- 29 Mayıs 2021
- 14.269
- 92.913
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben üç hafta önce pazarda yaş fındık gördüm İstanbul'da. Tabii Karadeniz ile ucundan kıyısından hiçbir bağlantım yok bilemem.Bir karadenizli olarak konuya inanmadım çünkü fındık daha başlamadı![]()
Kafam karma karışık bilemiyorum yada en iyisi susmakAy allahım evlerden ırak yarabbim ne demek bu ya rabbim.akil fikir versin bu işin sonu sizede patlayabilir eşinize söyleseniz o an sinirle birşeyler olursa![]()
Çok sağolun doğru diyorsunuz Allah ıslah etsinBizde taşınma aşamasındayken 10 gün kv ve kp in evinde kaldık geldiğimiz ilk günden beri adamın telefon ile şak şuk mesajlaştığını farkettim eşim ve abisi asla farketmedi adamın elinden tel düşmüyordu eşime bile söylemedim benden çıkmasın diye sonra eşim beni dışarı çagırıp 10 gündür bunu gözetliyorm tel ile oynuyor mesaj yaziyor aldatiyor annemi dedi ki bu adamlar telefonun t sinden anlamayan insanlardi.. oturmuş mesaj yazıyordemek farkettin bende gordum ama soylemedim demistim yani isin özü beni hic ırgalamaz yanındakiler yakalasın ..
Biri enişte ile kırıştırır, diğeri ses kaydı alıp. Palu ailesi mübarek. Hepiniz birbirinizden tuhafsınızÖNCELİKLE MERHABALAR KONUYA HEMEN GİRMEK İSTİYORUM ŞİMDİ BEN ÇALIŞIYORUM VE Bİ KAÇ GÜN SONRA FINDIK BAŞLAYACAK BUNDAN DOLAYI YEMEK YAPMASI İÇİN BÜYÜK GÖRÜMCEM BİZE GELDİ EŞİM EVDE DEĞİL İŞTEYDİ BENDE EVDE YOKTUM İŞ ÇIKIŞI EŞİM BENİ ARADI VE KÜÇÜK GÖRÜMCEMİN KOCASININ BENİ ALIP EVE BIRAKACAĞINI VE BİZDE KALACAĞINI SÖYLEDİ NEDEN DEDİĞİMDE SABAH FINDIĞA BAŞLAYACAĞIMIZI SÖYLEDİ NEYSE EVE GİTTİK GÖRÜMCEM YEMEKLERİN BİR ÇOĞUNU YAPMIŞTI BALKONDA OTURUYORDUK BEN GÖRÜMCEM VE DİĞER GÖRÜMCEMİN KOCASI SONRASINDA BEN SES KAYDINI AÇIP LAVABOYA GİTTİM (KAYDI AÇMA SEBEBİM DAHA ÖNCE GÖRÜMCEM DEDİKODUMU YAPTIĞI İÇİN ) SONRASINDA HERKESİN YATAĞINI YAPTIM YATTIK SES KAYDINI DİNLEYİM DEDİM AMAN ALLAHIM GÖRÜMCEMLE ENİŞTESİNİN BERABER OLDUĞUNU DİNLEDİM MEĞER BEN LAVABOYA GİTTİĞİMDE OYNAŞIYORLARMIŞ ENİŞTESİ GÖRÜMCEME GECE YANINA GELMESİNİ ONU ÖZLEDİĞİNİ SÖYLÜYORDU ODA İTİRAZ ETMİYORDU O AN ELİM AYAĞIM BOŞALDI NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM TABİ SABAHA KADAR UYUYAMADIM ŞİMDİ BEN NE YAPAYIM BANA AKIL VERİN BU DURUMU ORTAYA ÇIKARAYIM MI EŞİME YADA BAŞKA BİRİNE SÖYLEYİM Mİ ÇOK KÖTÜ ÇIKMAZDAYIM BURDAN BAŞKA KİMSEYE ANLATAMAM LÜTFEN YARDIM EDİN NE OLUR.
ÖNCELİKLE MERHABALAR KONUYA HEMEN GİRMEK İSTİYORUM ŞİMDİ BEN ÇALIŞIYORUM VE Bİ KAÇ GÜN SONRA FINDIK BAŞLAYACAK BUNDAN DOLAYI YEMEK YAPMASI İÇİN BÜYÜK GÖRÜMCEM BİZE GELDİ EŞİM EVDE DEĞİL İŞTEYDİ BENDE EVDE YOKTUM İŞ ÇIKIŞI EŞİM BENİ ARADI VE KÜÇÜK GÖRÜMCEMİN KOCASININ BENİ ALIP EVE BIRAKACAĞINI VE BİZDE KALACAĞINI SÖYLEDİ NEDEN DEDİĞİMDE SABAH FINDIĞA BAŞLAYACAĞIMIZI SÖYLEDİ NEYSE EVE GİTTİK GÖRÜMCEM YEMEKLERİN BİR ÇOĞUNU YAPMIŞTI BALKONDA OTURUYORDUK BEN GÖRÜMCEM VE DİĞER GÖRÜMCEMİN KOCASI SONRASINDA BEN SES KAYDINI AÇIP LAVABOYA GİTTİM (KAYDI AÇMA SEBEBİM DAHA ÖNCE GÖRÜMCEM DEDİKODUMU YAPTIĞI İÇİN ) SONRASINDA HERKESİN YATAĞINI YAPTIM YATTIK SES KAYDINI DİNLEYİM DEDİM AMAN ALLAHIM GÖRÜMCEMLE ENİŞTESİNİN BERABER OLDUĞUNU DİNLEDİM MEĞER BEN LAVABOYA GİTTİĞİMDE OYNAŞIYORLARMIŞ ENİŞTESİ GÖRÜMCEME GECE YANINA GELMESİNİ ONU ÖZLEDİĞİNİ SÖYLÜYORDU ODA İTİRAZ ETMİYORDU O AN ELİM AYAĞIM BOŞALDI NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM TABİ SABAHA KADAR UYUYAMADIM ŞİMDİ BEN NE YAPAYIM BANA AKIL VERİN BU DURUMU ORTAYA ÇIKARAYIM MI EŞİME YADA BAŞKA BİRİNE SÖYLEYİM Mİ ÇOK KÖTÜ ÇIKMAZDAYIM BURDAN BAŞKA KİMSEYE ANLATAMAM LÜTFEN YARDIM EDİN NE OLUR.
Cok şaşırdım, temmuzda ne fındığı yabizimkiler hala beklemede, bu sene mevsimler değiştiğinden dolayı olmamış findiklar henüz
Neyse konu sahibi, tamam inandım
Sildin, unut bari. Yapacak bir şey yok
Şimdi soylesen sen suçlusun
Söylemesen ileride gostersen yine sen suçlusun 'neden söylemedin' diye.
O yüzden bosvermek daha iyi. Cevirsinler ask-i memnularini
Sizin evde mi is pisireceklermis?
Geceleri arada koridorda holta atin en iyisi![]()
Aynen gülşenin fotoğrafının altında yorumda ordu da erken mi başlıyormus öyle bir şey yazıyorduGulsen gecen gun findik toplamiyor muydu? O baska bisey miydi? Ben yanlis mi gordum acaba?
TUHAF61 ben olsam o ses kaydini tam kesin kararimi verene dek gizli sakli tutardim. Hayir eşin dinlerse falan senden de bilebilir, seslerin kime ait oldugu net anlasiliyordur umarim.
Dusununce karadeniz insaninin kani deli akar, bu isten cinayet cikabilir mazallah.
Sapık fındıkçı seni.ÖNCELİKLE MERHABALAR KONUYA HEMEN GİRMEK İSTİYORUM ŞİMDİ BEN ÇALIŞIYORUM VE Bİ KAÇ GÜN SONRA FINDIK BAŞLAYACAK BUNDAN DOLAYI YEMEK YAPMASI İÇİN BÜYÜK GÖRÜMCEM BİZE GELDİ EŞİM EVDE DEĞİL İŞTEYDİ BENDE EVDE YOKTUM İŞ ÇIKIŞI EŞİM BENİ ARADI VE KÜÇÜK GÖRÜMCEMİN KOCASININ BENİ ALIP EVE BIRAKACAĞINI VE BİZDE KALACAĞINI SÖYLEDİ NEDEN DEDİĞİMDE SABAH FINDIĞA BAŞLAYACAĞIMIZI SÖYLEDİ NEYSE EVE GİTTİK GÖRÜMCEM YEMEKLERİN BİR ÇOĞUNU YAPMIŞTI BALKONDA OTURUYORDUK BEN GÖRÜMCEM VE DİĞER GÖRÜMCEMİN KOCASI SONRASINDA BEN SES KAYDINI AÇIP LAVABOYA GİTTİM (KAYDI AÇMA SEBEBİM DAHA ÖNCE GÖRÜMCEM DEDİKODUMU YAPTIĞI İÇİN ) SONRASINDA HERKESİN YATAĞINI YAPTIM YATTIK SES KAYDINI DİNLEYİM DEDİM AMAN ALLAHIM GÖRÜMCEMLE ENİŞTESİNİN BERABER OLDUĞUNU DİNLEDİM MEĞER BEN LAVABOYA GİTTİĞİMDE OYNAŞIYORLARMIŞ ENİŞTESİ GÖRÜMCEME GECE YANINA GELMESİNİ ONU ÖZLEDİĞİNİ SÖYLÜYORDU ODA İTİRAZ ETMİYORDU O AN ELİM AYAĞIM BOŞALDI NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM TABİ SABAHA KADAR UYUYAMADIM ŞİMDİ BEN NE YAPAYIM BANA AKIL VERİN BU DURUMU ORTAYA ÇIKARAYIM MI EŞİME YADA BAŞKA BİRİNE SÖYLEYİM Mİ ÇOK KÖTÜ ÇIKMAZDAYIM BURDAN BAŞKA KİMSEYE ANLATAMAM LÜTFEN YARDIM EDİN NE OLUR.
sildiysen söyleme SUS elde kanıtın yok birşey yok sana saldırırlar ailecek.Sildim zaten
Sizin fantezinizi…… enişte misiniz yoksa görümce mi?Öncelikle Merhaba,
Hemen konuya girmek istiyorum, ben çalışıyorum ve birkaç gün sonra fındık başlayacak bundan dolayı yemek yapması için büyük görümcem bize geldi eşim evde değil işteydi bende evde yoktum.
İş çıkışı eşim beni aradı küçük görümcemin kocasının beni alıp eve bırakacağını ve bizde kalacağını söyledi, neden diye sorduğumda sabah fındığa başlayacağımızı söyledi, neyse eve gittik görümcem yemeklerin birçoğunu yapmıştı, ben büyük görümcem ve küçük görümcemin kocası balkonda oturuyorduk sonra ben ses kaydını açıp lavaboya gittim, ses kaydını açma sebebim daha önce görümcem dedikodumu yapmıştı, sonrasında herkesin yatağını yaptım yattık ses kaydını dinleyeyim dedim aman Allahım görümcemle eniştesinin beraber olduğunu dinledim meğer ben lavaboya gittiğimde oynaşıyorlarmış, eniştesi görümceme gece yanına gelmesini onu özlediğini söylüyordu o da itiraz etmiyordu o an elim ayağım boşaldın ne yapacağımı bilemedim tabii sabaha kadar uyuyamadım.
Şimdi ben ne yapayım bana akıl verin, bu durumu ortaya çıkarayım mı eşime ya da başka birine söyleyeyim mi?
Çok kötü çıkmazdayım buradan başka kimseye anlatamam lütfen yardım edin ne olur![]()