• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem yüzünden eşimden ayrılıyorum

biletimi aldım memleketime dönmek için gözünün önünde sesini bile çıkarmadı sonra da gidip yattı evlendiğim güne lanet ettim bi insan kardeşine bu kadar düşkünse onun mutluluğunu ister benimde 3 yengem var bugüne kadar hiç sorun yaşamadım kardeş gibiyiz hep bi sıkıntımız olsa onlar beni arar ben onları ararım hatta abimle yengem boşandı ben 4 aydır tekrar evlensinler diye uğraşıyorum

aaa bak bu olmamış hem neden gidiyorsun gitmek uzaklaşmak çözüm mü Bence değil hem sizin ilişkinize niçin 3. kişileri ekliyorsunki
o kadınmı karar verecek evliliğinin bitip bitmemesine Aferin o istedi maraz çıkardı sen toplanıp gidiyosun Yarın o ister kardesine derki tamam git getir karını vs..
Senin Hayatın bu Kocada senin evde senin sen bırakıp gidersen emin ol hiçbiri gelemez arkadandan vazgeçme ya yeri dar gelen çıkar evden unutma herzaman böyle gidenin arkasından konusma hakkı veriri sana çirkefçe iftiraya bile gider bu durum.Otru aklını başına al arkadasım sakin ol suya bak sürekli ne bilim temizlik yap hıncını halılardan cıkar yor vucudunuki kalbinin seisini duymasın Bak hiç tanımıyorum ama evliliğinin bitirmeni yani araya nifak sokmanı istemiyorum tatlım
Allah size ve Ailenize iyilikler versin.inş

buna benzer biz nişanlıykende yaşamıştık. seni anlayabiliyorum. mesele arayıp aramaması değil mesele günde bi çok kere arayıp bir de yorumlar yapılması, sevgiline yok şöyle olsa iyi olur böyle olsa daha iyi ama SİZ BİLİRSİNİZ deyip erkeklerin aklına girilmesi. yani bizimki böyle oluyodu. ortak karar alıyorduk bir telefon geliyo ve fikirini değiştiriyordu veya bak bunu bunu dedi böyle olurmuş vs diye benim fikrimi etkilemeye çalışılıyodu. sonra karşımdaki erkek acaba daha büyümedi mi yoksa hala çocuk muamelesi mi görüyo oda böylemi alıştı diye saçma saçma düşünüyordum :37: abartı yok abartmamışsın. :34:

Peki şimdi ne durumdasınız?

Tahmınımce burda kıskandıgı esınız degıl sızsınız. Cok duskunse kardesıne onceden de yapardı bunu. Sızın bı seylerınızı hazmedememıs olabılır. Yapılacak en dogru sey yıne de ne olursa olsun aradakı mesafeyı sevgı saygı cercevesınde korumak. Gereksız bır tepkıyle antıpatı toplamaya gerek yok. Sonra dusecegınız durum "benı kardesımden kıskanıyor" olur. O yuzden destekleyın hatta gorusmelerını. Hepsı asılır bunların. Boyle kucuk sıkıntılarda ayrılık fıkrını sokmayın hemen kafanıza. Sartlandırıyorsunuz kendınızı sımdıden.

Ben ifade şeklimi yazmadım buraya, itici karşılanacak bi durum göremiyorum.
Benim de kardeşim var ama günde 15 defa arayıp konuşmuyorum. Bu arada verdiğim rakam abartı değil.
Günde 15 defa arayan bi insanın haberinin olmadığı hiçbişey kalmaz.. Bi dengeyi kurmak gerek. 1-2 defa araması beni rahatsız etmez, ben çok aradığı için rahatsız oldum. Ve bunu da ifade ettim.

Kardeşi aramanın kanunlarca belirlenmiş bir sayısı mı var?

İster 5 kez arar,ister 15.

Bu durum sizi niye rahatsız etti anlamadım.?

Kardeşi aramanın kanunlarca belirlenmiş bir sayısı mı var?

İster 5 kez arar,ister 15.

Bu durum sizi niye rahatsız etti anlamadım.?
hayatımızı herzaman kanunlar yönlermez bizlerin ve toplumun belirlediği norm lar vardır eğer normal bir günde herhangi bir hastalık yada ihtiyaç yoksa
evli bir erkek veya kadın kim olursa olsun 15 gibi uçuk bir rakam kadar aranmaz Yani normal insanlar kardeşleriyle bir bilemedin 3 kere konusur bu çok abartılı
hem ne önemi var eşini rahatsız edecek kadar araması hoş değil bence
herhalde arkadasımızda hasta ruhlu birisi değil bir yada ikikere aranmasını problem etmiyordur diye düşünüyorum
herseyin azı karar çoğu zarardır
<Allah hepinize iyilikler versin

hayatımızı herzaman kanunlar yönlermez bizlerin ve toplumun belirlediği norm lar vardır eğer normal bir günde herhangi bir hastalık yada ihtiyaç yoksa
evli bir erkek veya kadın kim olursa olsun 15 gibi uçuk bir rakam kadar aranmaz Yani normal insanlar kardeşleriyle bir bilemedin 3 kere konusur bu çok abartılı
herhalde arkadasımızda hasta ruhlu birisi değil bir yada ikikere aranmasını problem etmiyordur diye düşünüyorum

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum.
Bu arada konu sahibi arkadaşım her şey tatlıya bağlanmış,çok sevindim.Kimse için kocanla aranı açma.Tam tersi sen eşine ne kadar yakın olursan eşinde sana o kadar yakın olur.Mutluluklar...

Kardeşini insan cani isterse 20 kerede arar,
Benim anlamadığım bu ne tahammülsüzlük????Kocasının kız kardeşiyle telefonda konuşması bir kadını niye rahatsız eder??????

Sizlerin kardeşiyle arasında fazla samimiyet olmayabilir.herkesten ayni şekilde davranmasını bekleyemezsiniz.

Benim anlamadığım bu ne tahammülsüzlük????Kocasının kız kardeşiyle telefonda konuşması bir kadını niye rahatsız eder??????

Sizlerin kardeşiyle arasında fazla samimiyet olmayabilir.herkesten ayni şekilde davranmasını bekleyemezsiniz.

Ben tahammül edemiyorum, sen et arkadaşım ok?

Bu konumda ben de rahatsız olurdum.
Görümcenin kendi evaltlarını, kendi eşini bırakıp, kardeşiyle uğraşması devamlı
, kendi ailemi bile gözüm görmüyor diyebilmesi, hiç te sağlıklı bir durum değil.
Kardeşini istediği kadar arar mantığıda bana ters, günde 20 kere kardeş aranırda ne konuşulur,
ya da bu nasıl bir takıntıdır ben anlayamam bunu, insanın hiç mi işi gücü olmaz da kardeşiyle kafayı bozar,
bana göre 15 kere kardeş aranmaz, herşeyin bir sınırı vardır, buna sınır koymanın bile bir mantığı yok,
mantık çerçevesi içinde bir şeyin normali vardır zaten, 15 kere aramanın altında ben de başka şeyler ararım o zaman.
Bu durumu çözecek olanda erkektir, oda eşine yüklenmek yerine yeri geldiğinde kendisi sınır koyacak, illa kardeşini de kırması gerekmiyor.
Ne geliyorsa zaten erkeklerin bu sınırı koruyamamalarından geliyor başa zaten.
Ailelerde, erkeklerde artık evlendikten sonra bir yuva kurulduğunun ve bu yuvanında yeri geldiğinde sınırları olduğunu,
bu kişilerinde özel hayatları olduğunu kabul etmek zorundalar, kabul etmez de, ben canım isterse ararım, canım isterse gelirim,
canım isterse 15 kere ararım derse, böyle sorunlardan da geçilmez. Kardeşlik demek bir yuvanın devamlı içinde olmakta değil heralde.

aman canım pabuç bırakmasana, eşin madem çözüm sende demiş, onu takma görmezden gel iyice çatlasın, bazen ferhunde gelin olmak lazım.

canım zaten görüncen seni pes ettirmek boşatmak için elinden geleni yapıyor, gücün varsa pes etme bitanem, sende göze göz dişe diş müdahala et onunla, ne insnalar var malesef, sanırım kendide yuvasında mutsuz sizi mutlu görmeye dayanamıyor:S off canım ya Allah yar va yardımcın olsun, güzel yuvanız bozulmasın inşAllah

Bir iş için olursa sürekli aranılır ama sohbet için aranılıyorsa evin içinden olan bitenden herşeyden haberi oluyor ve haber veriyor. BBG evi gibi gözetleme durumuna giriyoo

:3:
Peki şimdi ne durumdasınız?

şimdi evliyiz ve görüşmüyoruz o kişiyle. çünkü gerçek yüzünü gösterdi. benim tek bir sözüne karşı çıkmamla bütün aileyi bize düşman etti , doldurdu herkesi. Allah'a havale ettik.
senin nişanlının kız kardeşi, bizdeki de eşimin birlikte büyüdüğü kuzeniydi bu kişi

görümcem kardeşini benden çok kıskanıyor ön plana geçmemi bir türlü kabullenemiyor... daha 6 aylık evliyim. bana küfür etti canımı elimden aldın dedi ve daha birçok şey yaptı. son 1 aydır kavga ediyor benimle bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama artık patladım. bana direk diyor ki "düğünden sonra psikolojim bozuldu benim kardeşimin sesini bir gün duymadan yapamam kocamı ve çocuklarımı gözüm görmüyor bir tek kardeşim olsun yanımda yeter" diyor bu ne demek hala anlamış değilim. evlendikten sonra beni aramıyor, önceden hergün arardı diyor halbuki öyle birşey yok haftada 1 kez o çaldırır eşimde arardı. ki eşim 13 yaşında evden ayrılmış okul muhabbetine. 4 yıldır eşimi tanıyorum kaldığı yerde bekar evindeydi görümcem 1 saat mesafedeyken bile hiç gelip gitmedi. bize huzur vermiyor eşimde ağzını açıp da bir kelime etmiyor ancak gelip bana bağırıp çağırıyor. dayanacak gücüm kalmadı bugünde kavga ettik ben de gideceğimi söylediğim ayrılmak istiyorum dedim sesini kesti gitti yattı... sinirim çok bozuldu

Canım o normal bır ınsan degıl bence. Soyledıklerını duyma onu gorme o yokmus gıbı davran sen degıl o kudursun sınırınden.

dün izlediğim bi videoyu hatırlattı 'kocam çocuğum umrumda değil-kardeşim olsun yeter' cümlesi
The Golden Filter &#8211; &#8220;Kill Me&#8221; Video (NSFW) - Stereogum
videoda oğul takıntılı bir anne var,jacosta kompleksi deniyormuş..Seninki de bunun bi değişiği ama yaş farkı çoksa abini ilk çocuğu yerine koymuş olabilir...
Eşinin seni ezdirmesine de diyecek laf bulamıyorum :(

Görümcen çok anormalmiş
Ne demek kocasını,çocuklarını gözü görmemek ya , delirmiş olmalı
Maalesef bazıları kardeşlik ne demek bilmiyor

çoluk çocuk yoksa hemen kaç kurtul derim. son derece hastalıklı bir durum var ortada. bu konuşmalar hiç ama hiç normal değil .zaten evlilik bu değil. sana daha çok değer verecek birisi elbet çıkar karşına. bu adamdan baba falan da olmaz.ilerde çok daha büyük sorunlar yaşarsın.

Bence telefonlara çıkma , mumkun olduğunca muhattap olma nederse desın umursama madem eşin durumun farkında sen hiiç kaale alma onu. konuşsun dursun. Bunun gibiler için yuvanı yıkmaya değermi? zır delide olsa erkekler ailelerine laf söyletmezler hiç eşinede anma onu kendini yiyip bitirsin arkadaşım:36:

enteresaaaaan bizi farklı kılan şeylerden biride bakış açılarımız değil mi?

Back
X