görumcem ve itirafI

yorumunuz için çok teşekür ederim . İnanın yapıyorum elim den geldiğince katlanıyorum'onun halerine üzülüyorum ama o dışarda benim asla yaşamadığm hayati yaşadi ne istediyse hep'oldu olmayada dewam ediyo bende tek bisey için katlaniyorum 3 yaşındaki oglum we hasta annem daha cok üzülmesin diye ne kadar dayanirim bilmiyorum

her istediğini yapmayın.. onun hallerine asla üzülmeyin.. sadece Allah rızası için katlanın.. ve kendinizi de onu da serbest bırakın rahat olun elinizden geldiğince.. onun size güven duymasını sağlayın maa siz de oan güvendiğinizi hissettirin bilsin.

Türkçe kan ağlıyor. Mesajları okurken gözüm kanadı. ###
Durumunuza üzüldüm. Sorun küçükken çözüme kavuşmazsa ilerde başka ve büyük sorunların çıkması kaçınılmazdır.

Acaba annesi vefat etti diye her şeyine göz mü yumuluyor? Yani bu kadar umursamazca ben almıştım demesi, arayıp yemek hazırla demesi falan.
Artık yetişkin olduğunun farkına varması lazım. Herkesin acısı, üzüntüsü var ama bunlar hırsızlık yapması için sebep değil. Üstelik evinde kaldığı kişinin eşyasını aliyir.

keşke türkçe yazsaydınız da ne yazdığınızı anlasaydım.kriptolog gibi hissediyorum kendimi bazen.olayı da hiç anlamadım metni çözdüğüm kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…