- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Yavrum benim
-
Benimkinin biraz sorunluymus geçmiş aldatilmis onun sallamayan eşi varmış ayrılmak istemiş çok ama tekrar barismislar tabiri caizse suan her istediğini yaptıriyor getir dio getiriyor al dio alıyor canimBunların kocaları nasıl bırakıyolar karılarını zırt bırt anlamıyorum bizimki işe bile götürüyo bazen yanında bizi de.. hep yanında olalım istiyo.. ben zaten anamın evinde yaşamak için evlenmedim.. nasıl bi zihniyet bu anlamadım gitti
Canını sıkan konular açarsa muhattap olma cevap verme veya çık o odadan veya kalıcı bi çözüm için açıkça konuş söylediklerinden alınıyorum lütfen biraz dikkat et konuştuklarına de..Eşim çocuk muhabbetini anlatma dio ban stres yapma geç köşeye dio gül Eğlen sende onları yolcula dio ama benim ruhum el vermiyor takıyor eşim kızıyor onun için pek bahsetmiyorum zaten kendi de bu mahebetleri sakin paylaşma dio stres olursun die
Hımm anladım.. eşin bi şey der mi açıkça konuşsan rahatsızlığını dile getirsen?Benimkinin biraz sorunluymus geçmiş aldatilmis onun sallamayan eşi varmış ayrılmak istemiş çok ama tekrar barismislar tabiri caizse suan her istediğini yaptıriyor getir dio getiriyor al dio alıyor canim
Canim alındığimi anlıyor bence çünkü biraz yüzüm eksiyör ama bile bile de yapmaz heralde onu anlamak mümkün değil kafam almıyor çok dengesi yok ayrı takilmamaya önem vericemCanını sıkan konular açarsa muhattap olma cevap verme veya çık o odadan veya kalıcı bi çözüm için açıkça konuş söylediklerinden alınıyorum lütfen biraz dikkat et konuştuklarına de..
Konuşma der benimablam anlamaz der kızar sen ne umursuyon dieHımm anladım.. eşin bi şey der mi açıkça konuşsan rahatsızlığını dile getirsen?
Asagi inincede aşağıya gelio hemen ...kacamiyorum canım düşünmez yani pat geliyor bide hep derki seni tebrik ediyorum herkesle sınırın var die acaba Onada mi sinir koysam yani zaten belli tabularım var onları yıkamada dahada mı uzak davramaliyimm kafamda deli sorular keşke alt üst Olmasaydınm
Eşine de diyceksin ki senin ablan nasıl anlamıyosa işte ben de öyle elimde olmadan takıyorum kafama.. elimde olan bi şey olsa zaten takıp da üzülmem.. bunlar hep bahane.. bende zor zamanlar geçirdim görümcen gibi ama ne fırsatçılık yaptım ne de gelinimize sardım.. o durmuyosa sen dur diyceksin.. veya ya sabır diye diye duymazlığa geliceksin..Konuşma der benimablam anlamaz der kızar sen ne umursuyon die
hassasiyetini çok normal. Esin gitsin yavrum benim asagida uyuyor. Rahatsız etmeyin desin. Ya da sen çık hafta sonları yakın bir arkadasina git. Annene git. Tüp bebek bekleyisinde görumceyi görmeyin bir müddet. Kadının bir suçu yok Türk tipi anne işte. Her haltta çocuğum çocuğum.EneriJimi düşürüyor cnm tavsiyem için çok saol gitmeyincede sizin için geldik dio yani ne yapıcam bilemiyorum evet alınıyorum hassas konum olduğu için elimde değil Üzgünüm
neden bebek tedavisi gördüğünüzü görümceniz ile paylastınız?Merhaba arkadaşlar biz yaklaşık iki sene dir bebek tedavisi görüyoruz( eşimin Sperm sayısı az ) gelelim konuya kayinvalidemle alt ve üstlü dairede oturuyoruz ve görümcem çok sürekli annesine geliyor ee o gelincede ona göre plan yapıyoruz evde oluyoruz çıkıyoruz üst katta kendisinin iki kızı var Rabbim bigislasin ama sürekli benim çocuğum benim kızımın çorbası yok benim çocuğumu uzmeyin bide sürekli üçüncü çocuk muhabbeti yani aslında kıskanma deil bu yanlış anlaşılmasın benimde yegenlerom var çok seviyorum masum yavrular ama gorumcemle bir ortama girince benim modumu böyle yaparak düşürüyor kendisi negatif elektirik saçıyor bana eşimin yanında normal ama başbaşa kalan biriyle konuşun hep lkonuşması böyle şimdi tüp bebek serüvenine tekrar başlıyor uz etkilenmektedir istemiyorum ama sizce ben mi takiyorum hassasiyet die fikir verirmisiniz
Hayir üst katta kayinvalidem oturuyor ben alt katında. sürekli annesine geliyor hafta sonu bende onlar gelince doğal olarak onlara göre plan yapıp kaynana ma yardım filan ediyorum yemek bilaşık sofra filan..o kadar hizmet ediyorum yaptıklarına bak sürekli bunları hatırlatıyor gelip gidince moralim sıfır oluyor hayatıma yansıyor ...
Eşim annesi yapıyor yaşlı die pek karisma z onlarda vurdun duymazlar bende yardim ediyorum kayinvalideme elini bişeye sürmez geldiğinde sadece yapmacık gülmeye eğlenmeler gider herzaman yaparım kayinvalideme için ama hakemi onlar beni çok yaratıyor tüp bebek ten haberi yok söylemedik istemiyorum negatif elektirik saçıyor die eşim bile dio abla gelip pansiyon gibi kullanıp gidiyorusn die ama anlamıyor umursamaz davranıyor aklıca...
Gönderme yapınEneriJimi düşürüyor cnm tavsiyem için çok saol gitmeyincede sizin için geldik dio yani ne yapıcam bilemiyorum evet alınıyorum hassas konum olduğu için elimde değil Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?