- 13 Kasım 2016
- 144
- 121
- 23
- 35
Lütfen, lütfen, lütfen, gidin ve tedavi olun.
Fotoğraf paylaşmama isteginizi makul buluyorum.
Ama çocuğun bezi görünüyordu gibi bir bakış açısı kabul edilemez.
Kaç kişinin dikkatini çeker ki bu? Zaten bu dikkatini çekiyorsa tehlike başka şeyler içindir bezinin görünmesine gelene kadar...
Anne olarak isteklerinize saygı duymalı
Ve siz de anne olarak sağlıklı çocuk yetiştirmeyi öğrenmek durumundasınız. Bu gittiğiniz yol yol degil, yaptığınız şey de mahremiyet eğitimi değil.
Anneniz kısa giydirmemiş, halanız fotoğrafınızı paylaşmamış/yada bezinizi kimselere göstermemiş ama siz tacize ugramışsınız?
Bunun bınla alakalı olmadıgının en güzel örneği kendinizsiniz.
Çocuğun egitimi çocuğu 3 yaşında tesettüre sokmaktan geçmiyor.
Kendini tanıtmaktan, özgüvenli yetiştirmekten ve istemediğinde veya rahatsız olduğu bir şey yaşadığında sesini çıkarmasını öğretmekten geçiyor..
Siz bu baskılama ile devam ederseniz, çocuğunuz kendinden, vucudundan, cinsel kimliğinden utanır ve allah korusun tatsız bir durum yaşadığında, size gelemez, söyleyemez.
Çok çok şaşkınım. Mahremiyet eğitimini ben de önemsiyorum ama bu kadar yanlış yorumlandığını da hiç görmemiştim...
Bu görümceniz haklı demek değil. Sadece seçtiğiniz yetiştirme tarzına eleştiri, çocuğunuza zarar veriyorsunuz...
Ben cocugumu tesetture sokmuyorum!!! Evet tacize ugramamin sebebi, annemin iyi ve kotu dokunmayi anlatmamasiydi. Ben evladimi baski altina almiyorum. Ona mahrem yerlwrine dokunurlarsa bagir, kac, bana soyle diyorum. Ne kadar sig goruslusunuz. Sizle tartismak istemiyoeum, cevap vermeyecegim.