- 11 Nisan 2017
- 92
- 53
- 3
- Konu Sahibi misslaviniaa
-
Canim sende hem kayinvalide hemde gorumcesine hizmet etmekte gonullu gibisin cok kolaysa disardan yemek yerine bogazini tutup gelinlik yap hem sen gosterirsin kayinvalideni gorumcene merhametli kizsinValla ben de eşimi aradım bugün canım dışarıda yiyip geçelim dedim işyerinde buluştuk gittik. Arkadaşa rüya gibi geliyor bunlar inanmıyor. Sadece görümcesi köle gibi çalışmıyor zannediyormuşmuş. Kız önceden beri iş yapmıyormuşmuş zaten bu eve geldikten sonra böyle olmamış ki. Şimdi annesinin yanına gidecek kocası gitmem demiyor da evdeki gelin itiraz ediyor. Gitsin çekilsin odasına bizim aramıza girmesin derdim ben olsam. Kayınvalideyi esir mi almış nedir. Kızına göstermeyecek.
Sadece hizmet degil kaprislerini nazlarini cekiyorum evliligimden anlamadim bisey yasamadan bilemez kimseÇok zor değil. Hizmet etme o kadar
Hmm.. Çok ilginç bir mantık.Canim sende hem kayinvalide hemde gorumcesine hizmet etmekte gonullu gibisin cok kolaysa disardan yemek yerine bogazini tutup gelinlik yap hem sen gosterirsin kayinvalideni gorumcene merhametli kizsin
Evet konu senin mantiginsa ilginc oldugu dogrudurHmm.. Çok ilginç bir mantık.
Sadece hizmet degil kaprislerini nazlarini cekiyorum evliligimden anlamadim bisey yasamadan bilemez kimse
Aynı şeyi ben kendi evimde yaşadım 3 yıl kayinvalidem kayinpederim kızları başka ilde yaşıyorlar di bayram seyran ramazan aşure her ne özel gün varsa bi bahane bulur esini orda bırakır 2 3 ay kalır gitmezler di ve evli olan gorumcem sabah 9 buçuk 10 gibi çocuklarını gönderir bi saat sonra gelir akşam 12 1 e kadar gitmezlerdi tabi evlilik karı koca ilişkisi hak getire evimde yalnz kaldığım tek gün düğün gününün sabahi ondan sonra 10 gün balayı ve döndüğümde evde hepsi bu böyle 3 yıldan fazla devam etti gecen yil evlerini taşıdılar buraya da kurtuldum ama neler cektirdiler
Olucagi o zatenCok sinir bozucu ama ya hizmet kısmı bile yeter. Hizmetçisisin sanki. Olmadi yone tartis gelmesinler bari
Canim sende hem kayinvalide hemde gorumcesine hizmet etmekte gonullu gibisin cok kolaysa disardan yemek yerine bogazini tutup gelinlik yap hem sen gosterirsin kayinvalideni gorumcene merhametli kizsin
Dediginiz gibi uzaga tasinmakta pek cozum olmayabilir ama en azindam zirt pirt inmezler esim bana zaten destek cikiyo yapmak zorunda degilsin yapma diyo ben salaklik ediyorum yapim bu cunku ilk hamileligim zorunlu kurtajla sonuclandi esim uzerime titrer hamile kalsam zaten bardak bile tasitmaz ama sirf onlara inat cocuk yapmak istemiyorum istedigim zaman olsun istiyorum yazdan sonra cocuk dusunuyoruz ama calissamda calismasamda gelirler aliskanlik olmusben evlenmeden oncede geliyolarmis yani kiz bosuna evlenmis anlicaginHafta sonları da siz onlara gitseniz mesela.
Ben sizi cok iyi anlıyorum, anne baba hemen öyle baştan, evden atilacak kişiler degil. Cok üzüldum sizin adınıza, böyle ezilmenize. Biraz uźaga da taşinsanız yine aynısınin olacagıni düşunüyorum. Bunu alışkanlık haline getirmişler cünkü. Biraz surat yapsanız, hizmet felan etmeseniz eşiniz size destek cıkar mı?
Ilerisini düşündüm hamile felan olsanız, cocugunuz olsa bu durum yine böyle giderse?
Sizde ćalişsanız yine böyle gelirler mi?
Ben onu da yaptim merak etmegücünüz yetiyorsa bu atarı evdekilere yapsanıza
Dediginiz gibi uzaga tasinmakta pek cozum olmayabilir ama en azindam zirt pirt inmezler esim bana zaten destek cikiyo yapmak zorunda degilsin yapma diyo ben salaklik ediyorum yapim bu cunku ilk hamileligim zorunlu kurtajla sonuclandi esim uzerime titrer hamile kalsam zaten bardak bile tasitmaz ama sirf onlara inat cocuk yapmak istemiyorum istedigim zaman olsun istiyorum yazdan sonra cocuk dusunuyoruz ama calissamda calismasamda gelirler aliskanlik olmusben evlenmeden oncede geliyolarmis yani kiz bosuna evlenmis anlicagin
KatiliyorumTek çözüm yolu olarak taşınmak kaliyor. Biran önce bu konuyu gündeme getirsen iyi olur. Bu stresle hamile bile kalamayabilirsin.
Yaptıgın kiymet bilinmez arkadaşım, en küçük bir surat asmışlıgın olsa hiç kimse o ettigin iyilikleri hatırlamaz bile.
Niye gelemesin? Yakın olsak valla da billa da hergün giderim anneme. Niye evlendik anamıza gitmeyelim diye mi?Orasi anasinin evi diye hergun gelemezki bende o zaman hergun anama gidiyim biz niye evlendik ki ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?