- 28 Nisan 2012
- 131
- 2
- 48
biletimi aldım memleketime dönmek için gözünün önünde sesini bile çıkarmadı sonra da gidip yattı evlendiğim güne lanet ettim bi insan kardeşine bu kadar düşkünse onun mutluluğunu ister benimde 3 yengem var bugüne kadar hiç sorun yaşamadım kardeş gibiyiz hep bi sıkıntımız olsa onlar beni arar ben onları ararım hatta abimle yengem boşandı ben 4 aydır tekrar evlensinler diye uğraşıyorum
aaa bak bu olmamış hem neden gidiyorsun gitmek uzaklaşmak çözüm mü Bence değil hem sizin ilişkinize niçin 3. kişileri ekliyorsunki
o kadınmı karar verecek evliliğinin bitip bitmemesine Aferin o istedi maraz çıkardı sen toplanıp gidiyosun Yarın o ister kardesine derki tamam git getir karını vs..
Senin Hayatın bu Kocada senin evde senin sen bırakıp gidersen emin ol hiçbiri gelemez arkadandan vazgeçme ya yeri dar gelen çıkar evden unutma herzaman böyle gidenin arkasından konusma hakkı veriri sana çirkefçe iftiraya bile gider bu durum.Otru aklını başına al arkadasım sakin ol suya bak sürekli ne bilim temizlik yap hıncını halılardan cıkar yor vucudunuki kalbinin seisini duymasın Bak hiç tanımıyorum ama evliliğinin bitirmeni yani araya nifak sokmanı istemiyorum tatlım
Allah size ve Ailenize iyilikler versin.inş