görümcem ve negatif elektriği

Yavrum benim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
1.737
2.394
53
37
Merhaba arkadaşlar biz yaklaşık iki sene dir bebek tedavisi görüyoruz( eşimin Sperm sayısı az ) gelelim konuya kayinvalidemle alt ve üstlü dairede oturuyoruz ve görümcem çok sürekli annesine geliyor ee o gelincede ona göre plan yapıyoruz evde oluyoruz çıkıyoruz üst katta kendisinin iki kızı var Rabbim bigislasin ama sürekli benim çocuğum benim kızımın çorbası yok benim çocuğumu uzmeyin bide sürekli üçüncü çocuk muhabbeti yani aslında kıskanma deil bu yanlış anlaşılmasın benimde yegenlerom var çok seviyorum masum yavrular ama gorumcemle bir ortama girince benim modumu böyle yaparak düşürüyor kendisi negatif elektirik saçıyor bana eşimin yanında normal ama başbaşa kalan biriyle konuşun hep lkonuşması böyle şimdi tüp bebek serüvenine tekrar başlıyor uz etkilenmektedir istemiyorum ama sizce ben mi takiyorum hassasiyet die fikir verirmisiniz

Üstte oturan iki kız görümcenizin mi? Öyleyse eğer neden ayrı kalıyorlar. Anlamadım ben ya.

Her neyse ne, hassas olabilirsiniz gayet normal lakin başkalarının sözlerine aldırış etmek sizi yıpratır. Boşver gitsin kim ne derse.

Alınganlık mı yapıyosun acaba?? Hassas konun bu olduğun için özellikle yapıyo gibi gelebilir mi?

Hayir üst katta kayinvalidem oturuyor ben alt katında. sürekli annesine geliyor hafta sonu bende onlar gelince doğal olarak onlara göre plan yapıp kaynana ma yardım filan ediyorum yemek bilaşık sofra filan..o kadar hizmet ediyorum yaptıklarına bak sürekli bunları hatırlatıyor gelip gidince moralim sıfır oluyor hayatıma yansıyor ...

EneriJimi düşürüyor cnm tavsiyem için çok saol gitmeyincede sizin için geldik dio yani ne yapıcam bilemiyorum evet alınıyorum hassas konum olduğu için elimde değil Üzgünüm

Sen neden gorumcen geldiğinde gidip orada hizmetçi konumunda isler yapıyorsun?

Buna mecbur musun?
Esin mi istiyor.

Eşin sıkıntı yapmazsa gitme.
Gorumcen annesinin evine geliyorsa kendi yapsın.
Ana kız halledebilirler. Neden kendinizi onlara bu şekilde gösterdiniz ki.

Eşin tepki gosteriyorsa hastalanmis numarası yap.

Az yesinler kendilerine hizmetçi tutsunlar.

Alınganlık mı yapıyosun acaba?? Hassas konun bu olduğun için özellikle yapıyo gibi gelebilir mi?
Evet alınıyorum çünkü hep aynı muhabbet kafamı dağıtmaya çalıştıkca hatırlatıyor onu görünce sanki benim çocuk olayım daha çok aklıma geliyor.onla ozlestirmisim gibi sıkıntıma sıkıntı hatip gülüp geleni gidiyör gereksiz herseyden kahkahaya gülüyor anlamadım bi tuhaf davranıyor sanki kendi değilde başka biri gibi

EneriJimi düşürüyor cnm tavsiyem için çok saol gitmeyincede sizin için geldik dio yani ne yapıcam bilemiyorum evet alınıyorum hassas konum olduğu için elimde değil Üzgünüm

O zaman saatlerce zaman geçirme.
Eşinle git, bir saat otur çık evine.

Senden önemli değil.
Bazı şeylerin olmama sebebi tamamen stresle alakalı.

Eşim annesi yapıyor yaşlı die pek karisma z onlarda vurdun duymazlar bende yardim ediyorum kayinvalideme elini bişeye sürmez geldiğinde sadece yapmacık gülmeye eğlenmeler gider herzaman yaparım kayinvalideme için ama hakemi onlar beni çok yaratıyor tüp bebek ten haberi yok söylemedik istemiyorum negatif elektirik saçıyor die eşim bile dio abla gelip pansiyon gibi kullanıp gidiyorusn die ama anlamıyor umursamaz davranıyor aklıca...

O zaman saatlerce zaman geçirme.
Eşinle git, bir saat otur çık evine.

Senden önemli değil.
Bazı şeylerin olmama sebebi tamamen stresle alakalı.
Asagi inincede aşağıya gelio hemen ...kacamiyorum canım düşünmez yani pat geliyor bide hep derki seni tebrik ediyorum herkesle sınırın var die acaba Onada mi sinir koysam yani zaten belli tabularım var onları yıkamada dahada mı uzak davramaliyimm kafamda deli sorular keşke alt üst Olmasaydınm

Burada suç sizin ama.
Canınızı sıkmasına izin vermeyin.

Vurdumduymazsa siz de öyle olun.
Gidip yemek hazırlamayın,
Bulaşıkları yıkamayın,
Yalnız kalmayın.

Eşinizle gidin, cay servisi vs yapin sonra sadece onları makineye koyun evinize çıkın.

Ne canınızı sıkabilir ne de boşuna yorulmazsiniz.

Kv yaşlıysa eğer kendi kızı düşünsün.

Yani ben sana normalde bunları yapma demiyorum.
Gorumcen olduğu zaman yapma.

Senin icin geliyorsa bu fikriyatta olduğunu davranışlarına da yansitsin.

Hayır anlamıyorum bu görümceler niye böyle.. neden gelinle bi yarış içindeler.. ya da sürekli bi laf sokma gayreti içindeler anlamadım ben... bende de var aynısı ve çözümü şu canım eğer sürekli görüşmeye mecbursan karşına al konuş hassas bi dönemden geçiyorum diye.. eğer herhangi bi zorlama yoksa üstünde fazla muhattap olma uzak dur ruh sağlığın için en güzeli bu..
Benimki de kocası yok gibi 1 ayın hafta içini burda hafta sonunu kocasıyla geçiriyo.. okul kapanınca bütün yaz zaten burda b.k işleri var sanki
Stresten uzak durman çok önemli bu dönemde

Kaynanamin hakkı çok üzerimde daha önce ameliyat oldum lavaboya bile Afedersiniz pgötürdü getirdi tüp bebek yaptığım tekrar o baktı on günden fazla ailem uzak biraz kimse yok hani ablam gelip die bu hafta mecbur yardım edilince şeylere yardım ediyorum aslında mecburiyeten değil sır kayinvalidemin hattına hakkı çok var üzerimde ben buna üzülüyorum sağlığın oldugunca yaparım ama böyle davranması beni üzen yani düşüncesizligi ben yerinde olsam yaparmiydim die düşündüğüm çok hareketi oluyor ...

Benim yaz tatailerini katmadım canım yani ailem yakın olsa bende hafta sonu arada gitsem belki benimde ruhum değisir ama o da yok sürekli onlar onlar çok bunaldım anneme gidince ruhum feralıyor ama buraya gelince de güzel hersey eşimle ailesiyle ama o gelince dünyam dönüyor takma doom kendime elimde olmuyor söz veriyorum kendime abla ne derse desin ustune alınma takma yorman ruhunu ama olmuyor saygimıda sevgimi de cigniyor gibi

Eşinle konuş ve o geldiğinde çıkma oraya veya taşın ordan.. bu stresle bebek olmaz ki zaten

Eşinle konuş ve o geldiğinde çıkma oraya veya taşın ordan.. bu stresle bebek olmaz ki zaten
Eşim çocuk muhabbetini anlatma dio ban stres yapma geç köşeye dio gül Eğlen sende onları yolcula dio ama benim ruhum el vermiyor takıyor eşim kızıyor onun için pek bahsetmiyorum zaten kendi de bu mahebetleri sakin paylaşma dio stres olursun die

Bunların kocaları nasıl bırakıyolar karılarını zırt bırt anlamıyorum bizimki işe bile götürüyo bazen yanında bizi de.. hep yanında olalım istiyo.. ben zaten anamın evinde yaşamak için evlenmedim.. nasıl bi zihniyet bu anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…