GÖRÜMCEM VE ENİŞTESİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sessiz kal, gerekirse kocanı adamın odasında yatır görümcenle aynı odada sen yat, buluşmalarına fırsat verme, senin evinde yapamasınlar. Bu işi ortaya çıkaran sen olursan olacakların sorumlusu da sen olursun. Biri diğerini öldürmeye kalkışsa nasıl kalkacaksın bu vebalin altından
Eşim yoktu evde ben 1buçuk yıllık evliyim tam tanıyamamıdığım için ailesini bu sefer hep mi böyleler diye düşünmüyor değilim

Bilemiyorum of off
Neyi bilemiyorsun

Bu görümceler beni konuşuyor oh olsun buldum bi açıklarını bunu kullaniyim diyorsan

Öfke kinle yapabilirsin buyur yap

kocanda ailem derse hem kendi yuvan hem görümcelerin yuvası yıkılır ayrıca ses kaydı dinlediğin için mahkemeye verirler iftira yada yasak olani ihlalden uğraş dur

Ha ben uğraşırım diyorsan buyur bu kozu kullan o zaman

Eşine söyleme sonra görümceler boşanır ikisi de başına kalır 😀
Ortamı canlandırdım da kafamda, bu kadar ataerkinin ortasında o kadın o b.ku yiyebiliyorsa o kadından hepimiz korkmalıyız. 🤣 Hepimizi yir o. Bıraksın konu sahibi, kocası tutsun ipini görümcenin, bi salarsa sülalenin içinden geçer o.

Oncelik hikaye olmayabilir. Zira tv'lerde, gündüz kuşağı programlarinda bundan daha beter iliskiler yumağı görüyoruz.
Bence gizlice insanların özel alanini ihlal etmeyi birakmakla ise baslayabilirsiniz.
Ve kaydi silip neler duyduğunuzu unutun. Bu işten sadece siz zararlı çıkarsınız.
Soyle diyebilirler mesela " Tuhah61'in kayit aldigini anladik ve ona oyun oynadik". Bu durumda ses kaydi aldiginiz icin tepkiler size yonelir.
Bu hiç gelmedi aklıma çok teşekkürler

Pardon başlamadı mı emin misin Karadenizli olduğuna
Benim bildiğim başlamadı, herkes hevesle ilk fındığın toplanmasını bekliyor. Biz orta karadenizliyiz,beklemedeyiz.
Doğu Karadenizli arkadaşım var (nickiniz gibi 61'li) o da iş yerinden izin aldı bugün gideceğim, yarın gidecegim, besinde başlar, yedisinde başlar diye diye hala İstanbul'da, aranmayı bekliyor.
Daha batida işler nasıldır bilmem, ama karadenizin çoğu şu an beklemede

Benim bildiğim başlamadı, herkes hevesle ilk fındığın toplanmasını bekliyor. Biz orta karadenizliyiz,beklemedeyiz.
Doğu Karadenizli arkadaşım var (nickiniz gibi 61'li) o da iş yerinden izin aldı bugün gideceğim, yarın gidecegim, besinde başlar, yedisinde başlar diye diye hala İstanbul'da, aranmayı bekliyor.
Zonguldak'tayım yaş fındık satılıyor pazarda daha.

Başladı başladı bugün hemde

Sildim zaten

Attım hemde kaç kere sabah olmadı bana bi türlü
Koridora da kamera koyabilirsin 🥴
hem ses kaydi hem kamera destekli daha iyi olur 🥴
Bide kahvalti ederken enistenin bacagina cay bardagini devir bakalim ilk kim kosacak panikleyecek🥴
Gorumce evde kalip yemek yapacaksa eniste de ben bi mola yapayim geleyim derse, oglen saatleri sizin ev risk alani olabilir 🥴

Yengeç fındık toplama başladı bizim komşular var gittiler 1 ay oldu toplanan fındık bu ayda kuruyor Rize deler ama bölge bölge değişiyorsa bilmiyorum
Cok şaşırdım, temmuzda ne fındığı ya😲😲😲 bizimkiler hala beklemede, bu sene mevsimler değiştiğinden dolayı olmamış findiklar henüz
Neyse konu sahibi, tamam inandım
Sildin, unut bari. Yapacak bir şey yok
Şimdi soylesen sen suçlusun
Söylemesen ileride gostersen yine sen suçlusun 'neden söylemedin' diye.
O yüzden bosvermek daha iyi. Cevirsinler ask-i memnularini

Ben olsam susmaya çalışırdım. Biri birini vursa ben ölürdüm kahrımdan. Şu da var bazı aileler ensest oluyor kimin eli kimin cebinde ve normal karşılıyorlar 🤮 evime almazdım kesinlikle korkardım bunlardan. Ses kaydı da almak hoş değil o apayrı konu

Cok şaşırdım, temmuzda ne fındığı ya😲😲😲 bizimkiler hala beklemede, bu sene mevsimler değiştiğinden dolayı olmamış findiklar henüz
Neyse konu sahibi, tamam inandım

Sildin, unut bari. Yapacak bir şey yok
Şimdi soylesen sen suçlusun
Söylemesen ileride gostersen yine sen suçlusun 'neden söylemedin' diye.
O yüzden bosvermek daha iyi. Cevirsinler ask-i memnularini
Ben bilmem karadeniz fındık dediğim.gibi bölgeye şehre köye göre degisiyordur kıyıya yakın uzak
Toplama zamanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X