Görümcem ve eltimin davranışları

Annesinin yıkadığı popo ile duruyor demek. Bu yaşına kadar tecrübesi olmamış diyerek küçümsemeye çalışıyor beni.
Galiba öyle diyorlar gece için.
Daha ilk yılımdan böyle mesafe koymak istemiyorum aslında. Umarım benimle uğraşmayı bırakırlar.
Çok ilginç. Genelde tecrübesiz olanları küçük oğullarına layık görürler. 😁

11 yaş mı?Oo onlar halk dilinde “kaşarlanmışlar piyasada” olarak geçer.
Ama bak “yatak odası-kırbaç” bunları kullan onlara cümle içinde ,etkisini göreceksin
Vuracam kıpracı vuracam kıpracı bi arkadaş söyleyemiyordu böyle 😁😁

Görümceyle eltinizin yaşı kaç sizden büyükler mi yaşınızı kıskanıyor olabilirler çünkü çok gençsiniz🥰
İkisi de 35 yaşındalar. 2 yıl önce eltim kendi kardeşini vermek istemiş kocama. Görümcem de çok baskı yapmış. Kocam istememiş. Bu yüzden benimle uğraştıklarını düşünüyorum.
Acaba böyle sorunları sadece ben mi yaşıyorum dedim. Gelen mesajlara bakarsak başka üyelerde muzdarip buna benzer konulardan :KK43:

Takip kendine dert edeceğin kisiler değil ki boşver seviye yerlerde sen oralara inme hiç ama altta kalma sende ver alttan alttan yoksa işin zor ki çokta bir arada olma bence. Ama karşılarında donup kalma ver ağızlarının payını anlatacakları dilden ama seviyelerine inmeden onları sasirt :lülülü:

İkisi de 35 yaşındalar. 2 yıl önce eltim kendi kardeşini vermek istemiş kocama. Görümcem de çok baskı yapmış. Kocam istememiş. Bu yüzden benimle uğraştıklarını düşünüyorum.
Neden öyle davrandıklarını biliyormuşsunuz zaten. Öyle davranmaya da devam edecekler.
Eşinize anlatılacak bir konu değil. Ya takmamayı öğrenin. Ya bayram seyran haricinde görüşmeyin.

Allah'ım seviye yerlerde. Gözlerim kanadı. Muhattap olmayın gülün geçin. Pislik çıkarmaya çalışıyorlar. Nedenini de biliyorsunuz. Hiç sıkmayın kendinizi. Siz kocanızla mutluluğunuza bakın.

Eşiniz sizin veliniz mi
Kocama şikayet edecem nedir yani

Neden , kocanız benim karim kendi g.tünü kendi yuyo mu diyecek🤭 Böyle laf sokmalarda ya anlık seviyelerine inip lafı sokacaksınız siz de, öyle yuvarlanıp gideceksiniz ya da görüşmeyip muhatap olmayacaksınız. Her seferinde kocanız mı savunacak sizi.

"senin küçümsediğin g.t ile ben neler yapıyorum aklın şaşar" deseydiniz :confused:

Anlık bozacaktınız onu, o an.
Şimdi kocanız söyleseniz olmaz. Başka zaman başka bir densizliği söylersiniz çok ciddi can sıkarlarsa.
Bence hazırcevap olun, sizi bozanı siz de bozun. Laf altında kalmayın, belli ki seviyesizler, daha çook laf sokarlar, tetikte olun. Pek de umursamayın vurun geçin 😄

Merhabalar
Ben 7 aylık evliyim. Geçenler de kaynanama gitmiştim. Görümcem ve eltimde oradaydı. Çay demlediler. Ben 1 bardak içtim başka içmedim. Sonra neden içmediğimi sordular. Bende çay içince uykum gelmiyor dedim. Kahkaha atıp alaycı şekilde güldüler öyle saçma şey mi olur dediler. Gerçekten de ben çok çay içince uyuyamıyorum. Ses etmedim. Bunlar cinsellikten falan konuşuyorlar ben hiç fikir falan belirtmedim sadece dinliyorum. Eltim dediki kutsal geceler için topuklu ayakkabı bakıyoruz sende bak dedi. Görümcem oradan o ne bilecek topukluyu daha anasının yuduğu gotle duruyor dedi. Bu kelimesi çok üzdü beni. Ben 24 yaşındayım. Görümcem ve eltim çok yakınlar sınıf arkadaşıymış zamanın da. Kardeşiyle evlenmemi kabullenemiyor hâla gizliden gizliye kıskanıyor. Çünkü kocama eltimin kız kardeşini alacaklarmış. Kocam kabul etmemiş. Kocam çok anlayışlı birisi. Şimdi ben bunları kocama anlatsam gidip her ikisiyle de tartışacaktır. Lakin eltim ve görümcem bizi şikayetmi ettin diyeceklerdir. Sizlerden öneri bekliyorum.
Eşine sikayet etme 😁 ciddi bir mesafe koy cok sık görüşme derim

Anlayamadığım kutsal geceler ne? Neden topuklu giyiyorlar hangi geceler bunlar 🙈
Merhabalar
Ben 7 aylık evliyim. Geçenler de kaynanama gitmiştim. Görümcem ve eltimde oradaydı. Çay demlediler. Ben 1 bardak içtim başka içmedim. Sonra neden içmediğimi sordular. Bende çay içince uykum gelmiyor dedim. Kahkaha atıp alaycı şekilde güldüler öyle saçma şey mi olur dediler. Gerçekten de ben çok çay içince uyuyamıyorum. Ses etmedim. Bunlar cinsellikten falan konuşuyorlar ben hiç fikir falan belirtmedim sadece dinliyorum. Eltim dediki kutsal geceler için topuklu ayakkabı bakıyoruz sende bak dedi. Görümcem oradan o ne bilecek topukluyu daha anasının yuduğu gotle duruyor dedi. Bu kelimesi çok üzdü beni. Ben 24 yaşındayım. Görümcem ve eltim çok yakınlar sınıf arkadaşıymış zamanın da. Kardeşiyle evlenmemi kabullenemiyor hâla gizliden gizliye kıskanıyor. Çünkü kocama eltimin kız kardeşini alacaklarmış. Kocam kabul etmemiş. Kocam çok anlayışlı birisi. Şimdi ben bunları kocama anlatsam gidip her ikisiyle de tartışacaktır. Lakin eltim ve görümcem bizi şikayetmi ettin diyeceklerdir. Sizlerden öneri bekliyorum

Onlar sizi üzüp kırıyorsa sizde aynısını yapın
Saçma sapan espriler yapıyorlar
Yaş otuz beş yolun yarısı bırakın topuklu ayakkabılara ben bakayım diyebilirsiniz
Ben olsam yaşlarından vururdum valla acımazdım
Koca kadınlar edepli olsunlar

Saf olmayin kocaniza neyini sikayet edecekdiniz ,cat diye sizin kadar kasarlanip ,evliligim eskiyince bakarim diyecektiniz,henuz gencim ,evliligim taze ihtiyac yok ona buna desenize

eşine şikayet eme haklı görebilir çünkü o ablayla büyüdü . ne var bunda diyebilir. kendin hakkında gel. yol saçını başını dycem de elini pisliğe bulaştırma . bir çay içimlik mesafeni koru. erkekler bu kardeşlerini çok kolluyorlar . o uyumlu dediğin kocan içinde geçerli. benim dededm ya. bizimle çoluğu çoğuna göstermediği şefkatı kız kardeşi gelince ona gösteriyordu. yüzü gülüyordu, bize asık suratlı olurdu. ve o kardeşyleri evlatlarına laf edip küfür etselir bile.

Offf.. bir ortamda yatak odalarindan konuşulunca kim olursa olsun soguyorum kişilerden. Bana bi tiksinme geliyor. Insanın cinselliğini konuşması kadar leş bir şey yok şu hayatta.

Ağızlarının payını veremeyip kocama desem mı acaba konusu açanlara artık iyice kızıyorum.
Arkadaş ağzına kilit mı vuruyorlar da bunca lafları yiyip yiyip susuyorsunuz.
Verin ağızlarının paylarını.
Sanane benim götümden ne terbiyesizce bı konuşma diyip ordan ayrılamadınız mı?

Back
X