görumcem ve itirafI

Görümcenizin bu kadar sorunlu olmasının büyük bir nedeni var mı?
Annesi babası ölmüş o ayrı.
Üzülüyorum böyle gençlere hemde çok.
Sen iyi bir yengesin ki ortalığı ayağı kaldırmadın.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Bu kızın bir sorunu olmalı..

Bence esinizle konusun ve gorumcenizi bi psikologa goturun.cok tehlikeli yaptigi sey.birseyler yapmalisiniz.ben evde kalmaya korkarum acikcasi boyle biriyle ama yardim etmeye calisin psikologa goturerek

Biri daha vardı forumda konu açmıştı kız kardeşi mi görümcesi mi ne onunla kalıyordu yine madde bağımlısı,hırsızlık yapan,evden kaçan.. Ne yaptı acaba o üye sizde de o çaresizliği hatırlayarak okudum( okumaya çalıştım) eşinize kesinlikle söyleyin bence. Böyle şeylerle tek uğraşmayın,sessiz görüp iyi niyetinizi hep kullanır.

Görümcenizin bu durumda olması için bir sebebi olmalı!
Yollayın evden gitsin!
Abisine havale edin!
Böyle biriyle aynı evde olmaya korkarım
Ve daha neler neler...
Yorumları hayretle okudum ve o kızcağıza acıdım.
20’li yaşlarında mantıklı düşünebilme yetisini henüz kazanmaya,hayatını şekillendireceği adımları henüz atmaya başlamışken hayatındaki en büyük 2 değeri kaybetmiş daha ne sebep olsun.
Büyüdüğü alıştığı düzeni bozulmuş abiside olsa başkalarının evinde sığıntı gibi yaşamak zorunda kalmış bir genç kız.
Etrafında veya sosyal medyada gördüğü yaşıtlarının rahat yaşantısına rağmen 3-5 liralık belgeyi bile çıkarabilecek parası yok cebinde
Konu sahibi lütfen buradaki yorumlara aldanıp bir tekme de siz vurmayın alın karşınıza onu anladığınızı henüz yolun başında olduğunu ama dürüst ve akıllıca davranırsa eninde sonunda hayatının yepyeni bir düzene kavuşacağını falan söyleyin.
Bu süreçte yalnız olmadığını ve elinizden geldiği kadar yardımcı olacağınızı ama ondan tek beklentinizin güven olduğunu söyleyin.
Hatırasıda olsa hiç birşey bir insan hayatından değerli değil

cok tuhafsınız hala neyi bekliyosunuz aynı evde düsmanla yasıyosunuz ya bi kadının evlatlik yüzügünü nasıl alabilir bide fırlattım diyebilir düpedüz hırsızlık bu ve yatak odana girmeside yanlıs

Görumcenizin icinde firtinalar kopuyor annesiz babasiz abisinin evinde kolay degil alin karsiniza konusun esinizlede konusun bi psikaytiye goturun ilk olarak sonra ise girsin belki depresyonda falandir kolay degil sizin ona ablalik yapmaniz lazim evet ķolay degil sabrinizi zorlar ama onu da anlamaya calisin

Gorumcen8z kaç yaşında bilmiyorum ama resmen hırsızlığa teşebbüs etmiş yahu

siz simdi susarsanız Sonra onune gecemezsiniz ki..Susmayın ki bir daha cesaret edemesin böyle birşeye..

anasında babasından maaşı yok mu

abileri harçlık vermiyor mu

neden görümcenin cebinde hiç parası yok ikametgah alıp iş başvurusu yapacak kadar

neden sen onun adına borç istiyorsun

gidip abisinden istesin arkadaşından istesin vs

kız nasıl yaşıyor bilmiyoruz

yüzüğünü çalması vs normal değil de durumda gariplik var

iş bulmasına yardım etsin abileri bulduğunuz her yerle görüşün

Hayretler içinde okudum. Öncelikle siz ne kadar iyi kalpli bir bayansınız, kaldı mı bu devirde görümceyle aynı evde oturmayı çekecek bir kadın hem de üstüne işi görülsün diye etraftan onun için borç almışsınız. Yüzüğünüzü çalmış ama siz hala sakin ve mantıklı davranıyorsunuz. Tebrik ediyorum sabrınızı. Ancak sizin fedakarlıklarınıza rağmen yapılan davranış da çok sinir bozucu. Karşınıza alıp güzelce konuşsanız anlamaz mı ki?

tek sorun ane baba nin olmaması

Biraz daha özenli yazsaydınız keşke. Okudum ama anlamadım.

Yüzük meselesi çok ciddi bir konu nasıl cesaret ediyor.ayrıca bronşit olan çocuğumla bu havada dışarı çıkmazdım ben heralde ya eşiniz halletsin zaten bu ara çocuklar hastalıktan kırılıyor.çok fazla iyi geldiniz bana kaç yaşında kız bir de bilse yani...

görümcemin hayati gayet güzel esim we ailesi yilardir bakiyo en'güzel şekilde taki görümcem herkesten gizli estetik oluncaya'kadar onlarda şuan az harçlik weriyor oda o parayi kiredi borçlarini ödüyor iş için mecbur borç aldm çünkü bende bütn esimin werdi ayligi ew taksidine werdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…