görumcem ve itirafI

Eflatunc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
3.633
2.642
133
27
Merhaba arkadaşlar çok uzatmadan sizle bişey paylaşıp akil danışmak istiyorum . Benim kaynanam ve kayinpederim vefat etmis. Görümcemde diyer iki eltimle yapamadı diye en küçükleri yani benle kalyo. Mallesef çok sorunlu bu günden örnek vereyim sabah iş başvuru evraklarini doldurcakti bende hic para yok tu çok üzüldü bnde bi çare düşündüm kendimce gitim komşumdan yani arkadaşımdan ilk defa para borç istedim hemde o yağmurda getirdim verdim neyse giti ikametka'hını almaya okudu şehirdeydi. Eve tekrar almak icin benim gitmem gerekti bronsit,o hasta çocugmla o yağmurda koştura, koştura o servise oraya kadar gitim neyse halletim sonuçta. Aksam yüzüğümü kaybetim sandım her yeri aradım evi yerle bir etim çok üzüldum ağladım çünkü zaten hiç bir şeyim kalmadi hepsi borca giti. Görümcem gelip az önce yüzümü aldığını ve bana soz ver sakın soru sorma dedi. Yüz şeklin den anladım çaldığını .Nerde dedim yatagin altna fırlatım dedi ve giti yattı çok uzun oldu biliyorum ama anlatmak istedim cunku anne siz diyin ce herkes kötü davrandımı sanıyo hemen kendince.Ne yapmalıyım sabah sizce icimde ne yazık ki büyük bi soğuma var o na karşı

Son düzenleyen: Moderatör:
yuzugumu takmiyinca daraldi icin oda aramam dye bndn habersiz alip satmak istemis ama ben ararken dedi neden o yuzugu aryosun oglun yaramaz copede atmustir yok dedim o yuzuk tek kaldi nisanimdan yani

satmak,istemis kendisine

Yaptığı yanlış tabiiki de, sizin iyi niyetinizi suistiam etmiş anlattıklarınıza bakılırsa. Anne ve babası olmaması kötü ama bu hoşgörmeye sebep değil bence. İleride başka yollara sa başvurabilir.

ne yapm kusem kizsam kavga cikar yine aile buyukleri ve ablalri cahildir bosver yine bn kotuyum ve ben cok yorgunum hic kavga kaldircak halim yok

Eşinize söyleyin kardeşin benim yüzüğümü satmaya yeltendi diye.

ne yapm kusem kizsam kavga cikar yine aile buyukleri ve ablalri cahildir bosver yine bn kotuyum ve ben cok yorgunum hic kavga kaldircak halim yok

Eşinize anlatın durumu, ünv okumuş bir bu kişi aklı keser çoğu şeye. Eğer bir daha bu şekilde davranırsan diğer kardeşlerinle dönüşümlü kalmak zorunda kalırsın gibi bir yaptırım uygulayın.

Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz bunu onlara gösterin sinir oluyorum tek görüp ezmeye çalışanları.

Keşke mesajlarınızı daha okunabilir yazsanız. İmla kuralları yine bozuk olsun ama en azından sesli harfleri ekleyin. Böyle çok zor oluyor size yardımcı olmak isteyen insanlara...
Konuyu anladığım kadarıyla yuzugunuzu çalmak istemiş, siz farkedince de 'yatağın altına attım' demis.
Bu zaman yapacak tek şey esinize söylemek,ona havale etmek.
Hırsızlık bu,yarın bir gün başka birşey çalar sizin başınız belaya girer
Ben yerinizde olsam onunla yuzgoz olmaz abisine anlatırdım,ne gerekiyorsa o yapsın. Ayrıca iki yil univeriste okumuş kız nereden baksan 20 yaşındadır. Bir işe başlayınca kendi evine çıkabilir,ya da birkaç öğrenci kızla aynı eve çıkabilir. Bu kötü birşey değil. Bence esinize de bu yönde telkinler verin,ise başlar başlamaz gitsin evinizden. Sonuçta alsa hadi en az asgari ücret. Onunla da idare edebilir bir başına. İnsanlar tek asgari ücretle aile geçindiriyorlar

Yahu olur mu hiç öyle şey? Tabi ki kavga çıkaracaksınız ki başka problem yaşamayasınız. Eşinize söyleyin burda yazdıklarınızı.

çok tesekür ederim dikat ederim

Yahu olur mu hiç öyle şey? Tabi ki kavga çıkaracaksınız ki başka problem yaşamayasınız. Eşinize söyleyin burda yazdıklarınızı.
esime anlatcam ama valaha bilaha 3 yildir o görümcemin sorunlri yüzünden kavgadan huzur bulmadik sadce ben degil,iki eltimde ayni şekilde

esime anlatcam ama valaha bilaha 3 yildir o görümcemin sorunlri yüzünden kavgadan huzur bulmadik sadce ben degil,iki eltimde ayni şekilde
Ama sorunlu kişi siz de kalmış şimdi de sizin huzurunuzu bozuyor. Evlense de hepiniz kurtulsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…