GÖRÜMCEM VE ENİŞTESİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde taşınma aşamasındayken 10 gün kv ve kp in evinde kaldık geldiğimiz ilk günden beri adamın telefon ile şak şuk mesajlaştığını farkettim eşim ve abisi asla farketmedi adamın elinden tel düşmüyordu eşime bile söylemedim benden çıkmasın diye sonra eşim beni dışarı çagırıp 10 gündür bunu gözetliyorm tel ile oynuyor mesaj yaziyor aldatiyor annemi dedi ki bu adamlar telefonun t sinden anlamayan insanlardi.. oturmuş mesaj yazıyor demek farkettin bende gordum ama soylemedim demistim yani isin özü beni hic ırgalamaz yanındakiler yakalasın ..

Çok sağolun doğru diyorsunuz Allah ıslah etsin

Biri enişte ile kırıştırır, diğeri ses kaydı alıp. Palu ailesi mübarek. Hepiniz birbirinizden tuhafsınız

Ses kaydı almaktaki amacınız, arkanızdan konuşurlarsa onlarla yüzleşmek ve kaydı dinletip ispat etmek değil miydi ?

Öncelikle evde bir şiddet olayı yaşanmaması için gereken tedbirleri alın.

Olay gerçekse, tüm aile bir aradayken açın kaydı; beraberce dinleyin. Aldatılanlar da ayrılıp, kendi yoluna baksın.

Sizi ilgilendirmez ama artık bilmiyormuş gibide davranamazsınız
İşte ağramayan başınıza dert almışsınız
Umuyorum işler mağdurlar alehine çözülür

Gulsen gecen gun findik toplamiyor muydu? O baska bisey miydi? Ben yanlis mi gordum acaba?

TUHAF61 ben olsam o ses kaydini tam kesin kararimi verene dek gizli sakli tutardim. Hayir eşin dinlerse falan senden de bilebilir, seslerin kime ait oldugu net anlasiliyordur umarim.

Dusununce karadeniz insaninin kani deli akar, bu isten cinayet cikabilir mazallah.

Son düzenleme:
Aynen gülşenin fotoğrafının altında yorumda ordu da erken mi başlıyormus öyle bir şey yazıyordu

Sapık fındıkçı seni.

sildiysen söyleme SUS elde kanıtın yok birşey yok sana saldırırlar ailecek.
birdaha eline kanıt geçerse onu önce o ahlaksızlığı yapan kadına dinlet ve uyar. ondan sonrada eşine söyle ikisini uyarsın.
türkiye gibi bir ülkede olmasak bangır bangır söyle derdim ama allah korusun ya adam cinnet geçirip kadına birşey yaparsa bunun vebaliyle yaşayabilecek misin? Üstelik karadeniz insanının kanı biraz delidir kimseyi gözü görmez silahı falanda vardır girmeyin bu toplara.

Sizin fantezinizi…… enişte misiniz yoksa görümce mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…