• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem yüzünden eşimden ayrılıyorum

Aha iste gordun mu bak! tam tahmin ettigim gibi.. Sen bir de ayri mi yatiyorsun simdi? Kalk cabuk! git kocanin yanina, saril yat deli.. bir daha da allahaskina bahsetme kocana ablasinin deliliklerinden, he de gitsin. Zaten anladigim kadariyla onla da konusmus. Senin adam kolay idare edilecek erkeklerden saniyorum, dedigim gibi ol, ipleri elinde olsun.

katılıyorum canımm bende çok tripliyimdir uzattımmı uzatırım (ki çokk haklı oldugun bir konu ama) asıl o kadının inadına aranızdaki bagları sımmsıkıı tutman lazım ki o yesin kendisini sen degill:20:
şimdi git kocişinin yanına sarıl ve bidaha hiçkimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim.. ben 1 gece daha senle kırgın ayrı uyumaya dayanamam falan vicdanına dokuncak bişiler söle 1-2 cümle sonra öp hiçbişi demeden uyu :34: çok etkilio erkekleri böle şeler cnm :17:

bir görümce olarak görümceni anlıyorum :) kabullenmek çok zor oluyo. ben 5 yasındayken abım ayrıldı evden okul hayatı boyunca tatillerde ancak geldi.sonrada calışmak için yurt dışına gitti ordan dönuncede evlendi cok az kaldık yanyana ama evlenmesi bana çok ağır geldi. sey düşünüyo insan bu önceden dönüp dolaşıp bize gelıyordu ama şimdi evi var karısı var artık oraya gıdıcek dönecegı yer orası olcak.buda ağır geliyor işte. ama gelinin canına okumak anlamına gelmiyor. olması gereken durumlar bunlar. karşılıklı anlayış ve sevgi herşeyi çözer. görümcene zaman ver söyledıklerını dınleme telefonda abuk subuk konusmaya başlayınca yüzüne kapa mesajlarını okuma cevap verme. inme seviyesine sende rahat ol kocanda.

süper çok sevindim. çok güzel olmuş inşallah bundan sonra görümce sorunu falan kalmaz çok güzel anlatmışsın eşine derdini, kendini

tum yorumları tek tek okuyamadım ama,cok uzuldum sızın adınıza.
gercekten cok zor bır surec .gorumcenızın ya pıskolojısı bozuk yada gercekten kıskanclıktan baska bırsey degıl.
onemlı olan esınız tavrı nasıl oldugu .
gorumcenızın yaptıgı saygısızlıga esınızın sesı cıkmıyorsa kendını daha fazla yıpratma derım .
hersey esde bıtıyor canım .
gelın gorumce kayınvalıde kavgaları hep vardır hıc bıtmez.
ama dedıgım gıbı bunu dengeleyen de esdır .
esınız sesını cıkarmaz sızı koruyup sahıp cıkmaz ıse bu kavgaların sonu gelmez.
aılesını atsın demıyorum ama ,aılem deyıp de gelının canını okumalarına da ızın verılmemelı .
haksızsa eger karsısına almayı bılmelı .
ne yazık kı erkekler bunu yapamıyor .hele bazı modeller var kı canım ,
aılesıne gıder ''sen haklısın'' esıne gıder''sen haklısın'' deyıp ıkı tarafı da boyle oyalar.
ama cesurca karsılarına cıkıp haklı haksızı savunmayı bır turlu bılmezler

benim gorumcemde surati asik sizlana sizlana ay benim kardesim seni ne cok seviyormus sana ne cok duskun seni ne cok dinliyor diyordu dusun!!!
biz tatil planlari yapariz o hemen bende geliyorum derdi.
neyseki ben esime yansitmadan her seferinde onu rezil etmek zorunda kaldim.
en son soyledigim ve noktayi koyan sey: OYLE COK KARDESINE DUSKUNSEN O ZAMAN SEN GEL KARDESINE KADINLIK YAP, ARTIK NASIL ANLIYORSAN dedim.
Bayagi bir tartistik korkudan esimede yansitamadi, onu birdaha kocamla gorusturmem diye korkuttum(oyle birsey yapmam cunku sonucta benimde kardeslerim var:)))
suan mesafeliyi ayda bir o arar iki ayda birde ben ararim cok sukur dengeyi sagladik artik.

sana diyebilecegim sakin ama sakin gorumcen yuzunden evini yuvani yikma.
gorumcen esinin onda degilde gelip sende patladigini gorurse anlarsa o bunun daha cok ustune gidecektir, eger esinin seni savundugunu gorurse o kendiliginden sizinle ugrasmayi birakmak zorunda kalacaktir.
esin sana birsey derse bile gorumcene yansitma hatta kardesin bu aralar pek bir kiymetimi biliyor de, onun o uykusuz gecirecegi gece ona yeter de artar.

görümcem kardeşini benden çok kıskanıyor ön plana geçmemi bir türlü kabullenemiyor... daha 6 aylık evliyim. bana küfür etti canımı elimden aldın dedi ve daha birçok şey yaptı. son 1 aydır kavga ediyor benimle bugüne kadar sesimi çıkarmadım ama artık patladım. bana direk diyor ki "düğünden sonra psikolojim bozuldu benim kardeşimin sesini bir gün duymadan yapamam kocamı ve çocuklarımı gözüm görmüyor bir tek kardeşim olsun yanımda yeter" diyor bu ne demek hala anlamış değilim. evlendikten sonra beni aramıyor, önceden hergün arardı diyor halbuki öyle birşey yok haftada 1 kez o çaldırır eşimde arardı. ki eşim 13 yaşında evden ayrılmış okul muhabbetine. 4 yıldır eşimi tanıyorum kaldığı yerde bekar evindeydi görümcem 1 saat mesafedeyken bile hiç gelip gitmedi. bize huzur vermiyor eşimde ağzını açıp da bir kelime etmiyor ancak gelip bana bağırıp çağırıyor. dayanacak gücüm kalmadı bugünde kavga ettik ben de gideceğimi söylediğim ayrılmak istiyorum dedim sesini kesti gitti yattı... sinirim çok bozuldu

Canım benim Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum benimde görümcemle aram yok ama eşim bildiği için kardeşinin huyunu çok şükür sorun çıkmıyor 5 yllık evliyim ve bu sorun aramızda aşıldı eminim sizinde öyle olacaktır benim eşimde 13 yaşında evden ayrılmış okul muhabbetine. Görümcemin yanında eşime ne hareket yapsam oda aynısını yapıyor kıskançlık var ama inan zamanla aşılıyor.Görümcenin davranışlarını eşinde birgün farkedecek ama bu senin elinde farketmesini sağla kızmadan sinirlenmeden eşinle aranı bozmaya inan değmezz:38::38:

GnotiSeavton, hanımkeleşimigetir ; ikinizede cevaplarınız için çok teşekkür ederim..Bu şekildeyse eğer ''gitmek'' ''ilişkinin tıkanması'' kaçınılmaz oluyor o zaman.

Hal böyleyse evlendiğimiz kişilerde sorumluluk sahibi olup olmadığını ve benim için çok önemli olan KRİZ ÇÖZÜCÜ özelliğe sahip olup olmadığına çok dikkat etmek gerekiyor.

görümcen yüzünden bu evlilik bitmemelidir cözülmeyecek sorun degil bence.

okadar caba sarfediyoruz mücadele ediyoruz bekliyoruz aylarca harc borc bulup anne babalarimiz bizim mutlulugumuz icin evlendiriyorlar bizi ve biz bunun kiymetini bilmeden hemen ayrilmayi düsünüyoruz.

esinle oturup iyice konus cnm ve gerekirse telefonlarina hic bakma.

benim bi tanidigim var sizin durumunuzda diyebilirim görümcesinden cok cekti ama esi onu ve o esini sevdigi icin kadin esinin ailesinle görüsmeyi kesti eside zorlamiyor aradiklari zamanda telefonlara cikmiyor. evliligini kurtarmak icin böyle yapiyor bence sizde hemen ayrilmayi düsünmeyin esinizi seviyorsaniz bi yol bulmaya calisin beraber.

Daha çok yenisiniz ya oda sorunlunun teki hasta ..Sen muhatab olmasan onla görmezden gelip devam edemezmisin eşin görüşsün sadce .Esşinin senden beklentisi ne ki bu durumda?
Ben olsam inadına kocam daha iyi bakarım daha çok ilgilenirim dışkapının mandalıda ordan bakar sadece ..Evlendirmeseymiş o zman o kadar kıymetliyse senin başını niye yakıyo hey allahım sapık dememek için zor tutuyorum kendimi kocasıda bişey demiyo mu buna ..

eşim akşam dayanamadı minam hadi gel yanında yat dedi ben de gittim yattım. sarılarak uyudukk sabahda güzelce işe yolladım. bu saate kadar 5 defa aradı naptın bişeyler yedin mi uykunu aldın mı diye. dün gece görümcemden msj geldi sebebim mi olacaksın kız sen benim diye eşime hiç söylemedim sildim yattım

eşim akşam dayanamadı minam hadi gel yanında yat dedi ben de gittim yattım. sarılarak uyudukk sabahda güzelce işe yolladım. bu saate kadar 5 defa aradı naptın bişeyler yedin mi uykunu aldın mı diye. dün gece görümcemden msj geldi sebebim mi olacaksın kız sen benim diye eşime hiç söylemedim sildim yattım

Sevindim.
Mesaj için de bence en doğrusunu yapmışsınız.
Yok sayın artık hayatınızda.
Terbiyesizliğin sınırını ne kadar zorlasa da kapılmayın, prim vermeyin..

oleyyyyy süpersiniz .ok sevindimmmm:46:

Ne abuk subuk insanlar var ya:41: Abla mı şimdi bu kardeşinimi seviyor. Yerin dibine girsin öyle ablalık sevgi. Kardeşini çok sevse huzur bozmaz mutlu olsunlar diye uğraşır. Sakın kocanızla aranızı bozmayın onun istediği bu zaten. Siz yanında şen şakrak olun kocanızla aşk yaşayın oda sinirinden kudursun

aferim akıllı kız ....

ya biz 4 görümceyiz bitane abimiz var.ve bitanecik gelinimiz var.abim yıllarca yurt dışında çalıştı nerdeyse hiiç göremedik ve sonra evlendi hep karısıyla birlikte ama ne ben ne ablalarım gelinimizi bi gün bile yok laf sokmak yok toplum içinde küçük düşürmek yok abim ona hediyeler alıyo diye kıskanmak...ya bu kıskananları acaip garip karşılıyorum bide eziyet edenleri..ruh hastası hepsi yaa..bizim gelin zaten sağolsun bize hep ben ne şanslıyım sizin gibi aileye gelin geldim der.......annemede geçen sordum anne dedim sen dedim gelini kıskanıyomusun abim ona çok düşkün yanımızda öper beraber başbaşa gezerler ..bu arada asla başlarına musallat olmayız.... annem amaaan yooook kızım onlar mutlu olsun yeter bana dedi...onlar üzülürse kahrolurum ben dedi...çanım annem herkesin başına böyle kaynana..

hepinize çok teşekkür ederim bakalım inşlallah bu saatten sonra problem olmaz :=))) o da çatlasın patlasın olgun olsaydı zaten böyle şeyler yapmazdı bana doğru düzgün davransaydı onu anlayabilecek olgunluktaydım ama şimdi kendi kaybetti. neyse hayırlısı artıkk

benim gorumcemde surati asik sizlana sizlana ay benim kardesim seni ne cok seviyormus sana ne cok duskun seni ne cok dinliyor diyordu dusun!!!
biz tatil planlari yapariz o hemen bende geliyorum derdi.
neyseki ben esime yansitmadan her seferinde onu rezil etmek zorunda kaldim.
en son soyledigim ve noktayi koyan sey: OYLE COK KARDESINE DUSKUNSEN O ZAMAN SEN GEL KARDESINE KADINLIK YAP, ARTIK NASIL ANLIYORSAN dedim.
Bayagi bir tartistik korkudan esimede yansitamadi, onu birdaha kocamla gorusturmem diye korkuttum(oyle birsey yapmam cunku sonucta benimde kardeslerim var:)))
suan mesafeliyi ayda bir o arar iki ayda birde ben ararim cok sukur dengeyi sagladik artik.

sana diyebilecegim sakin ama sakin gorumcen yuzunden evini yuvani yikma.
gorumcen esinin onda degilde gelip sende patladigini gorurse anlarsa o bunun daha cok ustune gidecektir, eger esinin seni savundugunu gorurse o kendiliginden sizinle ugrasmayi birakmak zorunda kalacaktir.
esin sana birsey derse bile gorumcene yansitma hatta kardesin bu aralar pek bir kiymetimi biliyor de, onun o uykusuz gecirecegi gece ona yeter de artar.

wiii cok guzel laf sokmussun :)

wiii cok guzel laf sokmussun :)

çooook iyi miz etmişsin harika bi laf sokmuşsun ...............ne terbiyesiz ruh hastaları var yaaa... alcaksınız tabi biz napcaz abilerimizi tövbe tövbe günaha sokcaklar bişi diycem şimdi cuma cuma .......yoook ömrünün sonuna kadar bizimlemi kalcaklardı ohha yani evlencek gitcekler tabikide eşlerini dinliycekler ya....ya bırakın kafanızı takmayın şu kafadan sakat ruh hastası tipli sapık düşünceli görümce kaynana tiplerinden yaaa....ıyyyyy iğreeenç

çooook iyi miz etmişsin harika bi laf sokmuşsun ...............ne terbiyesiz ruh hastaları var yaaa... alcaksınız tabi biz napcaz abilerimizi tövbe tövbe günaha sokcaklar bişi diycem şimdi cuma cuma .......yoook ömrünün sonuna kadar bizimlemi kalcaklardı ohha yani evlencek gitcekler tabikide eşlerini dinliycekler ya....ya bırakın kafanızı takmayın şu kafadan sakat ruh hastası tipli sapık düşünceli görümce kaynana tiplerinden yaaa....ıyyyyy iğreeenç

bana kizdinizmi , yoksa destekledinizmi anliyamadim ben:)

Back
X