Görümcem ve kızları.. imdat!!

o zaman siz de hafta içinden planlar yapın pazar günü için
eşinize pazar günü şuraya gidelim buraya gidelim falan deyin..
pazar günü oluncada kimse sizi aramadan çıkın gidin eşinizle.

o zaman siz de hafta içinden planlar yapın pazar günü için
eşinize pazar günü şuraya gidelim buraya gidelim falan deyin..
pazar günü oluncada kimse sizi aramadan çıkın gidin eşinizle.

görümcemin kuaföre gitme isteğini hafta içi duymuştum zaten. ben durur muyum hemen kocama pazar günü şuraya gidelim dedim. o da tamam dedi . ama bunlar ne yaptı ne etti kocamı aldılar pazar günü elimden. çok kızdım çok sinirlendim ama nafile kavga bile yaptım ama kavga ile sorunlar halledilmiyor ki

ne kuaförmüş ya, fizanda mı acaba bu kuaförkaydirigubbakcemile3

Çocuklarla siz değil annesi konuşmalı yaptıklarının yanlış olduğu konusunda
sonuçta çocuk bu nasıl yetişirse öle gider
biri dur yanlış demesse nerden bilicek yanlışı doğruyu...
pazar günlerine gelince bunu eşin halledicek sen değil
dışarı çıkmak istiorum birlikte vakit geçirmek istiorum de sende ne biliim
ama eşin hayır demedikçe onlar hep ensenizde olucaklardır...
anlamıorum yhaa gerçektne anlamıorum bi aile oldunun farkına neden varmazlar
neden bukadar düşüncesiz olurlar...aynısı onlara yapılsa hoşlarına gidermi
ama iştee iğne çuvaldız meselesi
umarım eşin hayır işim var demeyi öğrenir:delphin:

Canım kucuk bir çoçuga bu kadar nefret duymak çok üzücüüü...Adı üstünde çocuk bence aldırış etmeyin..Eşinize gelinceee yapmak zorunda degill onun bir sorumlulugu varsa oda sensin ve varsa çocugunuz...Eşinizle bunu konusun ve rahatsız oldugunuzu belirtin

Çocuklarla siz değil annesi konuşmalı yaptıklarının yanlış olduğu konusunda
sonuçta çocuk bu nasıl yetişirse öle gider
biri dur yanlış demesse nerden bilicek yanlışı doğruyu...
pazar günlerine gelince bunu eşin halledicek sen değil
dışarı çıkmak istiorum birlikte vakit geçirmek istiorum de sende ne biliim
ama eşin hayır demedikçe onlar hep ensenizde olucaklardır...
anlamıorum yhaa gerçektne anlamıorum bi aile oldunun farkına neden varmazlar
neden bukadar düşüncesiz olurlar...aynısı onlara yapılsa hoşlarına gidermi
ama iştee iğne çuvaldız meselesi
umarım eşin hayır işim var demeyi öğrenir:delphin:

ah canım aah bende bi anlasam.oğullarının evlendiğini kabullenemediler bi türlü. sanırım çocuk olmayınca iki ikişilik aile, aileden sayılmıyor.

ay aynı benim görümcem :umursamaz:
evinden bize gelemez eşim gider alır bize getirir aksamda götürür :olmaz: dü tabi artık öğrendin kendin gel diyor oda gelmiyor tabi uzakmıs gidip getiren olsa yakın olur sanki:olmaz:
7 yaşındaki bilmiş cadısıda yatak odamı mesken edio çık diyincede gidip zırlıo annesine tabi kızı merak edip giriomus ne varmıs görümcemin cevabı bu:olmaz:
ben pek yüz vermiyorum artık eşimde aynen sever ilgilenir ama biyere kadar eşiniz biraz abartmış sanırım eşinizde biter bu iş

ay aynı benim görümcem :umursamaz:
evinden bize gelemez eşim gider alır bize getirir aksamda götürür :olmaz: dü tabi artık öğrendin kendin gel diyor oda gelmiyor tabi uzakmıs gidip getiren olsa yakın olur sanki:olmaz:
7 yaşındaki bilmiş cadısıda yatak odamı mesken edio çık diyincede gidip zırlıo annesine tabi kızı merak edip giriomus ne varmıs görümcemin cevabı bu:olmaz:
ben pek yüz vermiyorum artık eşimde aynen sever ilgilenir ama biyere kadar eşiniz biraz abartmış sanırım eşinizde biter bu iş

yakında bende görümce olucam asla bu görümceler gibi davranmam kardeşimin eşine. sabredelim canım ama bakalım nereye kadar. en iyisi mesafe koymak. başka yolu yok gibi gözüküyor. çünkü mecburuz ömür boyu yüz yüze bakacağız

canım arabamızda yok yani araba olsa hadi biyere kadar dicem eşim otobüsle gidio onları alıp geliodu ama ilk bi iki aldı sonra öğrendin kendin gel artık ya fln dedi sağolsun eşimde beni zor durumda bırakmıyor o konularda
ama cadıya sinir oluyorum 7 yasında ama o kadar bilmişki :umursamaz: bize öğüt verio oturup düğün yaptınız masrafınız coktur fazla harcama yapmayın dio 7 yasındaki çocukbilmiyorumkismilehiç sevmem öyle bilmişleri çocuk dediğin masum olmalı

canım arabamızda yok yani araba olsa hadi biyere kadar dicem eşim otobüsle gidio onları alıp geliodu ama ilk bi iki aldı sonra öğrendin kendin gel artık ya fln dedi sağolsun eşimde beni zor durumda bırakmıyor o konularda
ama cadıya sinir oluyorum 7 yasında ama o kadar bilmişki :umursamaz: bize öğüt verio oturup düğün yaptınız masrafınız coktur fazla harcama yapmayın dio 7 yasındaki çocukbilmiyorumkismilehiç sevmem öyle bilmişleri çocuk dediğin masum olmalı

bende sevmem arkadaşım ne o öyle dediğin gibi masum olmalı çocuk gibi davranmalı. bizim ki bana senden önce dayımın hayatında ben vardım diyor düşünsene. sanki benden önceki sevgilisiydi . sanki ben üstüne kuma gitmişim gibi :))

Bir çocuk zaten böyle laflar etmez. Bu akılları ve bu lafları büyüklerinden duyuyorlar bence.

bende sevmem arkadaşım ne o öyle dediğin gibi masum olmalı çocuk gibi davranmalı. bizim ki bana senden önce dayımın hayatında ben vardım diyor düşünsene. sanki benden önceki sevgilisiydi . sanki ben üstüne kuma gitmişim gibi :))

bencede bunlar bi çocuğun lafları olamaz, görümcen mi dolduruyor ne, senin hoşlanmadığını seziyodurbilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ayy ukala çocuklara ben de gıcık olurum
belli ki dolduruyorlar canım
sonuçta sürekli ilgilenmek zorunda da değilsin ki
off işin zor valla

ya filmlerde olurya aklıma geldi ufak kızlar falan digerlerine cok iyi gozukur gercek yuzunu biri gorur sadece:) onlara bensemis ne o oyle notlar falan yazıyor annesi demekki senin hakkında konusuyorki cocukda etkileniyor ben olsam esime trip yapardım acıkcası sen not falan yazdıgını soyledinmi ben olsam soylerim oda gitsin kardesine desin bu cocuklar niye benim karımı sevmiyor sen birseymi diyorsun diye..bu ne canım madem bu kadar duskunler ailelerine evlenmesinler..

ilk sayfadaki yorumları okudum diğerlerini okumadım , tekrarlıyor olabilirim o yüzden ...

öncelikle çocuklara hiç kızmayın...onlar anne ve annennelerin dediklerini yapıyorlar sırf onlara yaranmak için ...bundan emn olabilirsiniz...

benim yakın bir arkadaşım vardı ... kayınvalidesiyle oturuyordu ve üstelik eltisi yurtdışına gittiği için küçük kızını kayınvalidesine bıraktılar...
arkadaşım az çekmedi o çocuktan...bir görseniz ne eziyetler etti ne laflar söyledi...ama hepsini babannesinden duyduğu için ve babannesine kendini sevdirmek için yaptı...okula başlayınca yaklaşık 10-11 yaşlarına gelince o çocuğu tanıyamadım...çok değişmişti...konuşması düşünceleriyle bende hayranlık uyandırdı...yani okula başlayınca doğruyu yanlışı ayırt etmeye başlamıştı ama evdeyken tek doğru babannesinin dedikleriydi...

ve arkadaşım çok akıllılık etti ...eşi yeğenine aşık birisiydi ...varsa yoksa yeğeni...eşini nerdeyse umursamıyordu...ama ne oldu hamile kaldı ve eşi kendisi baba olunca gözleri açıldı...

siz o çocukların yaptıklarını onların değil kayınvalidenizin ve görümcenizin tesiri altında yaptıkları için sakın üstüne düşmeyin ki aferim düşmüyormuşsunuz...

eşiniz de onlara hayır diyebilmesinin tek yolu kendisinin babab olması bana göre...

boşverin onlar yapsınlar siz de onların inadına daha mutlu görünün:=)))

Anlamadığım şu siz o notu çıkarttınız herkesin içinde..
Annesi veya anneannesi aaa bu nasıl bir terbiyesizlik bu demiyor mu..*
normal mi karşılıyorlar,ne garip aile..?
elbette onların seviyesine inip yarış yapmayın ama bence biraz sertleşin..
burada yazılan bazı şeyleri duyunca eşimin ellerine sarılasım öpesim geliyor..
haftasonu kardeşini 30 km ötedeki kuaföre götürmek için beni bırakacak bir eş..!!!!
pessssssss.!!!!
nasıl bir adam bu anlamadım ben..

o yazdığı notu göstermez olur myum kayınvalideme de eşime de gösterdim. eşim saolsun yengenizi istemiyosanız bende gelmem bu eve felan gibisinden bişeler söledi ama sonra aldı öptü kokladı :)))

Ehhh? Ne yapmasini bekliyordun?:hulya:

Bence dogrusunu yapti esin? Güzellikle cocuklara yaptiklarinin yanlis oldugnu, seni üzmelerini istemedigni söyledi....

Güzelim bence sen abartiyorsun biraz....Ne olursa olsun cocuk bunlar, kendini onlarla bir koyman ne kadar dogru olabilirki? Belliki dayilarini kiskaniyorlar senden, babasiz büyüdükleri icin bir nebze erkek sevgsini ondan görüyorlar...esinde onlara cok düskün, o yüzden seni bir rakip gibi görüyorlar muhtemelen....ha onlar görebilir, cünkü onlar yetiskin degil, ama sen öyle görmemen lazim, hatta aksine o cocuklarla azda olsa iyi gecinmen lazim.....Nedenmi? cünkü esin o cocuklari cok seviyor ve bir sekilde her zaman sizin hayatinizda olacaklar....:kahve:

Pazar günlerini tabikide sürekli görümcen ve kizlari ile gecirmek zorunda degilsin, bu konuda esinle konus ve bir cözüm bulmasini rica et....Ayda 1-2 defa tamam ama her pazar olmaz, lütften benide anla de...

Ayrica sunuda unutma....cocuklar cok hisslidir....senin onlari kiskandigni sevmedigni anladiklari icin inadina sana karsi böyle davraniyor olabilirler....

evlenmeden önce samimiydiler sanırım seninle evlenince de dayılarını elinden alınmış hissettiler ,kıskandılar. hiç takma kafana bi bebişin olsun o zaman eşiniz ilgisini bebeğinize gösterecek.benim de dayım çocuğu olmadan bizi yanından ayırmazdı ama çocuğu olunca bazı şeyler değişti.biraz sabırzemuszemus

Ben olaya tarafsız bakamıcam malesef, o çocuklar hakkında kullandığınız ifadeler canımı çok sıktı. Haklı olduğunuz konular olsada daha çok küçük olan bu çocuklar hakkında sarf ettiğiniz sözler çok çirkin. Sonuçta onlar çocuk, kıskanabilirler, dayılarını çok çok sevebilirler, sizi arada karakedi görebilirler ama bu asla o çocuklar için bu sözleri sarf etmenizi gerektirmez. Ne 7 yaşındaki nede 8 yaşındaki çocuk sizin benim gibi mantıklı düşünemez, planlı programlı hareket edemez. Yani size o notlar yazarken de, sizden nefret ederkende inanın o anki duygularıyla hareket etmişlerdir. Sizden bir sevgi akışı olmadığının onlar çok iyi farkındalar ve bu yüzden tepki veriyorlar. Derslerine yardım etmeniz falan hepsinin zoraki yapıldığının farkında olduklarına eminim.
Tabiki haklı olduğunuz yerler var ve bu konulardaki tek suçlu eşiniz. Yani o iki çocuk değil. Eşiniz kardeşine "abla benim bir eşim var ve onunla vakit geçirmek istiyorum" dese olay kapanır. Yani eşinizin günahlarını lütfen çocuklara yüklemeyin.
Çocuklar çok karmaşıktırlar, ama inanın koordineli ve organizasyon dahilinde (hele ki 7-8 yaşlarında) hareket etmezler. Tamamen içgüdüsel ve o anki duruma tepki verirler.

Back
X