görümcem ve negatif elektriği

Canim sadece ben aşağıya inince pat die arkamdan gelir ardından çocuklardemeleri rahatsiz etmiyorum die ve evi dağıtımlar peceteler lavobolar sarma duman olur evde öyledir görüncem elini sürmez kayinvalidem yemek hazırlar benim asagida işlerim varsa o aslayapmaz bu durumun kayinpederim bile farkında yapma bakalım hastayım de dio yani annesinden yardımı olmayan bana mı yapar canım eşim evde olsun olmasın o gelir ardımizdan..Bu arada bu hafta da burdaydi☺geçen haftada bu hafta belki gelmez iftara davetli sanırım sormadım ama öyle düşünmek istiyorum iftar sofrasında elini sürmedi ....yedi ve kalktı misafirlerde var di ben ve eşinin kuzeni yaptık o elini sürmedi ilk gördüğü koltuğa uzananlardan☺

Arkadaşım haklı yorum yapmışsın ellerine sağlık , konu sahibi lütfen ezdirme kendini görümce müsvetteseine ne iş olursa olsun bunuda sen yap de ona , burası seninde evin seninde annen baban de mademki herzaman geliyorsun sende yapacaksın yok öyle ye iç yan gel yat
belkide işler başına üşüşünce kaçar gider evine bence konu sahibi direk girsin konu açıldığında" Apla yine ima etmeye çalışma, seni anlıyorum ben Allah isterse olur istemezsede olmaz, senin çocuğun oldu diye kendinden bilme sana veren Allah almasınıda bilir ozaman ne yapabilirsin ? bu kulağına küpe olsu birdaha yanımda benim eksiğim varmiş gibi havalara girme "de

Son düzenleme:
Gerçekten hassas bir konu. Ama iyi düşünelim bence. Belki onun aklına bile gelmiyordur. Tabi ki keşke daha hassas davransa, ama ben yine de kötü niyet hissetmedim. Sen gönlünü ferah tut. Allahım sana en hayırlısından, güzeller güzeli bir evlat nasip eylesin inşaallah. :)

Seni cok iyi anliyorum
Karsindaki belki kotu niyetli degil ama sende olmayan birseyin muhabbeti dönünce hakli olarak aliniyirsun.
Senin yerinde olsam ayni ortamda cok bulunmazdim.
Bebek icin en önemli şey moral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…