görumcem ve itirafI

21 yaşında görümcem abisi çok uzakta çalşyodu yengenin imzasi şart demiş

Asla anlamaz çok utanyo halen'yataktan çikmadi bende bisey diyemedim'zaten nash

dokumatiğim bozuk
Peki.
Görünce mevzusunu eşinize anlatın derim.
Ileride daha büyük belalar acmamasi için eşinize uyarıda bulunun.
Psikologa götürün beraber.
Alıp karşınıza güzelce konuşun hala laftan anlamiyorsa ciddi ciddi bir çare bulması için eşinize ciddi bir konuşma yapin.

Bide lise mezunuyum

Türkçe öğrenebilirsiniz

Ne güzel bir tavsiye

Ömrümün sonuna kadar Belımdemı tasıcam kambur gıbı hemde hırsız
Hayat büyük konuştuklarını ve kınadıklarını büyük bir tepside önünde sonunda önüne koyuyor. İnsanoğluyuz şaşar beşeriz. Yanlış anlamayın dediğimi ama yinede kocaman laflar ederken düşünüp konuşalım. Zira asla dediğim ne varsa yada eleştirdiğim ayyy asla dediğim hep önüme geldi. (geneli çocuk yetiştirmekle alakalı olsada bu bır gerçek)

21 yaşında bir kız ultra mantıklı düşünemeyebilir ama hırsızlık çok ayrı bir mevzu.
Eşinle bu hırsızlık meselesi yüzünden tartışabilirdin bile, yüzüğü kaybettiğin için sana kızabilirdi.
Kaldı ki "daha yaşı küçüük" denilen kız belki de yüzüğü çocuğun çöpe atmıştır diye yalan söylemiş üstüne. Ortada bi masumluk göremedim.

Madem bir cahillik ettin aldın yüzüğü ne diye itiraf ediyor pişkin pişkin onu anlamadım. Bari pişman olduysan yenge aramana yardım edeyim de ver yani.. psikolojisi bozuk bence görumceniz normal degil

Madem bir cahillik ettin aldın yüzüğü ne diye itiraf ediyor pişkin pişkin onu anlamadım. Bari pişman olduysan yenge aramana yardım edeyim de ver yani.. psikolojisi bozuk bence görumceniz normal degil
En çok ta bu takıldı buldum diye bilirdi ve az önce aradı ben cok acıktım yemek hazırlasana bana dedi bnde tamam dedim

En çok ta bu takıldı buldum diye bilirdi ve az önce aradı ben cok acıktım yemek hazırlasana bana dedi bnde tamam dedim
Böyle hicbirsey olmamış gibi davranirsaniz daha çok başınız ağrır , tavrinizi koyun ve yanlışını gösterin lütfen.. yaşı küçük değil o yaşta evlenip çocuk sahibi oluyor insanlar..

bence konuşun sevgi ile güven vererek aranızda ne olursa olsun yalan olmamasını bir şeye ihtiyacı olduğunda gelip size söylemesini elinizden geleni onun için yapabileceğinizin güvenini verin.. gücüm yettiğince yanındayım deyin.. bugün abisinin evinde yapan Allah korusun başka evlerde arkadaşlarına da yapabilir. bunu özellikle ikiniz baş başa kalıp konuşun.. bu konudan asla abisine bahsetmeyeceğinizi de söyleyin. ama eşinizin onun haberi olmadan bilmesi gerek diye düşünüyorum. sadece bildiğini kardeşine yüzlemesin. bir nevi önlem amaçlı "sadece bil die söylüyorum ben onunla konuşacağım " deyin eşinize de ..
bakın sevginin olmadığı yerde hiç bir şey olmaz. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye bir söz var.çok doğru.. çok toy çok yalnız annesiz babasız Allah vermesin.. bugün babam hasta duygularımı bir Allah biliyor bir ben..
ona abla olun ana olun her şey olun.. bir kuş bir dala sığınmış basın bağrınıza.. her insan hata yapabilir hepimiz şaşabiliriz.. bir tekme de karşıdan atılsa mı iyi hatasına rağmen bağrına basmak mı iyi..

çok uzattım affedersiniz sözü bir olmuş ile paylaşıp sonlandıracağım..

müftünün birinin tam karşısında sabaha kadar içip etrafa rahatsızlık veren bir genç varmış..bir gün etraftan şikayet etmişler. çocuğu içeri atmışlar. müftü kaç gün çocuğun naralarını duymayınca yanında ki yardımcıya nerede diye sormuş.o da durumu anlatmış.müftü hemen ilgili yere giderek serbest bırakılmasını istemiş. yüksek mevkide ki adam aman hocam buralara kadar neden zahmet ettiniz haber edeydiniz ben yine salardım demiş.

çocuk hapisten çıkarılmış, müftünün yanıan varmış. teşekkür etmek için ve demiş ki.. sen ki göz göre göre her gün o gürültümü çekip bir de beni serbest bırakılmam için buralara kadar geldin ya ben çok utandım.. bir daha asla tövbe edip yapmayacağım Allah razı olsun demiş müftüye.

yani sözün kısası sen iyi ol iyiliğinle kal ve onu etrafındaki herkese yaymaya bak.. elbet kötü dediğin de bir gün gelir senden de iyi olur.bilemezsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…