Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kızması çooook iyi etmişsiniz....cümle düşüklüğü olmuş
görümcem kardeşini benden çok kıskanıyor ön plana geçmemi bir türlü kabullenemiyor... daha 6 aylık evliyim. bana küfür etti canımı elimden aldın dedi ve daha birçok şey yaptı. son 1 aydır kavga ediyor benimle bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama artık patladım. bana direk diyor ki "düğünden sonra psikolojim bozuldu benim kardeşimin sesini bir gün duymadan yapamam kocamı ve çocuklarımı gözüm görmüyor bir tek kardeşim olsun yanımda yeter" diyor bu ne demek hala anlamış değilim. evlendikten sonra beni aramıyor, önceden hergün arardı diyor halbuki öyle birşey yok haftada 1 kez o çaldırır eşimde arardı. ki eşim 13 yaşında evden ayrılmış okul muhabbetine. 4 yıldır eşimi tanıyorum kaldığı yerde bekar evindeydi görümcem 1 saat mesafedeyken bile hiç gelip gitmedi. bize huzur vermiyor eşimde ağzını açıp da bir kelime etmiyor ancak gelip bana bağırıp çağırıyor. dayanacak gücüm kalmadı bugünde kavga ettik ben de gideceğimi söylediğim ayrılmak istiyorum dedim sesini kesti gitti yattı... sinirim çok bozuldu
Ben de nişanlıyım ve benzer bi konudan rahatsız oluyorum..
Nişanlımın kız kardeşi çok sık arardı. Ki ben bunu ev ararken 4-5 kere nişanlımı aramasıyla öğrendim.
Her konuda bi fikri var. Ve nişanlımın aklına da sokuyor fikirlerini.. Ben de hoşlanmıyorum bu durumdan.
Bi şekilde bunu ifade ettim nişanlıma. Ne kadar sık görüşüyosunuz kardeşinle falan dedim. Bu arada kız kardeşi evli ve 2 çocuğu var.
Nişanlımda bi gün telefonda konuşurken bunu ona söylemiş. Çok sık arıyosun zburuk yanlış anlar demiş.
Ondan sonra aramaları azaldıAma yine de ben rahatsız oluyorum. Arada sırada da olsa nişanlım kardeşim şöyle diyor, böyle diyor diye onun bizimle ilgili fiklirlerini anlatıyor bana.
Ben de böyle muhabbetlerdn hoşlanmıyorum. Benimle ilgili bi fikri varsa önce benimle paylaşsın istiyorum.
Mesela tanıdığı birinin elinde gelinlik varmış, şimdi bana onu yamamaya çalışıyolar. Sanki hergün evleniyoruz.
konu sahibinin görümcesi değil de sizin tutumunuza çok şaşırdım hatta şok oldum. kardeşi çok sık arıyor siz de yanlış anlayacaksınız? tavrınız çok garip benden söylemesi...
Ben yanlış anlamam, nişanlım kardeşine öyle ifade etmiş.
Tavrımda da bi gariplik göremiyorum.
eşim biliyor zaten bana haksızsında demiyor bıktım artık diyo ben napayım diyor sen çözüceksin diyorum çok biliyosun sen herşeyi diyor ama ablasına tek kelime etmiyor
görmediğini farkettim, dışarıdan bi gözle yorum yaptım. nişanlının ailesinin gözünde de çok itici karşılanır bu durum.
yine de kendi keyfin, istediğin gibi davranırsın...
Ben ifade şeklimi yazmadım buraya, itici karşılanacak bi durum göremiyorum.
Benim de kardeşim var ama günde 15 defa arayıp konuşmuyorum. Bu arada verdiğim rakam abartı değil.
Günde 15 defa arayan bi insanın haberinin olmadığı hiçbişey kalmaz.. Bi dengeyi kurmak gerek. 1-2 defa araması beni rahatsız etmez, ben çok aradığı için rahatsız oldum. Ve bunu da ifade ettim.
bi önceki mesajında 4-5 kere demişsin... ha 4-5 ha 15... sen tavırlarında garip bir durum ya da itici karşılanacak bi durum göremiyosun. ben gördüm söyledim. dediğim gibi ciddiye alıp almamak sana kalmış. ileride kocasını kardeşinin aramasından kıskanan kadın olmak istemiyorsan, iyi niyetle yaptığım eleştiriye kulak verirsin. yok dersen sen bilirsin...
O 4-5 benim denk geldiğim kısmı :)
Hadi arasın ona bişe demeyelim, ama her konuda bi fikri var. Bizim hayatımızı yönlendrmek kimseye düşmez. Nasihat edersin anlarım ama malesef dediğini yaptırmaya çalışıyor. Hep lafı kendi söylediğine getiriyor. Böyle olmaz..
Ben de nişanlıyım ve benzer bi konudan rahatsız oluyorum..
Nişanlımın kız kardeşi çok sık arardı. Ki ben bunu ev ararken 4-5 kere nişanlımı aramasıyla öğrendim.
Her konuda bi fikri var. Ve nişanlımın aklına da sokuyor fikirlerini.. Ben de hoşlanmıyorum bu durumdan.
Bi şekilde bunu ifade ettim nişanlıma. Ne kadar sık görüşüyosunuz kardeşinle falan dedim. Bu arada kız kardeşi evli ve 2 çocuğu var.
Nişanlımda bi gün telefonda konuşurken bunu ona söylemiş. Çok sık arıyosun zburuk yanlış anlar demiş.
Ondan sonra aramaları azaldıAma yine de ben rahatsız oluyorum. Arada sırada da olsa nişanlım kardeşim şöyle diyor, böyle diyor diye onun bizimle ilgili fiklirlerini anlatıyor bana.
Ben de böyle muhabbetlerdn hoşlanmıyorum. Benimle ilgili bi fikri varsa önce benimle paylaşsın istiyorum.
Mesela tanıdığı birinin elinde gelinlik varmış, şimdi bana onu yamamaya çalışıyolar. Sanki hergün evleniyoruz.