Görümcem ve nişanlım

Genelleme yapılmaz gelin görümce diye toplum içinde nasıl davranacağını bilmiyor sadece. Bugün görüştük gene kulağına bişey dedi 3 kişiydik. laf sokmaları da başladı ufaktan artık
Valla onun her yaptığı gözüne batacaksa şimdiden bu konuyu ciddi olarak ele al bence.
3 kişiyken kulağına bir şey söylemesi normal değil tabi ama ufaktan soktuğu laflar ne mesela.
Nedense ben seni çok fazla ön yargılı gördüm.

Her yaptığı değil toplum içinde kulaktan kulağa konuşulmaz. Ve biz 3 kişiyken yürürken ortamıza girip kardeşinin kulağına bişey söylemesi de garip olmaması gereken şeyler bunlar.
Noldu diye sordum kardeşimle konuşuyorum ya diye sert sert konuştu .sana konuşma diyen yokki. Biz alışverişe gidiyoruz eşya bakmaya kendisi de gelmek istiyor bizde onu yanımızda istemiyoruz kendimiz gidelim gezelim diye. Onlara tavır alıyor. Kardeşim yoruluyor senle gezince benle bakıp beğen ne beğenceksen diyip duruyor

iyi de bunların muhatabı sen değilsin ki.
Madem nişanlık yalnız eşya almaya gitmek istiyor tavrını koyması gereken kişi o.Eğer görümce şahsiyeti geliyorsa ya nişanlık ikili oynuyor ya da silik bir kişilik. Her ikisi de çok tehlikeli.
Nasıl tanıştınız bu insanla?,Ne kadar süre tanıdınız birbirinizi ve nişan yaptınız?

Nişanlım tavrını koyuyor ama o ısrarcı davranıyor
Yanımızda gelmiyor ama buluştuğumuzda onu çagırmadık diye laf sokup duruyor
3 yıldır tanıyorum ama uzaktan tanıma 2.buçuk aydırda konuşuyoruz doğru hatırlıyorsam

Güzel şeylere tahammülünüz yok diyen arkadaşlar buyursun görsün. Anormal bir kız olduğu belli . İlk başta dediğim gibi çekeceğiniz var bu kızdan. Kardeşim seninle gezince yoruluyor ne ya? Sorsaydınız nişanlınızın yanında yoruluyor musun diye.. Niye öyle bir şey demiş. Bence uzak durun ve mesafeli olun bu kıza. Lafınızı esirgemeyin evlenince daha kötü saçma sapan benim abim tribine girmiş

yani ısrarcı davransın.
1 davranır,2 davranır,3. de anlar. Anlamazsa anlat geç. Neyden korkuyorsun ki.
Bu olay ayrılmaya giderse şükret ki böyle bi abla ayrılmana vesile oldu. Evliyken boşanma noktasına getirir.
Sen de ona sok lafları.

İnan o an hiç sormak aklıma dahi gelmedi ortamda gerilmesin diye ama bundan sonra mesafeli olcam

Laf sokma huyum çok yoktur yani sinirlenince çok konuşmamayı tercih ederim de tavrımı koycam artık

İnan o an hiç sormak aklıma dahi gelmedi ortamda gerilmesin diye ama bundan sonra mesafeli olcam
Ortam gerilmesin diye yaptığın her şey sizi gerecek çünkü unutulmuyor. Yaşayan biri olarak söylüyorum size bunu huzursuzluk çıkarmayın ama tepki verdiğini bilsin. Ağzınızın tadı kaçmasın diye yaptığınız her şey kaçıracak tadınızı.

Laf sokma huyum çok yoktur yani sinirlenince çok konuşmamayı tercih ederim de tavrımı koycam artık
o zaman o da kendini bir adım ötede görür. Herkesin anladığı dilden konuşmazsan eğer kendi kendine didinirsin kimsenin haberi olmaz. Tavrını şimdiden al. Sonradan imzayı atınca değişti derler.

Nişanlıma söyledim onun huyu öyledir diyo kin nefret taşımadan konuşur diyo

Nişanlıma söyledim onun huyu öyledir diyo kin nefret taşımadan konuşur diyo
Yok biz nişanlımla baş başa olmak istiyoruz canım.. Nişanlım benden yorulmaz. İstediğiniz kadar şikayet edin asla masum, saf ve korunmaya muhtaç görüp daha çok koruyorlar. Rahatsız olduğunuz yerleri belirtin sınırlarınızı bilsin ve aslaaa o kişinin istediği şeyi yapmayın .

Keşke öyle deseydim geçti artık

Ya bide onun kalbi temizdir lafına çok sinir oluyorum nişanlım öyle diyr

Size daha çok yardımcı olmak isterdim ama burdaki hanımlar benden daha çok tecrübeli açıkcası ben kavga gürültü çözdüm bu beni çok yıprattı . Umarım siz daha güzel bir şekilde halledersiniz. Tek diyeceğim huzurumuz kaçmasın ben laf sokamam hanımefendi durayım bunlar çok yıpratır. Umarım mutlu ve huzurlu olursunuz..

İnşallah sağolun

Bu kadar kıskanç olmayın abi kardeşin arasina da mesafe koymaya çalışmayın aralarında bir espri var demek kisize ne sizin hakkınızda konismuyolarsa.neden rahatsız siniz ki

Kendinizi cok onemsiyorsunuz
Gorumceniz sizi niye kıskansınki,eger oyle olsaydi rahatsiz olan taraf siz olmazdiniz
Yineliyorum,kardeslerin mutlulugunu kiskanmayin

Kendinizi cok onemsiyorsunuz
Gorumceniz sizi niye kıskansınki,eger oyle olsaydi rahatsiz olan taraf siz olmazdiniz
Yineliyorum,kardeslerin mutlulugunu kiskanmayin
Size bunlar normal geliyorsa bişey demiyorum görümcesiniz galiba o yüzden bu şekilde herşeyi sıradanlaştırıyorsunuz

Size bunlar normal geliyorsa bişey demiyorum görümcesiniz galiba o yüzden bu şekilde herşeyi sıradanlaştırıyorsunuz
Hayir gorumce degilim
ben sizin olayi cok buyuttugunuzu dusunuyorum..
Belki aralarinda bir espri konusu vardir,sizin hic mi olmadi ortamlarda en yakinizla goz goze gelip gulmeleriniz.
Bakin,bu dusunceleriniz hareketlerinize yansirsa,kiskanc gelin olarak etiketlenirsiniz ve bir omur boyu abimi benden kiskandi olarak dusunulur gorumceniz tarafindan..
Böyle olumsuz dusunmek yerine,siz de gulun onlarla beraber yahut gormemis gibi yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…