Görümcem ve nişanlım

2 kişinin hararetli bir sohbete tutuştuğu, geri kalan herkesin pür dikkat bu sohbeti dinlediği bir ortamsa yapılan ayıp.
Ama kalabalık ortamlarda bir süre sonra gruplaşmak normaldir. Sohbet ister istemez kadın-erkek, genç-yaşlı ya da evli-bekar şeklinde gruplara bölünür. Bir taraf siyaset konuşurken diğer taraf eski bir anısını anlatır, diğer grup çocuk muhabbeti yapar falan filan.
Eğer 2. durum ise -ki bana öyle gibi geldi- kendi aralarında konuşmaları da gülüşmeleri de normal.

Ama 2 durum için de sizi ilgilendiren bir şey yok.
1. durum söz konusuysa ayıp onların ayıbı. Siz de adamın velisi değilsiniz. Nerede nasıl davranacağını bilmediğini düşündüğünüz ve henüz 2 aydır tanıdığınız adamla devam etmeyin olsun bitsin. Her hareketini siz mi düzelteceksiniz?

Ne alaka Allahaskina? Kardeş onlar. Kadın üç gün olmuş aileye gireli herşey yasak olacak pes

Niye herkes gorumceyi seytan ilan etmis yahu... Belki abisi gulduruyo kizi napsin gulmesin mi ? Damat bey topluluk icin de boyle seyler yapmamasi gerektigini bilmiyo mu ? Hem gelinim hem gorumceyim yani iki taraf olarak soyluyorum fikrimi. Bence kimse kimseyi kizdirmak icin yapmiyo olabiliyo oyle ortamlarda bizde yigenimle yan yana otururken misafirin yaninda abimin yuz ifadesi cok komik gelip birbirimizi durterek gulduk. E napalim cok komikti kendimize hakim olamadik. Kimseye saygisizlik yapmadik disardan nasil gorunduk bilemeyiz tabi. Doldurmayin kendinizi simdiden aileniz tepki vermiyorsa sizde gormezden gelin bence

hele bir sevme, gelinlerin de eli armut toplamıyor sonuçta
Bunu 3 yerde kullanmıssınız.
Siz gelinin benden cekeceği var dediğiniz icin,gelinlerin eli de armut toplamıyor dedim.
Görümcelik bi vasıf bi mevki değil.
Siz kimsiniz ki kardesinizin esinin sizden cekeceği olabilir.
Gelin icin sadece akrabasınız.

Ya girmeyin su kardeslerin arasina ya..
Birakin bi insanlari,
Kardesi kiskanmak nedir ya

burdaki insanların yorumlarına bakarak bile nasıl evlilikleri olduğunu eş ailelerine nasıl davrandıklarını anlayabiliyoruz.
guzel olan herşeye duşman bir guruh var, istiyorlar ki 2 kişilik dunyamız olsun bennen kocam sadece, ailesi yok artık bitti, gulecekse bennen gulsun, mutlu olacaksa bennen olsun. (bennen dalga amaçlı yazılmıştır)

ya senle de gulsun kardeşiyle de, ne bu daha 2 ay önce tanışmışsın, ne bu çekememezlik. kardeşiyle arası çok iyi, hmmm o zaman bir sorunda beni atar kardeşini tutar, acilen bu organik bağı kırmalıyım diye kendilerini tepkimeden tepkimeye sokuyorlar.

Valla sizi ilgilendiren bir yerde kullanmadım. Kardeşimle arama girecek, kendi aramızdaki muhabbete müdahale edecek gelin kim oluyormuş asıl? Gayet de cekecegi olur. Siz lütfen gidin kendi gorumcenize sarın rica edeceğim.

Ben,mutsuz olan insanlarin,baskalarinin mutlu olmasini cekemedigini dusunuyorum ve burda da boyle bir durum olabilir..
Gorumcesinin mutlulugunu cekemeyen gelin!
Baska aciklamasi olamaz,bu korkunc kardes kiskancligin..

Bu arada,en kisa surede tedavi olmayi deneyin ya da yolunuzu ayirin bu mutlu insanlardan ,insanlarin hayatlarini bu dusuncelerle zehir etmeyin

Kesinlkle saygısızlık görümcelerde gelinleri delirtmek için bilerek yapıyor şu hareketi. Hani biz çok süper geçinen kardeşiz ayağına.
Çok hakli bir yorum Benim görûmcem surekli biz birbirimize cok duskunuz biz birbirimize cok bagliyiz bizim ayrimiz gayrimiz yok , biz cok iyi anlasiriz vs gibi sözleri surekli sòyler ve hep esimin yanina oturur yuzuyle koluyla oynar yanagindan makas alir sana bir sey olsa ben ölürûm bilmem ne der , çok civik davranirdi. Bazilari normal goruyor bu davranisi,okey bana da normal gelirdi ama samimiyetsizce olmasaydi. Hic dusunmez kardesini hicbir derdine ihtiyacina derman olmaz destek olmaz ama bir araya gelince lafta paşa muamelesi yapar.

Eveeeeettt %99 aynı gerçekten yaaaa çok yapmacık yani saçma sapan bişey kardeşin her gece koynumda sen hayırdır yani

Eveeeeettt %99 aynı gerçekten yaaaa çok yapmacık yani saçma sapan bişey kardeşin her gece koynumda sen hayırdır yani
Yapmacik samimiyetsiz olmasa inanacagim çok duskun cok bagli olduguna ama gözüm samimiyetsizligi göruyor herkesin kardesi var, sevgisi var duskunlugu var ama bunu reklam yaparak gosteriyorlarsa demek ki gercekte baglilik yok . Cunki zaten var olan bir seyi ispatlamaya gerek duymazsin

Daha önce ılımlı yorum yapmıştım ama Yorumlar çok ilginç gerçekten söylemeden geçemeyeceğim.. kardeş arasına girmeyin yok bi tek sizinle mi mutlu olucak, kardeşler gülüşemez mi..Yani ister kardeşiyle ister başka bir aile bireyiyle gülüşsün konuşsun mutlu olsun..Burada ki durum çok farklı, nişanlım gelicek aile büyüklerimin olduğu ortam da kardeşiyle bakışıp bakışıp gülüşücek, insan içinde bozarım affetmem..Hadi bi kere oldu akıllarına ortak bir anı geldi olabilir ama sürekli olması bence terbisyesizlik..Olayın kardeş ilişkisiyle alakası yok, nerede nasıl davranacağını bilemeyen nişanlıyla alakası var..Konu sahibi bence iyi düşünün derim..

Bende çok önemsemedim ama görümcemin kıskançlık yaptığını düşünüyorum bugün görüştük hepbirlikte gene abisinin kulağına bişey söyledi bende noldu falan dedim gözlerini devire devire abimle konuşuyorum da diye sert sert konuştu bişey demedim bende

evlenmeden görümce sorunu.
ablasıyla iyi anlaşıyordur, arka planda yorum/analiz vs yapıyorlardır.. Bu tür ortamlarda bunlar normal..yoksa seni ti ye aldıkları için değil bence.
of şu gelinler... ya kendileri mükemmel hep kötü görümce.

Yok bu kızda gerçekten tuhaflık var kulaktan kulağa konuşma huyu hep birlikte görüştük gene aynısını yaptı bende güler yüzle noldu canım dedim abimle konuşuyorum diye sert çıkıştı tavırları falan değişik gözlerini devire devire bana bakıyo . sebebi de büyük ihtimal alışverişe sadece nişanlımla çıktığımız için o da gelmek istiyor.
Kardeşim yoruluyor senle gezince falan dedi

Genelleme yapılmaz gelin görümce diye toplum içinde nasıl davranacağını bilmiyor sadece. Bugün görüştük gene kulağına bişey dedi 3 kişiydik. laf sokmaları da başladı ufaktan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…