satmak,istemis kendisineYüzüğü neden fırlatmış yatağın altına?
satmak,istemis kendisine
ne yapm kusem kizsam kavga cikar yine aile buyukleri ve ablalri cahildir bosver yine bn kotuyum ve ben cok yorgunum hic kavga kaldircak halim yokYaptığı yanlış tabiiki de, sizin iyi niyetinizi suistiam etmiş anlattıklarınıza bakılırsa. Anne ve babası olmaması kötü ama bu hoşgörmeye sebep değil bence. İleride başka yollara sa başvurabilir.
ne yapm kusem kizsam kavga cikar yine aile buyukleri ve ablalri cahildir bosver yine bn kotuyum ve ben cok yorgunum hic kavga kaldircak halim yok
gorumcem yuzugumu calmus ben aryip aglyinca geldi itiraf eti buBen hiç bir şey anlamadım !
Eşinize anlatın durumu, ünv okumuş bir bu kişi aklı keser çoğu şeye. Eğer bir daha bu şekilde davranırsan diğer kardeşlerinle dönüşümlü kalmak zorunda kalırsın gibi bir yaptırım uygulayın.[/QUOT aylardir kavga var yemin ediyorum onun yuzunden tam bitmisken yine kavga telefonlar cok yorgunum inanin ben gelin geldim ondan daha cok kimsesizim
düsunuyorum anlatmayi ama ona söylüyüpte kusmelerinide istmem zatn yapti bi cok hata yuzunden yeni baristilarEşinize söyleyin kardeşin benim yüzüğümü satmaya yeltendi diye.
çok tesekür ederim dikat ederimKeşke mesajlarınızı daha okunabilir yazsanız. İmla kuralları yine bozuk olsun ama en azından sesli harfleri ekleyin. Böyle çok zor oluyor size yardımcı olmak isteyen insanlara...
Konuyu anladığım kadarıyla yuzugunuzu çalmak istemiş, siz farkedince de 'yatağın altına attım' demis.
Bu zaman yapacak tek şey esinize söylemek,ona havale etmek.
Hırsızlık bu,yarın bir gün başka birşey çalar sizin başınız belaya girer
Ben yerinizde olsam onunla yuzgoz olmaz abisine anlatırdım,ne gerekiyorsa o yapsın. Ayrıca iki yil univeriste okumuş kız nereden baksan 20 yaşındadır. Bir işe başlayınca kendi evine çıkabilir,ya da birkaç öğrenci kızla aynı eve çıkabilir. Bu kötü birşey değil. Bence esinize de bu yönde telkinler verin,ise başlar başlamaz gitsin evinizden. Sonuçta alsa hadi en az asgari ücret. Onunla da idare edebilir bir başına. İnsanlar tek asgari ücretle aile geçindiriyorlar
esime anlatcam ama valaha bilaha 3 yildir o görümcemin sorunlri yüzünden kavgadan huzur bulmadik sadce ben degil,iki eltimde ayni şekildeYahu olur mu hiç öyle şey? Tabi ki kavga çıkaracaksınız ki başka problem yaşamayasınız. Eşinize söyleyin burda yazdıklarınızı.
Ama sorunlu kişi siz de kalmış şimdi de sizin huzurunuzu bozuyor. Evlense de hepiniz kurtulsanızesime anlatcam ama valaha bilaha 3 yildir o görümcemin sorunlri yüzünden kavgadan huzur bulmadik sadce ben degil,iki eltimde ayni şekilde
insalah cok ama cok güzel bi hayati sahane'bi kocasi olur ama bnden uzakAma sorunlu kişi siz de kalmış şimdi de sizin huzurunuzu bozuyor. Evlense de hepiniz kurtulsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?