Ne alaka Allahaskina? Kardeş onlar. Kadın üç gün olmuş aileye gireli herşey yasak olacak pesOyle olurlar hep iyi başlar. Ama şöyle düşün senin bulunduğun bir ortamda madem gülünecek yengem yanlış anlamasın ona da izah edelim derdi gerçek iyi biri. Mesela ben kesinlikle izah ederdim yengeme. Kıskandırma, bak abim seni seviyor olabilir ama bizim de ilişkimiz apayrı diye bir mesaj verme kaygım yoksa...
Evlencegim insan kardesimle iletisimime karısma hakkını bulsa kendinde 1 dakika dusunmez ayrılırdım
Niye herkes gorumceyi seytan ilan etmis yahu... Belki abisi gulduruyo kizi napsin gulmesin mi ? Damat bey topluluk icin de boyle seyler yapmamasi gerektigini bilmiyo mu ? Hem gelinim hem gorumceyim yani iki taraf olarak soyluyorum fikrimi. Bence kimse kimseyi kizdirmak icin yapmiyo olabiliyo oyle ortamlarda bizde yigenimle yan yana otururken misafirin yaninda abimin yuz ifadesi cok komik gelip birbirimizi durterek gulduk. E napalim cok komikti kendimize hakim olamadik. Kimseye saygisizlik yapmadik disardan nasil gorunduk bilemeyiz tabi. Doldurmayin kendinizi simdiden aileniz tepki vermiyorsa sizde gormezden gelin benceKızlar ben yeni nişanlıyım
Aile oturmalarında bişey dikkatimi çekti nişanlımla görümcem sürekli birbirlerine bakıp gülüşüyorlar hep birlikte otururken fısıltıyla aralarında konuşuyorlar
Fısıltıyla konuşma olayını nişanlıma söyledim hoş değil diye onu yapmıyor ama şimdide topluca otururken göz teması kurup sürekli gülmeleri sinirlerimi bozuyor. Nişanlıma bu durumu söylemelimiyim ne yapmalıyım yaptıkları normal mi
Bunu 3 yerde kullanmıssınız.hele bir sevme, gelinlerin de eli armut toplamıyor sonuçta
Ya girmeyin su kardeslerin arasina ya..
Birakin bi insanlari,
Kardesi kiskanmak nedir ya
Valla sizi ilgilendiren bir yerde kullanmadım. Kardeşimle arama girecek, kendi aramızdaki muhabbete müdahale edecek gelin kim oluyormuş asıl? Gayet de cekecegi olur. Siz lütfen gidin kendi gorumcenize sarın rica edeceğim.Bunu 3 yerde kullanmıssınız.
Siz gelinin benden cekeceği var dediğiniz icin,gelinlerin eli de armut toplamıyor dedim.
Görümcelik bi vasıf bi mevki değil.
Siz kimsiniz ki kardesinizin esinin sizden cekeceği olabilir.
Gelin icin sadece akrabasınız.
Ben,mutsuz olan insanlarin,baskalarinin mutlu olmasini cekemedigini dusunuyorum ve burda da boyle bir durum olabilir..burdaki insanların yorumlarına bakarak bile nasıl evlilikleri olduğunu eş ailelerine nasıl davrandıklarını anlayabiliyoruz.
guzel olan herşeye duşman bir guruh var, istiyorlar ki 2 kişilik dunyamız olsun bennen kocam sadece, ailesi yok artık bitti, gulecekse bennen gulsun, mutlu olacaksa bennen olsun. (bennen dalga amaçlı yazılmıştır)
ya senle de gulsun kardeşiyle de, ne bu daha 2 ay önce tanışmışsın, ne bu çekememezlik. kardeşiyle arası çok iyi, hmmm o zaman bir sorunda beni atar kardeşini tutar, acilen bu organik bağı kırmalıyım diye kendilerini tepkimeden tepkimeye sokuyorlar.
Bu arada,en kisa surede tedavi olmayi deneyin ya da yolunuzu ayirin bu mutlu insanlardan ,insanlarin hayatlarini bu dusuncelerle zehir etmeyinKızlar ben yeni nişanlıyım
Aile oturmalarında bişey dikkatimi çekti nişanlımla görümcem sürekli birbirlerine bakıp gülüşüyorlar hep birlikte otururken fısıltıyla aralarında konuşuyorlar
Fısıltıyla konuşma olayını nişanlıma söyledim hoş değil diye onu yapmıyor ama şimdide topluca otururken göz teması kurup sürekli gülmeleri sinirlerimi bozuyor. Nişanlıma bu durumu söylemelimiyim ne yapmalıyım yaptıkları normal mi
Çok hakli bir yorumKesinlkle saygısızlık görümcelerde gelinleri delirtmek için bilerek yapıyor şu hareketi. Hani biz çok süper geçinen kardeşiz ayağına.
Eveeeeettt %99 aynı gerçekten yaaaa çok yapmacık yani saçma sapan bişey kardeşin her gece koynumda sen hayırdır yaniÇok hakli bir yorumBenim görûmcem surekli biz birbirimize cok duskunuz biz birbirimize cok bagliyiz bizim ayrimiz gayrimiz yok , biz cok iyi anlasiriz vs gibi sözleri surekli sòyler ve hep esimin yanina oturur yuzuyle koluyla oynar yanagindan makas alir sana bir sey olsa ben ölürûm bilmem ne der , çok civik davranirdi. Bazilari normal goruyor bu davranisi,okey bana da normal gelirdi ama samimiyetsizce olmasaydi. Hic dusunmez kardesini hicbir derdine ihtiyacina derman olmaz destek olmaz ama bir araya gelince lafta paşa muamelesi yapar.
Yapmacik samimiyetsiz olmasa inanacagim çok duskun cok bagli olduguna ama gözüm samimiyetsizligi göruyorEveeeeettt %99 aynı gerçekten yaaaa çok yapmacık yani saçma sapan bişey kardeşin her gece koynumda sen hayırdır yani
Bende çok önemsemedim ama görümcemin kıskançlık yaptığını düşünüyorum bugün görüştük hepbirlikte gene abisinin kulağına bişey söyledi bende noldu falan dedim gözlerini devire devire abimle konuşuyorum da diye sert sert konuştu bişey demedim bendemerhaba biraz abartıyorsunuz gibi geldi bana eğer anlatmadığınız başka bir şey varsa bilemem ama bu anlattıklarınıza bakarak gayet normal abi kardeş onlar gülüşebilirler bence siz sizin hakkınızda mı konuşuyor zannederek rahatsız oluyorsunuz?
evlenmeden görümce sorunu.Kızlar ben yeni nişanlıyım
Genelleme yapılmaz gelin görümce diye toplum içinde nasıl davranacağını bilmiyor sadece. Bugün görüştük gene kulağına bişey dedi 3 kişiydik. laf sokmaları da başladı ufaktan artıkevlenmeden görümce sorunu.
ablasıyla iyi anlaşıyordur, arka planda yorum/analiz vs yapıyorlardır.. Bu tür ortamlarda bunlar normal..yoksa seni ti ye aldıkları için değil bence.
of şu gelinler... ya kendileri mükemmel hep kötü görümce.
Bizde arada göz göze gelince gülüşürüz, bazen kaşını kaldırıyor, bazen göz deviriyor. Önemli bir fikir söyleyeceğinde fısıltıyla bana söyler. Bunun yanlış olabileceğini ilk defa burada gördüm.
Kardeşiz biz yahu. Benim kardeşimle gülüşmem neden müstakbel kocamın sinirini bozsun? Karışmayın insanların kardeş ilişkilerine. Ha ailem yanlış anlıyor derseniz onu bilemem ama sizin sinir olmanız garip geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?