Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim yoktu evde ben 1buçuk yıllık evliyim tam tanıyamamıdığım için ailesini bu sefer hep mi böyleler diye düşünmüyor değilimSessiz kal, gerekirse kocanı adamın odasında yatır görümcenle aynı odada sen yat, buluşmalarına fırsat verme, senin evinde yapamasınlar. Bu işi ortaya çıkaran sen olursan olacakların sorumlusu da sen olursun. Biri diğerini öldürmeye kalkışsa nasıl kalkacaksın bu vebalin altından
Gerçekten öyle kendi kafama dert çıkardım resmen fesat oldukları için açtım ses kaydı açmaz olaydımŞimdi size sormazlar mı sen neden ses kaydı açtın diye? Oh valla mis gibi dert hayrını görün.
Pardon başlamadı mı emin misin Karadenizli olduğunaBir karadenizli olarak konuya inanmadım çünkü fındık daha başlamadı![]()
Neyi bilemiyorsunBilemiyorum of off
Ortamı canlandırdım da kafamda, bu kadar ataerkinin ortasında o kadın o b.ku yiyebiliyorsa o kadından hepimiz korkmalıyız.Eşine söyleme sonra görümceler boşanır ikisi de başına kalır![]()
Bu hiç gelmedi aklıma çok teşekkürlerOncelik hikaye olmayabilir. Zira tv'lerde, gündüz kuşağı programlarinda bundan daha beter iliskiler yumağı görüyoruz.
Bence gizlice insanların özel alanini ihlal etmeyi birakmakla ise baslayabilirsiniz.
Ve kaydi silip neler duyduğunuzu unutun. Bu işten sadece siz zararlı çıkarsınız.
Soyle diyebilirler mesela " Tuhah61'in kayit aldigini anladik ve ona oyun oynadik". Bu durumda ses kaydi aldiginiz icin tepkiler size yonelir.
Benim bildiğim başlamadı, herkes hevesle ilk fındığın toplanmasını bekliyor. Biz orta karadenizliyiz,beklemedeyiz.Pardon başlamadı mı emin misin Karadenizli olduğuna
Sildim zatenBu hiç gelmedi aklıma çok teşekkürler
Attım hemde kaç kere sabah olmadı bana bi türlüSizin evde mi is pisireceklermis?
Geceleri arada koridorda holta atin en iyisi![]()
Zonguldak'tayım yaş fındık satılıyor pazarda daha.Benim bildiğim başlamadı, herkes hevesle ilk fındığın toplanmasını bekliyor. Biz orta karadenizliyiz,beklemedeyiz.
Doğu Karadenizli arkadaşım var (nickiniz gibi 61'li) o da iş yerinden izin aldı bugün gideceğim, yarın gidecegim, besinde başlar, yedisinde başlar diye diye hala İstanbul'da, aranmayı bekliyor.
Daha batida işler nasıldır bilmem, ama karadenizin çoğu şu an beklemede
Başladı başladı bugün hemdeBenim bildiğim başlamadı, herkes hevesle ilk fındığın toplanmasını bekliyor. Biz orta karadenizliyiz,beklemedeyiz.
Doğu Karadenizli arkadaşım var (nickiniz gibi 61'li) o da iş yerinden izin aldı bugün gideceğim, yarın gidecegim, besinde başlar, yedisinde başlar diye diye hala İstanbul'da, aranmayı bekliyor.
Daha batida işler nasıldır bilmem, ama karadenizin çoğu şu an beklemede
Yengeç fındık toplama başladı bizim komşular var gittiler 1 ay oldu toplanan fındık bu ayda kuruyor Rize deler ama bölge bölge değişiyorsa bilmiyorumBir karadenizli olarak konuya inanmadım çünkü fındık daha başlamadı![]()
Koridora da kamera koyabilirsinSildim zaten
Attım hemde kaç kere sabah olmadı bana bi türlü
Cok şaşırdım, temmuzda ne fındığı yaYengeç fındık toplama başladı bizim komşular var gittiler 1 ay oldu toplanan fındık bu ayda kuruyor Rize deler ama bölge bölge değişiyorsa bilmiyorum
Sildin, unut bari. Yapacak bir şey yokSildim zaten
Niye ki ?Attım hemde kaç kere sabah olmadı bana bi türlü
Ben bilmem karadeniz fındık dediğim.gibi bölgeye şehre köye göre degisiyordur kıyıya yakın uzakCok şaşırdım, temmuzda ne fındığı yabizimkiler hala beklemede, bu sene mevsimler değiştiğinden dolayı olmamış findiklar henüz
Neyse konu sahibi, tamam inandım
Sildin, unut bari. Yapacak bir şey yok
Şimdi soylesen sen suçlusun
Söylemesen ileride gostersen yine sen suçlusun 'neden söylemedin' diye.
O yüzden bosvermek daha iyi. Cevirsinler ask-i memnularini