görümcem ve bayram ne yapmalıyım:((

purpl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
30
0
16
Bursa
merhaba arkadaşlar daha önce eşimle ailesi ve görümcem yüzünden çok büyük ayrılık yaşamıştık buradan bahsetmiştim size 1 ay ayrı kaldık eşimle boşanmaya karar verdik daha sonra hatalarını anladığını söyleyerek 1 şans daha istedi ve yeniden 1 araya geldik. uzun zamandır görümcemle görüşmüyorum yaptıklarını bir türlü affedemiyorum ama eşimin kardeşi mecbur onunla bir şekilde karşılaşmak zorundayız eşim yaşadıklarımızda kardeşini sorumlu görmüyor onun gözünde bir melek ama onun yüzünden sağlığımdan oldum az kalsın evliliğimdende oluyordum o kadar çok şey yaptı ki sinsice gözüme batıra batıra ismini duymaya dahi tahammülüm yok ve şimdi bayram geliyor mecbur karşılaşıcaz evime gelirse tahammül edebilirim bir şekilde sonuçta abisinin evi ama kesinlikle onun evine gitmek istemiyorum yapamam bunu tahammül edemem ayrıca vıcık vıcık bir tip biliyorum aynı şehirde yaşamamıza rağmen tutturacak abicim bende kalın diye eşim onu yanında beni takmayan o ne derse yapan bir tip barışırken bu konuyu konuştuk hatasını kabul etti onu hiç kıramıyorum sen nasılsa eşimsin diye önemsemedim sırf kardeşim istediği için o nereye gidelim ne yapalım derse sen istememene rağmen yapptım eşim olduğun için hep yanımda olmanı istedim hatamı anladım bir daha tekrarlanmıcak söz veriyorum ama kardeşim o kadar iyi niyetli ki sen yanlış anlıyorsun dedi ama nasıl davranmak istiyorsan öyle davran dedi ama aynı eve girdikten sonra gene ona sinir olduğumu bile bile hep ondan bahsedip gözüme soktu gerçekten eşimin bu tavırlarına ve o kıza tahammül edemiyorum . her türlü sinsiliği yapan sonrada şeker kız numarası yapan bir tip beni nasıl sinirlendireceğini bilip inadına yapıyor yapacaklarını ben tepkimi verincede abisine melek olup geri çekiliyor napıcağımı şaşırdım sağlığımdan oldum 1 aydır bayramda napıcağımın derdine düştüm bir akıl verin lütfennnn

cnm herhalde bu yazıyı ben yazdım butun nefret duygularım kabarıyor görümce lafını dahi duyunca ayyyy ne cektim ne cektimmmm güzelim onlar hep melek kötü olan varsa o biziz yanii emin ol :47::47::47::47:

neler yaptıgını tam anlamıyla anlatmamıssınız ama tavsıyem su.esınız yada baskası yokken gorumcenızın agzının payını verın ıspat yok delıl yok.bısey dıcek olursada melek numarası yapıp cekılın ben kotu nıyetle demedım dıye.benım evlılıgımı saglıgımı tehlıkeye atan ınsanla ugrasmak ıcın ben olsam ozellıkle gıderım evıne.abısının mutlu olmasını ıstıyorsa cenesını tutacak okadar karısmasın kımse kımsenın evlılıgıne bence.cok mu kotuyum aceba.ben olsam bunu yaparım hıc kasmayın rahat olun onun taktıklerını kullanın.sonrada arkanıza yaslanıp ızleyın.

cnm herhalde bu yazıyı ben yazdım butun nefret duygularım kabarıyor görümce lafını dahi duyunca ayyyy ne cektim ne cektimmmm güzelim onlar hep melek kötü olan varsa o biziz yanii emin ol :47::47::47::47:

kesinlikle ama onlara kimin mağdur olduğnu göstermemiz lazım:(( anlayamadığım eşlerimiz herşeyin farkındalarda bizi çıldırtmak mı istiyorlar yoksa onların yaptığını görmüyorlar mı

neler yaptıgını tam anlamıyla anlatmamıssınız ama tavsıyem su.esınız yada baskası yokken gorumcenızın agzının payını verın ıspat yok delıl yok.bısey dıcek olursada melek numarası yapıp cekılın ben kotu nıyetle demedım dıye.benım evlılıgımı saglıgımı tehlıkeye atan ınsanla ugrasmak ıcın ben olsam ozellıkle gıderım evıne.abısının mutlu olmasını ıstıyorsa cenesını tutacak okadar karısmasın kımse kımsenın evlılıgıne bence.cok mu kotuyum aceba.ben olsam bunu yaparım hıc kasmayın rahat olun onun taktıklerını kullanın.sonrada arkanıza yaslanıp ızleyın.[/QU

ahh canım bir yapabilsem dediklerini ama rol yapamıyorum işte bu yüzden nefret ediyorum kendimden böyle davranarak o gereksiz yüzünden eşimle aramı bozduğumun farkındayım geçmişte yaşadıklarımız tartışmalarımızda hepsi o kadın yüzünden yoksa o olmasa hiç bir derdimiz yok ne istiyor benden Allahın cezası dile kolay 7 ay bana cehennem azabı yaşattı abisine evimin düzeniyle ilgili şikayette bulunmalar 3 günlük evliyken yatıya kalmalar sen evlendiğinden beri çöktün abicim demeler biz yanyana otursak aramıza girip abisine sarılmalar ve daha bir sürü şey... bu konular yüzünden eşimle çok tartışmalar yaşadık aynı evde günlerce küs kaldık o zamanlar evimizden canlı cenaze çıkmış gibi bir hava oluyordu onu görmeyince o kadar mutluyum ki , evine gidince sırf abisi benle ilgilenmesin diye uğraşıyor türlü türlü hareketler yani aynı taktikleri ona uygulamaya gücüm yetmez değişik bir şey bu

kesinlikle ama onlara kimin mağdur olduğnu göstermemiz lazım:(( anlayamadığım eşlerimiz herşeyin farkındalarda bizi çıldırtmak mı istiyorlar yoksa onların yaptığını görmüyorlar mı

bu soryu hep bende soruyorum ve bnmki anneyi bile ablanın gerisinde tutar aslında görmek istese görürler ama kabul etmek istemiyrlar

hah zaten hep kardeşleri melek olur, biz herşeyi yanlış anlamış oluruz. geçen ben de eşime kerdeşin tek başına koca evde kalıyor her ay ne mecburiyetimiz var onun kirasını elektrik su vs ödemeye? ben de üni öğrencisi oldum ama ne kendimde ne başkasında böyle bir lüks görmedim. Ayrıca onun kirası benim evimden gelen kira ile ödeniyor ve ben bunu yapmak mecburiyetindeymişim gibi hissettiriliyor. ama o hanımefendi her tatile geldiğinde bana hayatımı zehir etmeyi biliyor. Ama ona hiçbir şey denmiyor, gene ben yanlış anlamış oluyorum. ben bu sene tatile memleketime bile gidemedim her ay aysonunu getiremiyoruz ama o hanımefendi şehir şehir geziyor, bir de gelince marifet gibi anlatıyor bir de benim öğretmenliğime dil uzatıyor utanmadan.

Canım senin de Allah yardımcın olsun. Eşine gerçekleri bildirmen çok zor o yüzden görümcenin hakkından kendin geleceksin. Kötülükse kötülük sana yaptıklarının aynını sen de ona yapacaksın.

önceki konularını hatırlamıyorum ama
görümceni ne kadar çok önemsiyorsun.
napıyor bilmiyorum ama sen taktıkça hoşuna gidiyor demekki.
biraz rahat ol,ayrıca eşiniz aradaki dengeyi kuramamış.eşinizden kaynaklanıyor
sorunlar.görümce kaç yaşında bu arada?anlattıklarınıza göre bekar sanırım

Erkekler ailesine laf söylettirmiyor suçlu olduklarını bilseler de...

abartıyorsundur ne vardır bunda filan yanlış anlamışsındır. aynı şeyi senin ailenden görse çenesi durmaz ama.

eşin anlamıyor madem einden gizli alttan alttan ver karşılıklarını görümcene.

niye tahammül edemiceksin görümcene anlamadım..tepenemi binecek evine gittiğinizde..sende gıcıklık yap ters ters cevap ver sinir olduğu şeyleri yap..sonra kocana melek gibi sokul

aynı silahla vur görümceyi

önceki konularını hatırlamıyorum ama
görümceni ne kadar çok önemsiyorsun.
napıyor bilmiyorum ama sen taktıkça hoşuna gidiyor demekki.
biraz rahat ol,ayrıca eşiniz aradaki dengeyi kuramamış.eşinizden kaynaklanıyor
sorunlar.görümce kaç yaşında bu arada?anlattıklarınıza göre bekar sanırım

benle aynı yaşta ve evli 25 yaşında , zaten bütünn kabahat eşimin o dengeyi kuramıyor ve o dengede ağır basan taraf hiç ben olmuyorum ne hikmetse

bundan 2 hafta önce ki halim geldi gözlerimin önüne...
senden daha beterdim inan bana...
sonra eşimin teyzesinin kınasına tek başıma gittim hepsinin arasına...
konuşanla konuştum konuşmayanla bende konuşmadım...
oraya tek gidince ve rahat davranınca inan üstümde ki yük kalktı omuzumdan rahatladım....
sende rahat ol böyle sürekli onunla karşılaşma ihtimalini düşünerek diken üstünde olmak çok çok zor ve yorucu...
bi düşün senin ondan ne eksiğin var neden onun seni sinirlendirmesine huzursuz etmesine katlanasın ki....
yokmuş gibi davran..

benle aynı yaşta ve evli 25 yaşında , zaten bütünn kabahat eşimin o dengeyi kuramıyor ve o dengede ağır basan taraf hiç ben olmuyorum ne hikmetse

çok ilginç gerçekten...
görümceni, bekar ve 17-18 yaşlarında genç bir kız diye düşünmüştüm.
görümcenin eşi rahatsız olmuyor mu?abim var benimde ama yengem yanında olsun olmasın,
öyle sarılıp sevgi gösterileri yapamam özellikle yengemin yanında onun gözüne sokarak birde.
yaşı küçük olsa ergen normal diyebilirdim belki ama siz 3 günlük evliyken eşiyle birlikte mi kalmaya geldi?
sen bu durumda sadece davranışlarından rahatsız olmadığını,umursamadığını göstererek cevap verebilirsin.
birde eşin aradaki dengeyi kuramamış,eşine iş düşüyor bu durumda.

çok ilginç gerçekten...
görümceni, bekar ve 17-18 yaşlarında genç bir kız diye düşünmüştüm.
görümcenin eşi rahatsız olmuyor mu?abim var benimde ama yengem yanında olsun olmasın,
öyle sarılıp sevgi gösterileri yapamam özellikle yengemin yanında onun gözüne sokarak birde.
yaşı küçük olsa ergen normal diyebilirdim belki ama siz 3 günlük evliyken eşiyle birlikte mi kalmaya geldi?
sen bu durumda sadece davranışlarından rahatsız olmadığını,umursamadığını göstererek cevap verebilirsin.
birde eşin aradaki dengeyi kuramamış,eşine iş düşüyor bu durumda.

aynn öyle yapıyor sinir olduğumu söyledim inadına yapıyor ben eşi olarak kocama öyle sırnaşmaya utanıyorum inan o zaman eşi kayınvalidesine şehirdışına gitmişti annesi dururken bende kalmayı tercih etti

Back
X