Görümcem ve bebeği

Gorumcenizin hadi birçok yaptığını görmezden gelelim..Ama gece gece bebeği dışarı çıkarması tahammül edilir gibi değil.psikolojik sorunları filanmi var? Kafası bana iyi gelmedide

Dışarsı dediğim ev tek katlı kv nin bahçeye çıkarmıştı bilmiyorum öğretmenlik yapıyor kafası iyi olmasa yapabilir mi :/
Eşime anlatmadım bu şekilde anlatsam da ablasına aşık olduğu için onun iyiliği için yapıyordur der eminim..

Bebek sizin tavrınız net olsun. O ısrar ediyorsa bıkmadan usanmadan siz de ısrar edin. Uykunuz ağır değilse almasına izin vermeyin ağırsa kapıyı kilitleyin uyurken. Bir şey derse 'uyandırılmak istemedim' dersin. Gerekirse çekin alın çocuğu 'abla annesi benim benden iyi bilemezsin' deyin lütfen.

Oğlum 1 yaşında ama hala tavrım çok nettir. Ki öyle kasan aşırı titizlenen bir insan değilim. 4 aylık meme reddi döneminde bile 'ya bırak zorlama karnı doymuştur' diye almaya yeltenen kardeşimi bile tersleyip 'hayır doymadı emmesi lazım' dedim. Bir daha o oldu..

Eşinden ayrı üç çocuğu var biri engelli biri de pek normal gelmiyo bana ama ona göre dünyanın en zeki en güzel kızı..

Ben bir an acaba çocugu yok size mi ozeniyor kendince annelik provasi yapiyor dedim ki durum bambaskaymis.
Oo abla sen maşaalah 3 tane dogurdun baktin musade ette ben kendi bebegime BEN bakayım de bol bol .Bebegin senin oldugunu anlasin.

Bir de odada oturmuş benim whatsapp profilindeki fotoya bakarken gördüm onu eşimle ben varız epey uzun bakıyodu acaba eşinden ayrı diye bize özeniyo kıskanıyo mu anlamadım bu davranışı ondan mı kaynaklı.. Normalde bi kıskançlık emaresi yok ama..

Okudukça stres oldum. Resmen benim görümcem! Ne güzel konuşmuyorduk bayram bahanesiyle konuşmaya başladı. Cocukları bebek sevmek istiyormuş benimki doğunca hergun gelip seveceklermiş ay düşündükçe fenalık geçiriyorum.

Sen öncelikle bu konuyu eşinle ayneen böyle konuş canım ve aman kırılmasın üzülmesin kimse demeyi bırak şimdi böyle küçük küçük zararsiz şeylerle başlar daha sonra büyür bu iş. Herkesin kendi çocuğunu kendi istediği gibi kendi doğrularıyla büyütme hakkı var halası da olsa burada dur diyeceksin, demelisin

Aslında çoğu yaptığında bir sey yok, ilk bebeginiz oldugu icin hassas olmanizi anliyorum.ben de oyleydim. burada sorun size sormadan yapmasi ama kotu niyet gormedim ben, halalik yapmaya calisiyor gibi geldi. mesela banyodan sonra cikarken ayaklari soguk suyla yikamak hep tavsiye edilir. gunese cikarmasi da iyi, 2 dk tuttuysa nasil kizardi cocuk, sabahlari cikarmasini soyleyebilirsiniz. neden mama veriyorsun bilmiyorum ama 2 aylik bebegin surekli emmesi gerekiyor. o pompalar da burnu guzel temizlemeyebiliyor, cengelli igne daha iyi. Bence hemen her seye tepki gosterme, yardim etmesine izin ver, sen de rahatlarsin, bunlar o kadar kocakari seyleri degil. Hametan meselesini anlamadim, hametan da iyi bir krem, senin kremin neydi? sen zeytinyagi sursen o krem surse tamam da.

Sert çıkacaksın yumuşak kaldığın için yapabiliyor. Arada kocam var vs diye düşünme sert çık çünkü arada kalan minik bebeğin. Bu arada tebrik ederim ışığı kapatıp elini tutarak uyutabiliyorsan ne kadar güzel. Bu arada kadından sana nefret gelmiş herhalde anırarak ağlayan kız tanımına bittim.

Manyak mıdır Nedir ya hayatta tahammül edilecek şey değil görümcenizin yaptıkları, çocuk senin çocuğun ona ne her şeye karışıyor Ben kendisi bekar filan zannettim kendi çocuğu Da varmış meğer. Kendisi bir çocuk büyütmüş zaten bırak da gelinin de kendi çocuğunu gönlüne göre büyütsün Kesşnlikle sessiz kalmayın bir kızım var 15 aylık bir de oğlum olacak Allah bağışlarsa kimseyi karıştırtmadım, karıştırmam, herkesle mücadele ettim siz çocuk büyütmüşsünüz iki üç tane bırakın kendi çocuğumu doğrusuyla yanlışıyla ben büyüteceğim dedim biri benden habersiz alıp çocuğumu banyoya sokacak he vallahi artık herkes benden korkuyor benden habersiz bir şey yapamıyorlar çocuğuma

Çocuğu büyütmek anne babanın görevidir diğer insanlar çocuğumu sevsin, omunla oyunlar oynasın, onu güldürsün, eğlendirsin hep bunu söylüyorum

gunese cıkarma vs ok ama bunların kararı sen de
hem daha cok kucuk
sert bır dılle hayır de bak bakalım yapacak mı
daha zararlı seyler yapsa ne olcak
sen annesın ızın verme kesınlıkle

azarla o zaman sende.
ben çocuğuma kendim bakarım abla senin demene ihtiyacım yok de.
bu ne ya kendini ne sanıyor bu insanlar?

Yaptığı şeylere doğru veya yanlış demeyeceğim
Ama sizin izniniz olmadan yapması çok çok yumuşak yüzlü olduğunuzu gösteriyor zaten
Aman kimse kırılmasın derken çocugunuzu da hesaba katın
Kendinizden taviz verıyorsunuz cocugunuzdan vermeyın
Bu buyuk bır olay degıl ama ileride karşılaşacagınız durumlar için size baş etme girişimi olsun

sizin gorumcenin bekar versiyonu bende var.bayramda bende konu acmistim.herseye karisiyor akliniza gelebilecek herseye.surekli bana gulerek laf sokuyo.cvp verince de aman sakadam anlamiyosun diyor.en son esimin isleri var erkenden işe gitti bende ilk defa orda kaldim bana diyoki korkuyo musun abim baska kizlara sulanir diye.o kadar kiskanc ki haddini bu kadar aşti.bende burdaki kadinlarin tavsiyesiyle hic cvb vermedim ne dese yuzune bakmadim.cok zoruna gitmis olmali ki niye susuyosun diyo ama ben ona bile cvb vermedim.bence sizde dediginizi yapin baktiniz olmuyo o benim cocugum ben karar veririm ne yapacagima diyin

Haklısınız haddini çok asmış fakat gorumcenize sinirinizden dolayi çocuğuna anirarak ağlıyor demek ne kadar çirkin bir durum..

Anırarak ağlar tabiri beni çok rahatsız etti neden bilmiyorum söylemek istedim. Yaptığı şeyler güzel olsa da müsade istemeli, hayır diyorsanız diretmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…