• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem yüzünden eşimden ayrılıyorum

sonunda inadını kırdın da doğruyu yaptın aferim sana mutluluk elinde unutma ona sımsıkı sarıl

ne kızması çooook iyi etmişsiniz....cümle düşüklüğü olmuş

Ahh canim inanki kimseyi kirmak istemem hele helede terbiyemi hic bozmak istemiyorum ama insani cileden cikarinca ve insanin yuvasina goz dikince artik bizimde gozumuz dondu vallah.
Allah kimsenin basina vermesin ne boyle gorumceyi ne de kayinvalideyi:(((((

allah ıslah etsın.. gerçekten normal bir durum değil.. kadın bildiğin manyak yahu.. kocan ya bu işi çözer ya da seni kaybeder.. senin günahın ne ya ?? çekmek zorunda mısın böyle bir manyaği ?? gece gece sinirlendim valla..

Yakında oturdugu icin oluyo bunlar uzaklaşa bilsen keşkee ailenden uzak olmak her zaman daha iyi iki taraf içinde umarım herşey düzelir...

Görümcen gerçekten kıskanç ve hasta bir tip.Ben görümcelerimle sorun yaşamadım ama eşimin anne baba ve abisi evdeki para kaynağı olan eşimi ellerinden aldığım için beni istemediler baştan beri.Suratıma gülüyorlar arkamdan konuşulanları eşimden dinledim hep,nişanlıyken bile.7 aylık evliyim şimdi.Maddi olarak bunaldık sırf onların yüzünden.Eşimin geliri iyi ama 2 eve bakmaya çalıştı üstüne düğün borcu,benim işsiz kalmam ve ailesinde çalışan kardeşlerin işten çıkıp iş aramayıp bizim bakmamızı beklemeleri.... Yüzlerine hiç vurmadım,saygısızlık yapmadım.Yalnız evde eşime patladım.Hep şikayet ettim:"Benim ailem ,ben fedakarlık yapıyoruz sizinkiler kılını kıpırdatmıyor"gibi söylendim.Annesi laf soktukça sustum ama eşime söylendim.Evde tartışma vs.burnumdan geldi.Bu cumartesi şiddetli bir kavga oldu.Çok sessiz ,sakin olan eşimden bir canavar çıktı, ilk defa hakaret etti.Arkadaşların çoğunun yazdığı gibi eşim aslında ailesinin gerçek yüzünü biliyormuş bana bir bir saydı yinede şunu dedi "ailem için laf söyleme".Sakinleşince başladı özür dilemeye ama çok kırıldım tıpkı senin gibi yaptım 2 gün ayrı yattım.Çok üzüldü,özledi.Şimdi peşimde dolanıyor.Kahvaltı hazırlamalar,hediye almalar,parasızlıktan 7aydır çay içmeye götüremeyen adam beni sinemaya ardından yemeğe götürdü.:46:
KK de ne kadar gelin-eşin ailesi sorunu varsa okudum sayılır.Ortak görüş:Eşe ailesini şikayet etme.Eşlerin evliliğe alışması 3-5 yıl sürer ama sonunda oda yaşananları görür ve karısını kollar.Bende karar verdim 2 gündür hiçbir yorum yapmıyorum.Bu evliliği onlar yıksın diye yapmadım.Ben eşimle mutluyum oda evinde huzurlu olduğu sürece kimse birşey yapamaz.Zamanında ailesine karşı gelip benimle evlenebildiyse yine korumasını bilecektir.İkimizin arasına kimseyi sokmayacağım :16: :16: :16:

Ben de nişanlıyım ve benzer bi konudan rahatsız oluyorum..
Nişanlımın kız kardeşi çok sık arardı. Ki ben bunu ev ararken 4-5 kere nişanlımı aramasıyla öğrendim.
Her konuda bi fikri var. Ve nişanlımın aklına da sokuyor fikirlerini.. Ben de hoşlanmıyorum bu durumdan.
Bi şekilde bunu ifade ettim nişanlıma. Ne kadar sık görüşüyosunuz kardeşinle falan dedim. Bu arada kız kardeşi evli ve 2 çocuğu var.
Nişanlımda bi gün telefonda konuşurken bunu ona söylemiş. Çok sık arıyosun zburuk yanlış anlar demiş.
Ondan sonra aramaları azaldı :D Ama yine de ben rahatsız oluyorum. Arada sırada da olsa nişanlım kardeşim şöyle diyor, böyle diyor diye onun bizimle ilgili fiklirlerini anlatıyor bana.
Ben de böyle muhabbetlerdn hoşlanmıyorum. Benimle ilgili bi fikri varsa önce benimle paylaşsın istiyorum.

Mesela tanıdığı birinin elinde gelinlik varmış, şimdi bana onu yamamaya çalışıyolar. Sanki hergün evleniyoruz.

bir görümce olaraktan ben:54: her zaman arka planda kalırım eşi önceliklidir abim için seviyemi bilmem gerekli ki ben sadece zor zamanlarında yardım etmişimdir düğer türlü her işlerine asla burun sokmam fikir danışacak olsalar bile sizin kararınız daha önemli derim genelde abim ne ise gözümde eşide benim için öyledir görümcem olursada aynı siz gibi düşünürüm arkadaş benimle kocam arasına girmesin ayol :16::1:

görümcem kardeşini benden çok kıskanıyor ön plana geçmemi bir türlü kabullenemiyor... daha 6 aylık evliyim. bana küfür etti canımı elimden aldın dedi ve daha birçok şey yaptı. son 1 aydır kavga ediyor benimle bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama artık patladım. bana direk diyor ki "düğünden sonra psikolojim bozuldu benim kardeşimin sesini bir gün duymadan yapamam kocamı ve çocuklarımı gözüm görmüyor bir tek kardeşim olsun yanımda yeter" diyor bu ne demek hala anlamış değilim. evlendikten sonra beni aramıyor, önceden hergün arardı diyor halbuki öyle birşey yok haftada 1 kez o çaldırır eşimde arardı. ki eşim 13 yaşında evden ayrılmış okul muhabbetine. 4 yıldır eşimi tanıyorum kaldığı yerde bekar evindeydi görümcem 1 saat mesafedeyken bile hiç gelip gitmedi. bize huzur vermiyor eşimde ağzını açıp da bir kelime etmiyor ancak gelip bana bağırıp çağırıyor. dayanacak gücüm kalmadı bugünde kavga ettik ben de gideceğimi söylediğim ayrılmak istiyorum dedim sesini kesti gitti yattı... sinirim çok bozuldu

bı arkadaşımda boyle eşinin aılesı yuzunden cok sorun yasadı sonra bosandılar tabı..eşi yıllarca tek kalmş başka bi şehırde çalısıyordu aynı ortamdaydık aılesının geldıgını bıle bılmezdık..pek görüşen ınsanlar degıllerdı..çocuk nısanlandı degerlı oldu..bazen anlamıyorum evlenıncemı degerlı oluyor kardeşler

Nişanlımın kız kardeşi çok sık arardı. Ki ben bunu ev ararken 4-5 kere nişanlımı aramasıyla öğrendim.
Her konuda bi fikri var. Ve nişanlımın aklına da sokuyor fikirlerini.. Ben de hoşlanmıyorum bu durumdan.
Bi şekilde bunu ifade ettim nişanlıma. Ne kadar sık görüşüyosunuz kardeşinle falan dedim. Bu arada kız kardeşi evli ve 2 çocuğu var.
Nişanlımda bi gün telefonda konuşurken bunu ona söylemiş. Çok sık arıyosun zburuk yanlış anlar demiş.
Ondan sonra aramaları azaldı :D Ama yine de ben rahatsız oluyorum. Arada sırada da olsa nişanlım kardeşim şöyle diyor, böyle diyor diye onun bizimle ilgili fiklirlerini anlatıyor bana.
Ben de böyle muhabbetlerdn hoşlanmıyorum. Benimle ilgili bi fikri varsa önce benimle paylaşsın istiyorum.

Mesela tanıdığı birinin elinde gelinlik varmış, şimdi bana onu yamamaya çalışıyolar. Sanki hergün evleniyoruz.

konu sahibinin görümcesi değil de sizin tutumunuza çok şaşırdım hatta şok oldum. kardeşi çok sık arıyor siz de yanlış anlayacaksınız? tavrınız çok garip benden söylemesi...

kocasını ,çocuklarını gözü görmüyormuymuş!?kardeşi olsa yetermiymiş?oha ensest sapık,erkek kardeşiyle evleneymiş o halde...Gitmeniz yanlış olmuş,öyle babaevinden toplayan,ben ettim sen etme diyen erkek kalmadı artık..riske atıyorsunuz kendinizi..Görmezden gelmeye çalışın görümcenizi...Eşiniz biliyor mu ,öyle dediğini;biliyor ve ablasına birşey demiyorsa ''ıona da yuh!Yine de eşinle bu konuda çok didişme,görümcene iyilikle anlat,baktın iyilikle anlamıyor,o zaman didiş istersen..
Ne kıymetli erkeklermiş yahu bunlar,sanki bizim hiç kıymetimiz yok..

gerçekten üzüldüm, zor bi durum.buna benzer bir olayda ben yaşadım.yalnız benimki görümcemin abisine çok düşkünlüğünden değilde bana ilgisini çekememezlik.birde annesiyle kızı bana taktılar.bayabi huzursuzluk yaşadım.ama hiçbir zaman kavga etmedim.ama kendimi ezdirmedimde.sana tavsiyem sen uyma onlara cevap verme.umrunda olmasın.birazdaha sabret.sana allah kolaylık versin canım...

konu sahibinin görümcesi değil de sizin tutumunuza çok şaşırdım hatta şok oldum. kardeşi çok sık arıyor siz de yanlış anlayacaksınız? tavrınız çok garip benden söylemesi...

Ben yanlış anlamam, nişanlım kardeşine öyle ifade etmiş.
Tavrımda da bi gariplik göremiyorum.

Ben yanlış anlamam, nişanlım kardeşine öyle ifade etmiş.
Tavrımda da bi gariplik göremiyorum.

görmediğini farkettim, dışarıdan bi gözle yorum yaptım. nişanlının ailesinin gözünde de çok itici karşılanır bu durum.

yine de kendi keyfin, istediğin gibi davranırsın...

eşim biliyor zaten bana haksızsında demiyor bıktım artık diyo ben napayım diyor sen çözüceksin diyorum çok biliyosun sen herşeyi diyor ama ablasına tek kelime etmiyor

Siz evliliğinizi görümceniz için kurmadınızki şimdi onun için yıkacaksınız yapmayın Ya bende görümceyim
annem sıkıntı verir bazen gelinşimize yani onun en iyi olmasını istyormuş ben sürekli anneme anne onu sen yetiştirmedin bana ve abimeherşeyi söyle ama o kıza bişey deme allah yengemden razı olsun ne lafı sözü vardır nede başka belki oda kırılıyordur ama okadar asil bi insanki hiç kimseye cevap vermez birkere annem birşey söyledi gözleri doldu sadece bende anneme kızdım dedimki bak kız ne güzel idare ediyor abimi bu arada abim çok dedğim dedik bir insandır hayatta bize laf ettirmez çok üstün görür yengemin ne hiseetiğini anlayabilorum
eklemek isterim ben niye sence hep yengemden yanayım biliyormusun elbette annem abim en önemli dir onlareı üzeni üzerim ama yengemin o duruşu varya o işte banda herkesede örnek oluyor.annemde 3 yılın sonunda anladı abşime diyorki onun aileside önemli git konus dualarını al oysa-i en başta nasıl kıskanıyordu anlatamam herkese yengemi över durur:))
bebkleri var durumları çok kötüydü annem ürekli bişiler alıp veriyor yengemde çok iyiler şimdi

arkadasım demek istediğim emin ol sen duruşunu tavrını bozma eğer kıskanıyorsa bırak gül geç hoşgörülü ol bir zzaman sonra sana dokunmadığını anladığı zaman vazgeçer inanki sabıurlı ol eşinle konuş sakin ol ikna et alttan al bak meyvelerini nasıl yiyeceksin
allah iyilikler versin size ve ailenize

görmediğini farkettim, dışarıdan bi gözle yorum yaptım. nişanlının ailesinin gözünde de çok itici karşılanır bu durum.

yine de kendi keyfin, istediğin gibi davranırsın...

Ben ifade şeklimi yazmadım buraya, itici karşılanacak bi durum göremiyorum.
Benim de kardeşim var ama günde 15 defa arayıp konuşmuyorum. Bu arada verdiğim rakam abartı değil.
Günde 15 defa arayan bi insanın haberinin olmadığı hiçbişey kalmaz.. Bi dengeyi kurmak gerek. 1-2 defa araması beni rahatsız etmez, ben çok aradığı için rahatsız oldum. Ve bunu da ifade ettim.

Ben ifade şeklimi yazmadım buraya, itici karşılanacak bi durum göremiyorum.
Benim de kardeşim var ama günde 15 defa arayıp konuşmuyorum. Bu arada verdiğim rakam abartı değil.
Günde 15 defa arayan bi insanın haberinin olmadığı hiçbişey kalmaz.. Bi dengeyi kurmak gerek. 1-2 defa araması beni rahatsız etmez, ben çok aradığı için rahatsız oldum. Ve bunu da ifade ettim.

bi önceki mesajında 4-5 kere demişsin... ha 4-5 ha 15... sen tavırlarında garip bir durum ya da itici karşılanacak bi durum göremiyosun. ben gördüm söyledim. dediğim gibi ciddiye alıp almamak sana kalmış. ileride kocasını kardeşinin aramasından kıskanan kadın olmak istemiyorsan, iyi niyetle yaptığım eleştiriye kulak verirsin. yok dersen sen bilirsin...

bi önceki mesajında 4-5 kere demişsin... ha 4-5 ha 15... sen tavırlarında garip bir durum ya da itici karşılanacak bi durum göremiyosun. ben gördüm söyledim. dediğim gibi ciddiye alıp almamak sana kalmış. ileride kocasını kardeşinin aramasından kıskanan kadın olmak istemiyorsan, iyi niyetle yaptığım eleştiriye kulak verirsin. yok dersen sen bilirsin...

O 4-5 benim denk geldiğim kısmı :)
Hadi arasın ona bişe demeyelim, ama her konuda bi fikri var. Bizim hayatımızı yönlendrmek kimseye düşmez. Nasihat edersin anlarım ama malesef dediğini yaptırmaya çalışıyor. Hep lafı kendi söylediğine getiriyor. Böyle olmaz..

bende görümceyim abimi çok seviyorum ama hayatlarına asla karışmam banane ya kendi özel hayatları ben kocama çocuguma vakit ayırırım onlarla ne ilgilencem:1::1::1:

O 4-5 benim denk geldiğim kısmı :)
Hadi arasın ona bişe demeyelim, ama her konuda bi fikri var. Bizim hayatımızı yönlendrmek kimseye düşmez. Nasihat edersin anlarım ama malesef dediğini yaptırmaya çalışıyor. Hep lafı kendi söylediğine getiriyor. Böyle olmaz..

anladım, hakkında hayırlısı olsun inşallah...

buna benzer biz nişanlıykende yaşamıştık. seni anlayabiliyorum. mesele arayıp aramaması değil mesele günde bi çok kere arayıp bir de yorumlar yapılması, sevgiline yok şöyle olsa iyi olur böyle olsa daha iyi ama SİZ BİLİRSİNİZ deyip erkeklerin aklına girilmesi. yani bizimki böyle oluyodu. ortak karar alıyorduk bir telefon geliyo ve fikirini değiştiriyordu veya bak bunu bunu dedi böyle olurmuş vs diye benim fikrimi etkilemeye çalışılıyodu. sonra karşımdaki erkek acaba daha büyümedi mi yoksa hala çocuk muamelesi mi görüyo oda böylemi alıştı diye saçma saçma düşünüyordum :37: abartı yok abartmamışsın. :34:

Back
X