merhaba kk arkadaşlarım sizlerin yardımına ihtiyacım var .konuya gelecek olursam .görümcem ve kaynana görümcem ne yapmaya çalışıyo hala anlamış değilim tam olarak derdi ne onu bile bilmiyorum farklı ilçelerde oturuyoruz bnm oturduğum yerde onunda akrabaları var eşinin tarafı .neyse bu herkese gidiyo diğer eltime gidiyo kendi arkadaş çevresi var onlara gidiyo kendi görümcesi var ona gidiyo ..bana gelmiyo her görüşmemizde davet ederim elimden geldiğince bn onları ziyaret ederim herhangi bir kurandı düğündü meclislerinde yardımcı olurum..bana gelmemesinin sebebini inanın bnde bilmiyorum ve en son yaptığı çok zoruma gitti.burda oturan arkadaşı taşınacağı için ona oturmaya gelmiş akşamınada tanıdığımız komşumuzun kız kınası vardı ona kalmış bnde gördüm hoş beş kına çıkışı o kadar ısrar etmeme rağmen gelmedi bize arada kesinlikle bi sorunda yok onla alakalı bnde karar aldım kendisi sana geleceğim demedikten sonra evinede gitmiyorum davette etmiyorum ..
dorumu yapıyorum sizce fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar. NOT.. TAHMİNİMSE kaynanamın kendisini doldurduğunu düşünüyorum tahminlerimde asla yanılmam ..