- Konu Sahibi Yavrum benim
-
Ya harikasınız.Gönderme yapın
Bir arkadaşım var çocuğu olmuyo tedavi görüyor
Eltisi görümcesi habire yanında nispet eder gibi çocuklarından bahsediyormuş
Saol abla yaaa Allah tan sen öyle değilsin
Ne tuhaf insanlar var gibi
Eşimin durumunu zamanında onlardan doktora gittiği oldu ve haliyle her hafta burda olduğu için paylaşımıs oldu çok Üzgünüm bu durumu bilmesine hiç istemezdimneden bebek tedavisi gördüğünüzü görümceniz ile paylastınız?
Bazen bilerek mi yapıyor diyorumHaklısın bence. Hassas davranmalı biraz. Patavatsızlık yapıyor.
Ayy bu süper fikir hiç böyle bişey aklıma gelmedi uygulayabilirm inş anlar uzuldugumu ne insanlar var der geçer çok hattinden fazla böyle yapıyor ...Gönderme yapın
Bir arkadaşım var çocuğu olmuyo tedavi görüyor
Eltisi görümcesi habire yanında nispet eder gibi çocuklarından bahsediyormuş
Saol abla yaaa Allah tan sen öyle değilsin
Ne tuhaf insanlar var gibi
Canim tabiki bende isterim yalnız kalsinlar ama biz oraya gitmeyince alınıyor ve ben evime iniyor beş dk geçmiyor hemen kapı çalıyor bana geliyorYanlış anlama ama bişey demek istiyorum.benim annemle abimde altli ustlu oturuyorlar.ben oraya gidince yengem sürekli geliyor ve rahatsiz oluyorum anne kız basbasa kalamiyoruz.iki kelam edemiyoruz.sizde rahat bırakın altlı ustlu dıye sureklı gıtmek zorunda degildinz.kızı varmış nasılsa sen neden ona göre plan yapıyosunz ki madem enerjini dusuruyo hafta sonu çım gez eşinle plan yap.hem etkilenmezsin de.
Cnm kaynanama dedim anne böyle böyle ablayı söylemiştin benim yanımda BH meseleler çalışın istemiyorum daha da beterlesti yani keşke demeseymus anlayış sıfır bazen diyorum ki iyiki bende değilmiş sebep heralde psikolojimi bittirirlerdi Üzgünüm bunu dusunduruyorlarbir kere sesini yükselt bak bakalım bir daha konuşabiliyormu
yada kv söyle bizde keyifmizden tüp bebek yaptırmıyoruz herhalde de ağla
o kızına ayar çeker diye düşünüyorum
Cnm kaynanama dedim anne böyle böyle ablayı söylemiştin benim yanımda BH meseleler çalışın istemiyorum daha da beterlesti yani keşke demeseymus anlayış sıfır bazen diyorum ki iyiki bende değilmiş sebep heralde psikolojimi bittirirlerdi Üzgünüm bunu dusunduruyorlar
görüşmemeye çalışsanız keşke. öyle bi imkan olsaMerhaba arkadaşlar biz yaklaşık iki sene dir bebek tedavisi görüyoruz( eşimin Sperm sayısı az ) gelelim konuya kayinvalidemle alt ve üstlü dairede oturuyoruz ve görümcem çok sürekli annesine geliyor ee o gelincede ona göre plan yapıyoruz evde oluyoruz çıkıyoruz üst katta kendisinin iki kızı var Rabbim bigislasin ama sürekli benim çocuğum benim kızımın çorbası yok benim çocuğumu uzmeyin bide sürekli üçüncü çocuk muhabbeti yani aslında kıskanma deil bu yanlış anlaşılmasın benimde yegenlerom var çok seviyorum masum yavrular ama gorumcemle bir ortama girince benim modumu böyle yaparak düşürüyor kendisi negatif elektirik saçıyor bana eşimin yanında normal ama başbaşa kalan biriyle konuşun hep lkonuşması böyle şimdi tüp bebek serüvenine tekrar başlıyor uz etkilenmektedir istemiyorum ama sizce ben mi takiyorum hassasiyet die fikir verirmisiniz
bizde de bebek olmuyor ve hiçkimseye soylemedıkEşimin durumunu zamanında onlardan doktora gittiği oldu ve haliyle her hafta burda olduğu için paylaşımıs oldu çok Üzgünüm bu durumu bilmesine hiç istemezdim
uyarınca daha da anbartmış. demek bilerek yapıyor . vicdansız görümce.Cnm kaynanama dedim anne böyle böyle ablayı söylemiştin benim yanımda BH meseleler çalışın istemiyorum daha da beterlesti yani keşke demeseymus anlayış sıfır bazen diyorum ki iyiki bende değilmiş sebep heralde psikolojimi bittirirlerdi Üzgünüm bunu dusunduruyorlar
Allah Razı olsun canım benim Allah sizinkinide size bağışladı Tabi yum isteyenlere nasip etsin insuyarınca daha da anbartmış. demek bilerek yapıyor . vicdansız görümce.
insanoğlu hiç bi zenginliğine güvenmemeli. evlat zenginliği mal zenginliği. veren de o alan da. Allah korusun. canınızı yakmasın.
Allah size de çifter çifter versin inşallah. o görümcenizin de ağzı kapansın
Amin.Allah Razı olsun canım benim Allah sizinkinide size bağışladı Tabi yum isteyenlere nasip etsin ins
Hassasiyet.Bir arkadaşımında çocuğu olmuyordu ortamda da ister istemez çocuk muhabbeti oluyordu.Kendi çocuklarını anlatıyorlardı.O ise üzerine alınır sinirlenirdi.Sonra kendi ikizleri oldu.Hergün ağzından düşürmüyordu.Merhaba arkadaşlar biz yaklaşık iki sene dir bebek tedavisi görüyoruz( eşimin Sperm sayısı az ) gelelim konuya kayinvalidemle alt ve üstlü dairede oturuyoruz ve görümcem çok sürekli annesine geliyor ee o gelincede ona göre plan yapıyoruz evde oluyoruz çıkıyoruz üst katta kendisinin iki kızı var Rabbim bigislasin ama sürekli benim çocuğum benim kızımın çorbası yok benim çocuğumu uzmeyin bide sürekli üçüncü çocuk muhabbeti yani aslında kıskanma deil bu yanlış anlaşılmasın benimde yegenlerom var çok seviyorum masum yavrular ama gorumcemle bir ortama girince benim modumu böyle yaparak düşürüyor kendisi negatif elektirik saçıyor bana eşimin yanında normal ama başbaşa kalan biriyle konuşun hep lkonuşması böyle şimdi tüp bebek serüvenine tekrar başlıyor uz etkilenmektedir istemiyorum ama sizce ben mi takiyorum hassasiyet die fikir verirmisiniz
Merhaba arkadaşlar biz yaklaşık iki sene dir bebek tedavisi görüyoruz( eşimin Sperm sayısı az ) gelelim konuya kayinvalidemle alt ve üstlü dairede oturuyoruz ve görümcem çok sürekli annesine geliyor ee o gelincede ona göre plan yapıyoruz evde oluyoruz çıkıyoruz üst katta kendisinin iki kızı var Rabbim bigislasin ama sürekli benim çocuğum benim kızımın çorbası yok benim çocuğumu uzmeyin bide sürekli üçüncü çocuk muhabbeti yani aslında kıskanma deil bu yanlış anlaşılmasın benimde yegenlerom var çok seviyorum masum yavrular ama gorumcemle bir ortama girince benim modumu böyle yaparak düşürüyor kendisi negatif elektirik saçıyor bana eşimin yanında normal ama başbaşa kalan biriyle konuşun hep lkonuşması böyle şimdi tüp bebek serüvenine tekrar başlıyor uz etkilenmektedir istemiyorum ama sizce ben mi takiyorum hassasiyet die fikir verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?