21 yaşında görümcem abisi çok uzakta çalşyodu yengenin imzasi şart demişYüzük meselesi çok ciddi bir konu nasıl cesaret ediyor.ayrıca bronşit olan çocuğumla bu havada dışarı çıkmazdım ben heralde ya eşiniz halletsin zaten bu ara çocuklar hastalıktan kırılıyor.çok fazla iyi geldiniz bana kaç yaşında kız bir de bilse yani...
Asla anlamaz çok utanyo halen'yataktan çikmadi bende bisey diyemedim'zaten nashHayretler içinde okudum. Öncelikle siz ne kadar iyi kalpli bir bayansınız, kaldı mı bu devirde görümceyle aynı evde oturmayı çekecek bir kadın hem de üstüne işi görülsün diye etraftan onun için borç almışsınız. Yüzüğünüzü çalmış ama siz hala sakin ve mantıklı davranıyorsunuz. Tebrik ediyorum sabrınızı. Ancak sizin fedakarlıklarınıza rağmen yapılan davranış da çok sinir bozucu. Karşınıza alıp güzelce konuşsanız anlamaz mı ki?
Arkadaşım çok merak ettim ne mezunusun?Asla anlamaz çok utanyo halen'yataktan çikmadi bende bisey diyemedim'zaten nash
dokumatiğim bozukArkadaşım çok merak ettim ne mezunusun?
Berbat yazıyorsun.
Peki.dokumatiğim bozuk
Bide lise mezunuyumPeki.
Görünce mevzusunu eşinize anlatın derim.
Ileride daha büyük belalar acmamasi için eşinize uyarıda bulunun.
Psikologa götürün beraber.
Alıp karşınıza güzelce konuşun hala laftan anlamiyorsa ciddi ciddi bir çare bulması için eşinize ciddi bir konuşma yapin.
Ömrümün sonuna kadar Belımdemı tasıcam kambur gıbı hemde hırsızKardeşi kapıya atmak çözüm mü. Siz atar mıydınız kardeşinizi.
merhaba arkadaslar cok uzatmadan sizle bisy paylasip akil danismak isterim benim kaynanam ve kayinpederim vefat etmis gorumcemde dyer iki eltimle yapamadi dye en kucukleri yani bnle kalyo mallesef ki cok ama cok sorunlu bu gunden ornek vereyim sabah is basvuru evraklarini doldurcakti bende hic para yok tu cok uzuldu bnde bi care dusundum gitim komsumdan yani arkadasmdan ilk defa para istedim borc hemde o yagmurda getirdim verdim neyse giti ikametkahini alamadi iki yil unuversite okudu dye ordaydi tekrar eve almk icin benim gitmem gerek bronsit,o hasta cocugmla o yagmurda kostura kostura o servise oraya kadar nyse halletim sinucta aksam haldir haldir yuzugumu kaybetim sandim dye evi yerle bir etim cok uzuldum agladim cunku zatn hic biseyim kalmadi hpsi borca giti gorumcem gelip az once yuzugumu aldigini ve bna soz ver sakn soru sorma dedi nerde dedim yatagin altna firlatim dedi ve giti yati cok uzun oldu biluyorum ama anlatmak istedim cunku anne siz diyin ce herkes kotu davrandimi sanyo ne yapmliym sabah icimde ne yazikki buyuk bi sogma var
Ne güzel bir tavsiyeGörümcenizin bu durumda olması için bir sebebi olmalı!
Yollayın evden gitsin!
Abisine havale edin!
Böyle biriyle aynı evde olmaya korkarım
Ve daha neler neler...
Yorumları hayretle okudum ve o kızcağıza acıdım.
20’li yaşlarında mantıklı düşünebilme yetisini henüz kazanmaya,hayatını şekillendireceği adımları henüz atmaya başlamışken hayatındaki en büyük 2 değeri kaybetmiş daha ne sebep olsun.
Büyüdüğü alıştığı düzeni bozulmuş abiside olsa başkalarının evinde sığıntı gibi yaşamak zorunda kalmış bir genç kız.
Etrafında veya sosyal medyada gördüğü yaşıtlarının rahat yaşantısına rağmen 3-5 liralık belgeyi bile çıkarabilecek parası yok cebinde
Konu sahibi lütfen buradaki yorumlara aldanıp bir tekme de siz vurmayın alın karşınıza onu anladığınızı henüz yolun başında olduğunu ama dürüst ve akıllıca davranırsa eninde sonunda hayatının yepyeni bir düzene kavuşacağını falan söyleyin.
Bu süreçte yalnız olmadığını ve elinizden geldiği kadar yardımcı olacağınızı ama ondan tek beklentinizin güven olduğunu söyleyin.
Hatırasıda olsa hiç birşey bir insan hayatından değerli değil
Utanma duygusu olan insan için ümit vardırAsla anlamaz çok utanyo halen'yataktan çikmadi bende bisey diyemedim'zaten nash
Hayat büyük konuştuklarını ve kınadıklarını büyük bir tepside önünde sonunda önüne koyuyor. İnsanoğluyuz şaşar beşeriz. Yanlış anlamayın dediğimi ama yinede kocaman laflar ederken düşünüp konuşalım. Zira asla dediğim ne varsa yada eleştirdiğim ayyy asla dediğim hep önüme geldi. (geneli çocuk yetiştirmekle alakalı olsada bu bır gerçek)Ömrümün sonuna kadar Belımdemı tasıcam kambur gıbı hemde hırsız
Şu mesajları harfleri parayla satıyorlarmış gibi yazmasanız keşke. İnsanlar kelimelerdeki eksikleri tamamlayacağım diye konuya odaklanmıyorgorumcem yuzugumu calmus ben aryip aglyinca geldi itiraf eti bu
En çok ta bu takıldı buldum diye bilirdi ve az önce aradı ben cok acıktım yemek hazırlasana bana dedi bnde tamam dedimMadem bir cahillik ettin aldın yüzüğü ne diye itiraf ediyor pişkin pişkin onu anlamadım. Bari pişman olduysan yenge aramana yardım edeyim de ver yani.. psikolojisi bozuk bence görumceniz normal degil
Görümcem yüzğümü çaldı ben'ariyip bulamıyınca gelip itiraf etiŞu mesajları harfleri parayla satıyorlarmış gibi yazmasanız keşke. İnsanlar kelimelerdeki eksikleri tamamlayacağım diye konuya odaklanmıyor
Böyle hicbirsey olmamış gibi davranirsaniz daha çok başınız ağrır , tavrinizi koyun ve yanlışını gösterin lütfen.. yaşı küçük değil o yaşta evlenip çocuk sahibi oluyor insanlar..En çok ta bu takıldı buldum diye bilirdi ve az önce aradı ben cok acıktım yemek hazırlasana bana dedi bnde tamam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?