- 27 Temmuz 2016
- 3.487
- 16.664
- 208
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
Benim kizimda 16 aylik, inanki su yazdiklarinda bir sorun gormuyorum ben. Benim kizimda ayni, soyleyenleri anliyor dediklerimi anliyor dogru tepki veriyor. Anne baba dayi teyze ver al diyor ama bak her cocuk ayri kimi erken konusur digeri erken yurur diger cocuksa emekler bi digeri emeklemeden yurur, yani demek istedigim zamani gelince oluyor ve her cocuk FARKLIDIR.slm kızlar kısa anlatmaya çalışacağım. 16 aylık bebeğim var kız. Görümcem ankaradan bizim yanımıza geldi 1 hafta tatile biri 5 yaşında biri 2 aylık 2 çocuğu var.
Kızım henüz konuşamıyor. Hira deyince hı diyor dönüp bakıyor yani ismini biliyor.
Göz teması kuruyor kızdığımı anlıyor getir ver kapat gibi kelimelerin anlamını biliyor anlıyor babasına çağıyorum Ahmet diye babasının adını biliyor babasına bakıp gülüyo.
Yabancı görünce ağlıyor ama 5 dakika sonra alışıyor
Dışarı çıkmayı seviyor parktan gelmek istemiyor.
Hareketli müzik de oynamaya çalışıyor vs
Sorun şu; konuşamadığı için görümcem otizm konusunda bir şey dedi çok canım sıkıldı
Bebeğim bu arada zil çalınca koşa koşa gidip açmaya çalışıyor içime kurt düşürüp gitti bilmiyorum çok üzüldüm
Lutfen icinizi rahat tutun, gorumcenizde bi tuhaf hemmen otizm diyip neden insani sıkìntiya sokuyora. Hem 16 aylik cocuktan ne bekliyorsa