- 3 Ağustos 2023
- 120
- 55
- 13
Baldızıyla ilişki yaşiyor öylemi eniştesiyse o zaman ablasi veya kardeşinin eşiyle beraber .allah ım gözlerden ırak olsunÖncelikle Merhaba,
Hemen konuya girmek istiyorum, ben çalışıyorum ve birkaç gün sonra fındık başlayacak bundan dolayı yemek yapması için büyük görümcem bize geldi eşim evde değil işteydi bende evde yoktum.
İş çıkışı eşim beni aradı küçük görümcemin kocasının beni alıp eve bırakacağını ve bizde kalacağını söyledi, neden diye sorduğumda sabah fındığa başlayacağımızı söyledi, neyse eve gittik görümcem yemeklerin birçoğunu yapmıştı, ben büyük görümcem ve küçük görümcemin kocası balkonda oturuyorduk sonra ben ses kaydını açıp lavaboya gittim, ses kaydını açma sebebim daha önce görümcem dedikodumu yapmıştı, sonrasında herkesin yatağını yaptım yattık ses kaydını dinleyeyim dedim aman Allahım görümcemle eniştesinin beraber olduğunu dinledim meğer ben lavaboya gittiğimde oynaşıyorlarmış, eniştesi görümceme gece yanına gelmesini onu özlediğini söylüyordu o da itiraz etmiyordu o an elim ayağım boşaldın ne yapacağımı bilemedim tabii sabaha kadar uyuyamadım.
Şimdi ben ne yapayım bana akıl verin, bu durumu ortaya çıkarayım mı eşime ya da başka birine söyleyeyim mi?
Çok kötü çıkmazdayım buradan başka kimseye anlatamam lütfen yardım edin ne olur
Birde ses kaydı yapmaniz yasal olarak yasak birşey .onlarinki suc ama sizin yaptiginizda suc .başiniza dert almayin agrimayan başinizi agritmayin .. tabi bu olay dogruysaÖncelikle Merhaba,
Hemen konuya girmek istiyorum, ben çalışıyorum ve birkaç gün sonra fındık başlayacak bundan dolayı yemek yapması için büyük görümcem bize geldi eşim evde değil işteydi bende evde yoktum.
İş çıkışı eşim beni aradı küçük görümcemin kocasının beni alıp eve bırakacağını ve bizde kalacağını söyledi, neden diye sorduğumda sabah fındığa başlayacağımızı söyledi, neyse eve gittik görümcem yemeklerin birçoğunu yapmıştı, ben büyük görümcem ve küçük görümcemin kocası balkonda oturuyorduk sonra ben ses kaydını açıp lavaboya gittim, ses kaydını açma sebebim daha önce görümcem dedikodumu yapmıştı, sonrasında herkesin yatağını yaptım yattık ses kaydını dinleyeyim dedim aman Allahım görümcemle eniştesinin beraber olduğunu dinledim meğer ben lavaboya gittiğimde oynaşıyorlarmış, eniştesi görümceme gece yanına gelmesini onu özlediğini söylüyordu o da itiraz etmiyordu o an elim ayağım boşaldın ne yapacağımı bilemedim tabii sabaha kadar uyuyamadım.
Şimdi ben ne yapayım bana akıl verin, bu durumu ortaya çıkarayım mı eşime ya da başka birine söyleyeyim mi?
Çok kötü çıkmazdayım buradan başka kimseye anlatamam lütfen yardım edin ne olur
Valla dün şu haberi okuduktan sonra ahlaksız insanlardan her şeyi beklerim doğrusuÇok teşekkür ederim haklısınız peki onlara nasıl davranmalıyım
O yaşta erkek erkeye mi iliskileri var mışValla dün şu haberi okuduktan sonra ahlaksız insanlardan her şeyi beklerim doğrusu79 yaşındaki adam, 65 yaşındaki adamı cinsel ilişkileri duyulmasından korktuğu için parçalamış!
Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama yerinizde olsam büyük görümcenizin evinize gelip kalmasını engelleyemeseniz bile eniştenin karısı olmadan sizde kalmasını engellemeye çalışın, böyle ahlaksızlardan her şey beklenir.
Bende zaten bunu açığa çıkarsam bana bişey yaparlar diye çekiniyorum yani tabiki bu hikayede yanan ben olmak istemem.sildiysen söyleme SUS elde kanıtın yok birşey yok sana saldırırlar ailecek.
birdaha eline kanıt geçerse onu önce o ahlaksızlığı yapan kadına dinlet ve uyar. ondan sonrada eşine söyle ikisini uyarsın.
türkiye gibi bir ülkede olmasak bangır bangır söyle derdim ama allah korusun ya adam cinnet geçirip kadına birşey yaparsa bunun vebaliyle yaşayabilecek misin? Üstelik karadeniz insanının kanı biraz delidir kimseyi gözü görmez silahı falanda vardır girmeyin bu toplara.
Tabiki net şekilde anlaşılıyor sesleri Allahlarından bulsunlar ne diyimAynen gülşenin fotoğrafının altında yorumda ordu da erken mi başlıyormus öyle bir şey yazıyordu
DerkenSapık fındıkçı seni.
kendini değil önce başka bir kadının canını düşünmelisin. düşmanın bile olsa, çok büyük yanlışta olsa toplum kadından çıkartıyor öfkesini. Allah korusun kadına birşey yapsalar annesinin babasının çiğeri yanacak adama hiçbirşey olmayacak. Yanlışını yüzüne kanıtlayarak vurun, uyarın yapmasın ama kimseye söylemeyin.Bende zaten bunu açığa çıkarsam bana bişey yaparlar diye çekiniyorum yani tabiki bu hikayede yanan ben olmak istemem.
Evet amacım sadece buydu yeri gelince suratına vurmak ama böyle bişeyle karşılaşabileceğiniz aklımın ucundan değil kıyısından köşesinden Bile geçmezdiSes kaydı almaktaki amacınız, arkanızdan konuşurlarsa onlarla yüzleşmek ve kaydı dinletip ispat etmek değil miydi ?
Öncelikle evde bir şiddet olayı yaşanmaması için gereken tedbirleri alın.
Olay gerçekse, tüm aile bir aradayken açın kaydı; beraberce dinleyin. Aldatılanlar da ayrılıp, kendi yoluna baksın.
Ne kadar çaresizce zor bir durum olduğunu inanın anlatamam onlara nasıl davranacağım nasıl sessiz kalacağım bunu öğrendiğim için bu günaha dahil miyim inanın kafam karmakarışık kime güvenip anlatılır akıl alınır bilemiyorum o yüzden burda paylaşıp fikir almak en mantıklısı geldiEvet amacım sadece buydu yeri gelince suratına vurmak ama böyle bişeyle karşılaşabileceğiniz aklımın ucundan değildsb3 kıyısından köşesinden Bile geçmezdi
Biliyorum hanfendi ama benim böyle bişeyle karşılaşacağım aklıma gelse yapar mıydımSes kaydı ne ya.bunun suç olduğunu bilmiyormusun.milleti elestirene kadar önce kendi yaptığına bak
3maymun oynamak meğer ne kadar zormuşBuyuk harflerle yazmak yasak
Şunu anladım 2 görünce var birinin kocasıyla diğer görümce arasında yasak ilişki var
Hiç bir şey yapma 3 maymun oyna nasılsa çıkar bir şey desen sen arada kalırsın
Silmeseydin sadece eşinle paylaş o kadına da yaptığının yanlış olduğu konusunda ses kaydını dinleterek uyar derdim ama silmişsin bence sessiz kal. Yada eşinin öğrenmesini sağla ama sen sakın herkese ifşalama.Evet amacım sadece buydu yeri gelince suratına vurmak ama böyle bişeyle karşılaşabileceğiniz aklımın ucundan değil kıyısından köşesinden Bile geçmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?