranışlarından rahatsız olmadığını,umursamadığını göstererek cevap verebilirsin.
birde eşin aradaki dengeyi kuramamış,eşine iş düşüyor bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?