Görümcem ve eltimin davranışları

Siz orada cevabını verin, niye lafın altında kalıyorsunuz, eşinize şikayet etmenin anlamı da yok bence ne diye tartıssın, kadın kadına konusulan seyleri kocanız niye bilsij
“Canımı sıkmayın, kırbacımın tadına bakarsınız sonra” deyip gülemedin mi? Bebek misin sen kocana şikayet ediyosun bunu ya hahahha
Evet biraz pasif kaldım orada. O an bir şok oldum hiç beklemiyordum. Bide kaynanam diğer odadaydı. Zaten eltim, görümcem çok yakın arkadaşlar. Benden 11 yaş büyükler.

Bu dünya da görümce ve elti asla kafaya takılamayacak basit kişilerdir. Arada sana laf çarpacaklar sende onlara cevap ver sonra da unut gitsin varlıklarını. Çok görüşme muhattap alma seviyesizlerle. Ama altta sakın kalma cevabı yapıştır. Pısarsan yandın

Evet biraz pasif kaldım orada. O an bir şok oldum hiç beklemiyordum. Bide kaynanam diğer odadaydı. Zaten eltim, görümcem çok yakın arkadaşlar. Benden 11 yaş büyükler.
Yaşlarından vursaydin sende

11 yaş mı?Oo onlar halk dilinde “kaşarlanmışlar piyasada” olarak geçer.
Ama bak “yatak odası-kırbaç” bunları kullan onlara cümle içinde ,etkisini göreceksin

Bu modelden iki tanede elti bendede var aklı sıra biz çok iyi anlaşıyoruz Altan Altan laf sokmaya çalışıyorlar kaynanamla iyi olduğum için dislarlar bende Altan veriyorum cevabımı gülerek 😂 değmez kocana falan anlatmaya boşuna huzurunu kaçırma istedikleri bu zaten gül geç az görüş sizi biblemiyorum imajı ver işe yarıyor denemeyle sabit :halay:

Bu modelden iki tanede elti bendede var aklı sıra biz çok iyi anlaşıyoruz Altan Altan laf sokmaya çalışıyorlar kaynanamla iyi olduğum için dislarlar bende Altan veriyorum cevabımı gülerek 😂 değmez kocana falan anlatmaya boşuna huzurunu kaçırma istedikleri bu zaten gül geç az görüş sizi biblemiyorum imajı ver işe yarıyor denemeyle sabit :halay:
Aklıma benim gerizekalı görümcem geldi 😃 valla konu sahibi dua et benimkini gondermiyim sana 😂😂 en son dur ne dedi bana sanslıymıssın herkesin pesinde koştuğu kardeşimle evlendin hahahahaha sanki ben çirkinim salağa bak 😃😃 asıl sen dua et herkesin pesınde koştuğu kardeşin herkesin peşinde koştuğu kızı aldı senin gibi yazık olmamış enişteye dedim g.t oldu 😃 ya bazen insanı seviyesizleştiriyorlar böyle ama yapacak bısey yok o dilden anlıyor çünkü

Nereye kadar kocana anlatacaksın ki. Uslubunca cevap verip susturmayı denemelisin bence yoksa her seferinde azerine gelecekler.

Aklıma benim gerizekalı görümcem geldi 😃 valla konu sahibi dua et benimkini gondermiyim sana 😂😂 en son dur ne dedi bana sanslıymıssın herkesin pesinde koştuğu kardeşimle evlendin hahahahaha sanki ben çirkinim salağa bak 😃😃 asıl sen dua et herkesin pesınde koştuğu kardeşin herkesin peşinde koştuğu kızı aldı senin gibi yazık olmamış enişteye dedim g.t oldu 😃 ya bazen insanı seviyesizleştiriyorlar böyle ama yapacak bısey yok o dilden anlıyor çünkü
Aynen öyle valla konuştukları dilden konuşuyorum artık kafa rahat. ilk zaman kirmayayim diye sustum baktım ben kırılıyorum .bir gün yine nispet yapıyorlar yanlız olduğumda birbirini cekistiriyorlar hepsini söyledim .siz boyle çok güzelsiniz iki yüzlü çok iyi anlaşıyorsunuz ben beceremiyorum dedim ikiside şok 😂

"anasınınsının yuduğu gotle duruyor" ne anlama geliyor?
Kutsal geceler ne? Sevişecekleri geceye mi kutsal diyorlar?

Eşinize boyle boş seyleri sikayetlenmeyin.
Yerinizde olsam onlarla ayni ortamda bulunup sohbet etmezdim. Tek cozum bu.
Annesinin yıkadığı popo ile duruyor demek. Bu yaşına kadar tecrübesi olmamış diyerek küçümsemeye çalışıyor beni.
Galiba öyle diyorlar gece için.
Daha ilk yılımdan böyle mesafe koymak istemiyorum aslında. Umarım benimle uğraşmayı bırakırlar.

Annesinin yıkadığı popo ile duruyor demek. Bu yaşına kadar tecrübesi olmamış diyerek küçümsemeye çalışıyor beni.
Daha ilk yılımdan böyle mesafe koymak istemiyorum aslında. Umarım benimle uğraşmayı bırakırlar.

Sen bilirsin o zaman. Umarim birakirlar. 😐

evladım yok artık kocam yuduğu deseydin ya kapansaydı çeneleri.

Back
X