Soramam onu da yetistirir inanin ne desem gidip yetistiriyor.bir keresinde bir olayi abartip aglayip zirlayarak beni de zor durumda birakmistiBunu aynen kendisine söyleyin niye eşinizi karıştırıyor ki size sormak varken.
Merhaba canim derdim merhaba dedim sadece.Bence gorumceniz hic bir sey yapmamis. Mesafe zaten varmis aranizda. Bir de üstüne mesafe koymak gereksiz olmus. Abisine sizi kötülememiş. Sadece durum hakkinda bilgi almak istemis.
Alistirmissin samimiyete ,bir an karşısında duvarlarını görünce şaşırmış ..mesafeyi de alıştıra alıştıra koymak gerekİyi geceler kizlar görumcemle pek samimi degiliz daha dogrusu ben fazla samimiyet gosterdim ama karşılığında sogukluk ve mesafe gördum.mesela ben ararim sorarim kendisi 6 ay aramaz.. Aradigimda alelacele konusup telefonu kapatir.. optum cnm by gibisinden.En sonda ben aramistim zaten. 6-7 ay olmustur.Dün kendisi aradi aylar sonra. ben de çok öncesinden mesafe koyma karari aldim.Canimsiz cicimsiz gayet normal konustum.Hemen abisini aramis .x benimle soğuk konustu bir derdi mi var benimle demis.Niyeti ne ki niye beni abisine yetistiriyor anlamadim?
Ee söylesin ,abin kanlı katil mi ? Niye korkuyorsun bu kadar ? Açıklamanı yapar bakarsın dalgana ..hem de öz abin yani ..Soramam onu da yetistirir inanin ne desem gidip yetistiriyor.bir keresinde bir olayi abartip aglayip zirlayarak beni de zor durumda birakmisti
Merhaba canim derdim merhaba dedim sadece.
Bunu bana sorsaydi keske.ben de bir sorun yok derdim var gerci ama :)) sadece mesafeli olma kararı aldım
Yok öyle değil de..kardeşimi üzmüşsun ne yaptin kardesime durumuna getirmeyi cok seviyor.Ee söylesin ,abin kanlı katil mi ? Niye korkuyorsun bu kadar ? Açıklamanı yapar bakarsın dalgana ..hem de öz abin yani ..
Hee yenge hanımı düşünüyorsun ..aman diline sahip çıksın o da ..ağzımız neden açılıp kapanıyor ?sadece yemek içmek için mi ? Yeri geldi mı o uzun dilini içeri çeksin bir zahmet ..Yok öyle değil de..kardeşimi üzmüşsun ne yaptin kardesime durumuna getirmeyi cok seviyor.
Soguk mu konustun sen kardesime uzulmus bak demek ki dediEsin ne dedi
:)) ben de diyorum acaba ne diyorHee yenge hanımı düşünüyorsun ..aman diline sahip çıksın o da ..ağzımız neden açılıp kapanıyor ?sadece yemek içmek için mi ? Yeri geldi mı o uzun dilini içeri çeksin bir zahmet ..
Aaa pardon başka konuyla karıştı herhalde ..sen gelinsin ,görümce böyle yapıyor ,esin de kardeşinin derdine düşüyor ..anlamış miyim
Anlayamadim? Derdimi bana sorsa diye dusunuyorum.Abisi ne bilsin ki benim dusuncelerimi illa kendince onuda araya katmak istiyor.Soylemediginiz bir derdimi var diye sormus ne varki bunda..yanlis okumusum ne sacma yaa derde bak ufff degistrdim yaziyi ...mesafe mesefa...iyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?