merhaba arkadaşlar daha önce eşimle ailesi ve görümcem yüzünden çok büyük ayrılık yaşamıştık buradan bahsetmiştim size 1 ay ayrı kaldık eşimle boşanmaya karar verdik daha sonra hatalarını anladığını söyleyerek 1 şans daha istedi ve yeniden 1 araya geldik. uzun zamandır görümcemle görüşmüyorum yaptıklarını bir türlü affedemiyorum ama eşimin kardeşi mecbur onunla bir şekilde karşılaşmak zorundayız eşim yaşadıklarımızda kardeşini sorumlu görmüyor onun gözünde bir melek ama onun yüzünden sağlığımdan oldum az kalsın evliliğimdende oluyordum o kadar çok şey yaptı ki sinsice gözüme batıra batıra ismini duymaya dahi tahammülüm yok ve şimdi bayram geliyor mecbur karşılaşıcaz evime gelirse tahammül edebilirim bir şekilde sonuçta abisinin evi ama kesinlikle onun evine gitmek istemiyorum yapamam bunu tahammül edemem ayrıca vıcık vıcık bir tip biliyorum aynı şehirde yaşamamıza rağmen tutturacak abicim bende kalın diye eşim onu yanında beni takmayan o ne derse yapan bir tip barışırken bu konuyu konuştuk hatasını kabul etti onu hiç kıramıyorum sen nasılsa eşimsin diye önemsemedim sırf kardeşim istediği için o nereye gidelim ne yapalım derse sen istememene rağmen yapptım eşim olduğun için hep yanımda olmanı istedim hatamı anladım bir daha tekrarlanmıcak söz veriyorum ama kardeşim o kadar iyi niyetli ki sen yanlış anlıyorsun dedi ama nasıl davranmak istiyorsan öyle davran dedi ama aynı eve girdikten sonra gene ona sinir olduğumu bile bile hep ondan bahsedip gözüme soktu gerçekten eşimin bu tavırlarına ve o kıza tahammül edemiyorum . her türlü sinsiliği yapan sonrada şeker kız numarası yapan bir tip beni nasıl sinirlendireceğini bilip inadına yapıyor yapacaklarını ben tepkimi verincede abisine melek olup geri çekiliyor napıcağımı şaşırdım sağlığımdan oldum 1 aydır bayramda napıcağımın derdine düştüm bir akıl verin lütfennnn