• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem ve yaptıkları kaldıramıyorum artık.

Bırak boşver gitsin.
Seni istemeyen bir insan için neden bu kadar çaba sarf ediyorsun.

Uzak olması daha iyi zaten. Gelip gitseydi daha çok dert olurdu sana.

Davet etme, ısrar hiç etme.

merhaba kk arkadaşlarım sizlerin yardımına ihtiyacım var .konuya gelecek olursam .görümcem ve kaynana görümcem ne yapmaya çalışıyo hala anlamış değilim tam olarak derdi ne onu bile bilmiyorum farklı ilçelerde oturuyoruz bnm oturduğum yerde onunda akrabaları var eşinin tarafı .neyse bu herkese gidiyo diğer eltime gidiyo kendi arkadaş çevresi var onlara gidiyo kendi görümcesi var ona gidiyo ..bana gelmiyo her görüşmemizde davet ederim elimden geldiğince bn onları ziyaret ederim herhangi bir kurandı düğündü meclislerinde yardımcı olurum..bana gelmemesinin sebebini inanın bnde bilmiyorum ve en son yaptığı çok zoruma gitti.burda oturan arkadaşı taşınacağı için ona oturmaya gelmiş akşamınada tanıdığımız komşumuzun kız kınası vardı ona kalmış bnde gördüm hoş beş kına çıkışı o kadar ısrar etmeme rağmen gelmedi bize arada kesinlikle bi sorunda yok onla alakalı bnde karar aldım kendisi sana geleceğim demedikten sonra evinede gitmiyorum davette etmiyorum ..
dorumu yapıyorum sizce fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar. NOT.. TAHMİNİMSE kaynanamın kendisini doldurduğunu düşünüyorum tahminlerimde asla yanılmam ..
Bak çözümü bulmuşsun kendin. Noye ısrar ediyorsun ki ? Bırak gelen gelsin en güzel şekilde ağırlaama gelmiyorsa da keyfi bilir de. Bi daha görürsen hos beş et sonra hadi canim görüşürüz

gelse nolacak ki neden bu ısrar ve takıntı?
bana görümcem senede bir gelir onda da kendini zorla davet ettirdiği için yoksa evime sokmam ebediyen.

Ne guzel iste...gorumcemle aramizda benden kaynakli olmayan sorunlar oldu.esimde dahil...ben sogudum...al gulum ver gulumdu
Ne ozur diledi ne de laflari.degisti.zaman gecti.diye kapandi zannediyor.normal davranmaya calisiyormama ben siniri cektim.oh ne rahat...esim rahat durmuyor..illa git gel olacak..
Ben de senin gbi iyi niyetli idim ama birsureye kadar..kendi kendime sinir oluyordum.simdi daha rahat..hic kafana takma

boşverdim zaten ..bnm kafama takılan tarafı hem kendi görüşmek istemiyo gelmek istemiyosa bana neden gitmediğim için tel açıp duygu sömürüsü yapıyo hiç görüşmek istemeyen bunuda yapmaz...tamamen kafama takmam iyi niyetimden dolayı başka hiç birşeey değil .

merhaba kk arkadaşlarım sizlerin yardımına ihtiyacım var .konuya gelecek olursam .görümcem ve kaynana görümcem ne yapmaya çalışıyo hala anlamış değilim tam olarak derdi ne onu bile bilmiyorum farklı ilçelerde oturuyoruz bnm oturduğum yerde onunda akrabaları var eşinin tarafı .neyse bu herkese gidiyo diğer eltime gidiyo kendi arkadaş çevresi var onlara gidiyo kendi görümcesi var ona gidiyo ..bana gelmiyo her görüşmemizde davet ederim elimden geldiğince bn onları ziyaret ederim herhangi bir kurandı düğündü meclislerinde yardımcı olurum..bana gelmemesinin sebebini inanın bnde bilmiyorum ve en son yaptığı çok zoruma gitti.burda oturan arkadaşı taşınacağı için ona oturmaya gelmiş akşamınada tanıdığımız komşumuzun kız kınası vardı ona kalmış bnde gördüm hoş beş kına çıkışı o kadar ısrar etmeme rağmen gelmedi bize arada kesinlikle bi sorunda yok onla alakalı bnde karar aldım kendisi sana geleceğim demedikten sonra evinede gitmiyorum davette etmiyorum ..
dorumu yapıyorum sizce fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar. NOT.. TAHMİNİMSE kaynanamın kendisini doldurduğunu düşünüyorum tahminlerimde asla yanılmam ..
Gelmesin niye bu kadar kafaniza taktiniz ki.

Gelmesin niye bu kadar kafaniza taktiniz ki.

arada hiç puroblem yokken yapması kafama takıldı....sadece şöle bir olay oldu engelli yeğenleri var büyük 18 yaşında ona herkesin taklitini yaptırıp gülüyolar yok tel fona çekmeler yok herkesin içinde yaptırmalar bnde kızdım bak o iyi niyetli ne olduğunu anlamıyo siz neden böle yaptırıyosunuz diye söyledim..kızdım hatta .çünki abarttılarda abarttılar olayı her misafir gelişinde yaptırıyolar ve sadece bizim akrabaların taklitini değil çevrelerinde kim varsa...bnde yaptıklarının yanlış olduğunu söyledim .. büyük ablama bni kızdı diye bahsetmiş acaba o olaydanmı diye kafama takıldı.

arada hiç puroblem yokken yapması kafama takıldı....sadece şöle bir olay oldu engelli yeğenleri var büyük 18 yaşında ona herkesin taklitini yaptırıp gülüyolar yok tel fona çekmeler yok herkesin içinde yaptırmalar bnde kızdım bak o iyi niyetli ne olduğunu anlamıyo siz neden böle yaptırıyosunuz diye söyledim..kızdım hatta .çünki abarttılarda abarttılar olayı her misafir gelişinde yaptırıyolar ve sadece bizim akrabaların taklitini değil çevrelerinde kim varsa...bnde yaptıklarının yanlış olduğunu söyledim .. büyük ablama bni kızdı diye bahsetmiş acaba o olaydanmı diye kafama takıldı.
Olabilir belki o olaydandir. Zaten doğrusunu yapmissiniz. Iki gulecekler diye cocuga taklit yaptiriyorlar.

Boşverin sebebini sizde mesafeli olun iki kere cagirsin oyle gidin.

Olabilir belki o olaydandir. Zaten doğrusunu yapmissiniz. Iki gulecekler diye cocuga taklit yaptiriyorlar.

Boşverin sebebini sizde mesafeli olun iki kere cagirsin oyle gidin.

hiç bir şekilde gitmeyide çağırmayıda düşünmüyorum bahsettiğim gibi kafama takmam tamamen iyi niyetimden.

Geliyor diye dertleneni gormustum burada, gelmiyor diye dertleneni de gordum sonunda.

Gelmesin ne lazim yani?

Sart mi onun sana gelmesi?

Bende gitmem. O da gelmesin. Herkes nasıl mutluysa oyle yasasin derim cikarim isin icinden.

Bosver su gorumceki demekki senden hoslanmiyor senle vakit gecirmekten anakonda temkinli ol fırsat verme ona belliki takmıyor seni sende onu takma uzuldugune deymez bu tarz insanlar cok ama sakin bos kaldiginda isi dustugundede seni kullanmasina izin verme sinsirella

Ben de bir şey yaptı sandım. Bırak gelmesin.

davet etme gidip gelme dertsiz başına dert mi arıyorsun

Bazı insanları anlayamıyorum cidden.aranızda sorun yokmus bi tartısma falanda olmamıs ama bu size gelecegi anlamına gelmez.belki kafa yapılarınız uyuşmuyo belki birbirinize hitap etmiyorsunuz illaki gidip gelmek mi lazım.benim eltim karsı apartmanda oturuyo yeni tasındım buraya 5 ayda toplasan 3 defa gitmişimdir.aramızda bi sorun yok yanyana gelince konusuruz ama kafa yapılarımız farklı gerek yastan gerek cevreden dolayı aynı seyleri paylasmıyoruz o sebepten fazla gidip gelmem.eltimde baslarda cok şikayet ederdi heryerde niye gelmiyosun gibisinden ama artık oda gelmiyo.yani cok takmayın kafaya varsın gelmesin cok mu onemli

Aman sen de rahatı bulmuşsunda bunuyorsun... Görümcen ne güzel ki başına bela gibi herşeye karısan eden biri degil en guzel gelmemesi degil mi ...ya böyle değilde gelip evinin huzurunu bozup düzenini bozmaya çalışıp kiskanclik yapsaydi ...Olaylara iyi tarafindan bakmalı bence

Back
X