- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
-
Gorumcenizin hadi birçok yaptığını görmezden gelelim..Ama gece gece bebeği dışarı çıkarması tahammül edilir gibi değil.psikolojik sorunları filanmi var? Kafası bana iyi gelmedide
görumce evli ve çocuklumu
Eşinden ayrı üç çocuğu var biri engelli biri de pek normal gelmiyo bana ama ona göre dünyanın en zeki en güzel kızı..
Merhabalar 2 aylık bir bebeğim var Allah bağışlarsa,görümcemi o doğmadan önce çok severdim bayram için birlikte eşimin ailesine memlekete gittik..On gün birlikte kaldık ama sinir hastası olmaya ramak kalmıştı.. Görümcem alternatif tıpa meraklı biri bense tam tersi modern tıp yanlısıyım gözüm seyirse doktora koşarım.. Bu çocuğu aldı ayaklarına nokta masajı yapıyor bebeğimin bi sağlık problemi yok şükür işin ehli olmayan birisin ne diye kurcalıyosun ! Sonraki gün kaka yapamıyor diye çörek otu yağıyla masaj yapıcam karnına dedi hadi dedim zararı olmaz yapsın mesele sadece bunlarla kalmadı aldı saat 12de çocuğu bahçeye çıkaracakmış güneş görmeliymiş hayır abla dedim hava 40 derece eşimin memlekette.. İki dakika sadece dedi hayır dedim ama gözüme baka baka çıkardı içeri girdi çocuk kızarmış.. Ben biraz sessiz aman kimse incinmesin yapısında biriyim ilk defa dedim çıkarma diye yarım saat durmadan d vitamini sentezlenmez boşuna yakma çocuğu onun damlası var zaten diyorum ama kendisi çok bildiğinden iki dakka yeterliymiş.. Yarın üç dakka tutacakmış.. Neyse bişey demedim ama çıldırıyorum içten içe.. Ertesi gün ben yatarken almış yanımdan çocuğu banyo yaptırıyo bi girdim lavaboda soğuk suya tutmuş ayaklarını napıyosun dedim damarları açıyomuş soğuk su.. Çocuk korkmuş soğuktan ağlıyo ağlasın ağlamak zekayı geliştirir diyo.. Oğlum hiç ağlamaz kolay kolay sakin bebektir.. Neyse ertesi gün oldu bi baktım hametan sürüyo çocuğun bezini açmış pişik olmuşmuş hiç pişik olmaz benim çocuk oysa.. Abla onun pişik kremi var zaten isteseydin onu verirdim dedim sonra diyo burnu dolmuş çengel iğneyle temizlerim pompası var dedim yani hangi birini yazayım saçma sapan işler yapıyo :/ Gece vakti girdi odamıza çocuk biraz huzursuzdu gazı var biliyorum uyumuyo mu emerek uyumak istiyo benim yeğenim emzir onu diyo hayır diyorum elini tutup ışığı kapatınca uyuyacak diyorum sen çık odadan demeye getiriyorum ama almış kucağına halasını özlemiş o halası ona masaj yapsın mı diyo en son baktım bahçeye çıkarmış gecenin köründe.. Sen uyu diyo bana da nasıl uyucam yanımda o olmadan kimbilir ne yapcaksın çocuğuma! Ben onsuz uyuyamam abla ver dedim uyutabilecek misin diyo sanki benim çocuğuma iki aydır komşu bakıyo hay allahım uzattım kusura bakmayın oynatmaya az kalmıştı döndük ama sorun bitmiş değil çünkü onlar da dönecek ve eşim ablasını çok sevdiğinden sık gidiğ geliyoruz .. Nasıl davranacağımı bilmiyorum her anne gibi bebeğime izinsiz dokunulmasına bile tahammülüm yok ben kimsenin bebeğine uzun müddet bakışımı bile değdirmem.. He son olarak işi ilerletip doktorlar bişey bilmiyor altı sene boşuna okuyorlar bile dedi.. He yaptıklarının işe yaramadığını da kendim görüyorum nitekim bi kızı var dünyanın en şımarık kızı kapıları çarpar sürekli şeker çikolata yer yemek yemez almazsan anırarak ağlar insanlara vurur düşündükçe sinirlerim hopluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?