- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Anlatım bozuklugundan tam olay ne bende orayı çözemedim. Bır konuyu noktalayamadan bır dıgerıne gecmıs konu sahıbı. Cumlelerı bırbırıne baglayamamışBen hiç bir şey anlamadım !
Neden şu kelimeleri düzgün yazamıyorsunuz. Türkçe mi okuyorum yeni bir dil mi öğreniyorum valla gözlerim kanadı gece gece.ne yapm kusem kizsam kavga cikar yine aile buyukleri ve ablalri cahildir bosver yine bn kotuyum ve ben cok yorgunum hic kavga kaldircak halim yok
Gorumcen8z kaç yaşında bilmiyorum ama resmen hırsızlığa teşebbüs etmiş yahumerhaba arkadaslar cok uzatmadan sizle bisy paylasip akil danismak isterim benim kaynanam ve kayinpederim vefat etmis gorumcemde dyer iki eltimle yapamadi dye en kucukleri yani bnle kalyo mallesef ki cok ama cok sorunlu bu gunden ornek vereyim sabah is basvuru evraklarini doldurcakti bende hic para yok tu cok uzuldu bnde bi care dusundum gitim komsumdan yani arkadasmdan ilk defa para istedim borc hemde o yagmurda getirdim verdim neyse giti ikametkahini alamadi iki yil unuversite okudu dye ordaydi tekrar eve almk icin benim gitmem gerek bronsit,o hasta cocugmla o yagmurda kostura kostura o servise oraya kadar nyse halletim sinucta aksam haldir haldir yuzugumu kaybetim sandim dye evi yerle bir etim cok uzuldum agladim cunku zatn hic biseyim kalmadi hpsi borca giti gorumcem gelip az once yuzugumu aldigini ve bna soz ver sakn soru sorma dedi nerde dedim yatagin altna firlatim dedi ve giti yati cok uzun oldu biluyorum ama anlatmak istedim cunku anne siz diyin ce herkes kotu davrandimi sanyo ne yapmliym sabah icimde ne yazikki buyuk bi sogma var
Kardeşi kapıya atmak çözüm mü. Siz atar mıydınız kardeşinizi.Yollayın evden
tek sorun ane baba nin olmamasıGörümcenizin bu kadar sorunlu olmasının büyük bir nedeni var mı?
Annesi babası ölmüş o ayrı.
Üzülüyorum böyle gençlere hemde çok.
Sen iyi bir yengesin ki ortalığı ayağı kaldırmadın.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Bu kızın bir sorunu olmalı..
Biraz daha özenli yazsaydınız keşke. Okudum ama anlamadım.merhaba arkadaslar cok uzatmadan sizle bisy paylasip akil danismak isterim benim kaynanam ve kayinpederim vefat etmis gorumcemde dyer iki eltimle yapamadi dye en kucukleri yani bnle kalyo mallesef ki cok ama cok sorunlu bu gunden ornek vereyim sabah is basvuru evraklarini doldurcakti bende hic para yok tu cok uzuldu bnde bi care dusundum gitim komsumdan yani arkadasmdan ilk defa para istedim borc hemde o yagmurda getirdim verdim neyse giti ikametkahini alamadi iki yil unuversite okudu dye ordaydi tekrar eve almk icin benim gitmem gerek bronsit,o hasta cocugmla o yagmurda kostura kostura o servise oraya kadar nyse halletim sinucta aksam haldir haldir yuzugumu kaybetim sandim dye evi yerle bir etim cok uzuldum agladim cunku zatn hic biseyim kalmadi hpsi borca giti gorumcem gelip az once yuzugumu aldigini ve bna soz ver sakn soru sorma dedi nerde dedim yatagin altna firlatim dedi ve giti yati cok uzun oldu biluyorum ama anlatmak istedim cunku anne siz diyin ce herkes kotu davrandimi sanyo ne yapmliym sabah icimde ne yazikki buyuk bi sogma var
görümcemin hayati gayet güzel esim we ailesi yilardir bakiyo en'güzel şekilde taki görümcem herkesten gizli estetik oluncaya'kadar onlarda şuan az harçlik weriyor oda o parayi kiredi borçlarini ödüyor iş için mecbur borç aldm çünkü bende bütn esimin werdi ayligi ew taksidine werdimanasında babasından maaşı yok mu
abileri harçlık vermiyor mu
neden görümcenin cebinde hiç parası yok ikametgah alıp iş başvurusu yapacak kadar
neden sen onun adına borç istiyorsun
gidip abisinden istesin arkadaşından istesin vs
kız nasıl yaşıyor bilmiyoruz
yüzüğünü çalması vs normal değil de durumda gariplik var
iş bulmasına yardım etsin abileri bulduğunuz her yerle görüşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?