Görümcem ve bebeği

Sinir oluyorum boyle insanlara anne kotu birsey yapmadigi surece bilgisiz anneler haricinde yani. Ne diyorsa ona uymali insanlar o senin bebegin ve en iyi sen anliyorsun rabbim bir his vermis ve ne yapilmasi gerektigini hissediyorsun. Yeter karismayin bebeklerimize diye aglaya aglaya haykirasim var. Benim kendi annemde ufacik seyden bisey olmaz birak yapsinlar dedi bana zamaninda bi biraktin mi onlara benziyorsun normal gelmeye basliyo asla ve asla doktor sozunden cikma mudahele etmelerine izin verme ufacik beden zarar gorecegine kalpler zarar gorsun bence. Kirilmamalari gereken yerde sacma sapan darilan insanlar oldugu icin diyorun. Birakin bebeklerimizi bize.

Çıldırırsın ! Konu yaptıklarının doğru olup olmaması değil, size danışmadan kendi aklıyla bebek üzerinde denemeler yapması. Benimde görümcem var ve bebeğimi aklımda soru işareti olmadan emanet ettiğim nadir kişilerdendir. uyarın bence bu sizin en doğal hakkınız, halası olması bunları yapmasına sebep değil elbette yeğenini sevebilir yeri gelir ona bakar, ama bu şekilde değil (!) bunu güzel bir dille anlatın bence

Anırarak ağlar tabiri beni çok rahatsız etti neden bilmiyorum söylemek istedim. Yaptığı şeyler güzel olsa da müsade istemeli, hayır diyorsanız diretmemeli.

Haklısınız annesi yanlış büyütmüş olsa da o masum bi çocuk böyle söylememeliydim..

Herkese çok teşekkür ederim konu kitlenebilir dışardan bi gözle olayı değerlendirmek istemiştim çünkü yanında basiretim bağlanıyor geçmişte çok samimi olduğumuzdan bir şey söyleyemiyorum.. Ama söylemem gerekliymiş onla bi arada durduğum müddette sütüm azaldı stresten.. Yapma dediğim halde yapan birine daha ne diyebilirim bilmiyorum ama gerekirse kucağından çekip alıcam..

Aynen öyle sizin çocuğunuz. Yaptığı bişeyde çocuk zarar görürse allah korusun hesabını verebilecek mi ? İşinizi garantiye alin

Yani gorumcene kizabilirsin de kucucuk cocuguna aniriyo falan demek cok ayip. Simdi seninki 2 aylik biraz buyuyunce gorursun sakin cocugu. Sanki hep oyle sendromsuz kalacak.

Birlikte bayram için memleketteydik şuan birlikte değiliz ama dönünce sık gelip gidecek bebekten önce de geliyordu ama böyle bi sıkıntımız yoktu tabi
Ben küçükken, bize geldiğinde oyuncak bebeğimi elimden alan bir kız vardı. Bebeğimi ondan çok kıskanırdım. Bende onun geleceği zamanlar, bebeğimi gazete kağıdına sarıp bahçede bir yere gömerdim. Sizde saklayın diyeceğim ama nereye?! İşiniz zor biraz. Belkide aynı şekilde sizde onun kızına davranmalısınız. Ben olsam açıkca söylerim. Herkes kendi çocuğuyla ilgilensin derdim. Her zaman içimdeki düşünceyi söylerim. Kim olursa olsun. .

Hem mantikli hem mantiksiz seyler yapiyor. Bebegin karni ovulabilir ama burnuna cengelli igne sokulmaz. Hele uyurken odaniza gelip bebegi almasi bence terbiyesizlik.
Pompası var demek yerine ben yaparim demelisiniz
Disari cikmasini istemiyorum deyip, kucagindan bebegi almalisiniz.
Konusmaktan anlamiyorsa, harekete geçin.

Az evvel o söylemin yanlış olduğunu kabul etmiştim zaten siz de bir garip insansınız..
Bende oturmus tek tek yorumlarini okudum zaten. Ne bileyim az onceki yorumunu konuyu duzenle o zaman. Iyiki tepki alinca lafi ceviriyosunuz hee. Bi yorumunda da cocuklarinin biri engelli biri de normal degil bana gore demissin o ayri sinir bozucu bi yorum. Orda soru soran kisi cocuklarin engel durumunu sormus sanki. Yani cocuklar sorunlu gorumceden sebep demeye getirmissin ama hepimizin cocugu var oyle Ileri geri konusma bizi duyan goren var normal insan.

O yorumu okuyabildiysen diğerini de okusaydın hadi uğurlar ola kardeşim

Pfff gorumceniz sanki annesi siz degilde kendisiymis gibi davraniyor delirmemek elde degil tavrinizi koyun. Su an bunlari okuduktan sonra bir gorumcemin olmadigina cok seviniyorum.

Tersleyin. Tersleyin. Tersleyin...
Ciddi ve net olun bunu yaparkende.
Çok meraklıysa ikinciyi doğurup kendi bildiği gibi büyütebilir ama sizin çocuğunuza sizin hayır dediğiniz şeyi yapamaz.
Ayrıca odanıza dalıp yataktan çocuk almak,siz tuvaletteyken,uyurken çocuğu alıp yıkamak,sokağa çıkarmak falan kusura bakmasında haddi değil. Orada bir hooop demeliydiniz.
Kırilmasın diye diye sinir hastası olursunuz ses çıkarmazsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…