Görümcem !

kadın kocasını aldatsa o telı kullanıp ortaya rahatca bırakır mı hıc
Evet işte bu yüzden birilerine anlatmak istedim. Çünkü yazdım da telefonla haşır neşir değil, ortadadır telefonu. Bir hanımefendi demiş kaydetmeye üşeniyorum bazen diye belki öyledir olabiliyor demekki. Ben illa işim soyismi ile kaydederim çünkü herkesi.

kimseye bi şey diyemiyorum diye yazınca söylemeye niyet etmişiniz gibi geldi. Ne olduğu belli değil ortada net bi şey yok. Bu kadar şüpheci olmayın. He bi de şu var insanların gizli saklı hallerini araştırmak günahtır. Açıkça bi şey görürseniz ablanız gibi sevdiğiniz için uyarırsınız ama bu şekilde yanlış.

Kimseye fikir almak için anlatamıyorum anlamında söyledim, yanlış anlaşılmış. Evet günaha girdim ve şüphelenerek hala giriyorum işte ama Allah biliyor içimi engel olamıyorum. Uyaracak kadar bişey yok ki ortada işte.

Belki o da üşengeçlikten kaydetmemiştir, eşinin iş hattı falan vardır benim bilmediğim, bilemiyorum ama ben öğrensem bile asla söyleyemem kimseye ne eşine, ne eşime. Böyle bir vebali alamam.

Allah Allah yorumlara şaşırdım
şüphelenilen bir erkek olsa, ne özel hayat kalır ne bir şey
kadın olunca ayıp oluyor
konu sahibinin gözünün önünde olmuş, o da merak etmiş, içini rahatlatmak istemiş, yazmış, ne var bunda?

ayrıca mesela ben, çoluğu çocuğu varken eşini aldatan kadınla arkadaş olmak istemem
erkek olsa, yine olmak istemem tabi
bana göre, öyle insandan, gün gelir her türlü kötülük gelir

akrepistan keşke bu kadar merak etmişken numarayı alsaydın
en azından bir arattırırdın internet falan

Yok numaraya bakma amacım Z ile başlayan bi akraba var yakınlar görümcemle sürekli mesajlaşırlar onun ikinci hattı falan mı var ki acaba da ikinci hat diye Z yazdı diye düşündüm. Sadece ona bakmak için girdim (gerçekten) yurtdışı numarası olduğunu görüp çıktım hemen. İşte dediğiniz gibi bu kadar sevdiğim bir insan aslında benim sevdiğim gibi biri değil mi? Ben yanlış mı tanıdım, bunu düşünmekten kendimi alamıyorum bu sefer samimi davranamıyorum. Anlayışınız için teşekkürler.

Telefon numarası kayıtlı değilse yanlış gelmiş de olabilir. Birgün bana da “Tülin abla ben Aysun, Burak in yanındayım. Eşim sende olduğumu biliyor” gibi bir mesaj geldi, kendimden şüpheye düştüm bir an

Of ne abartmışlar hepsi ahlak polisi kesildi başımıza kadın şaşırmış bize akıl danışıyor altı üstü olabilir böyle şeyler ama girme canım derim varsa bile senden çıkar acısı boşver

Eskiden bi arkadaşım vardı sanırsın aşk yaşıyoruz bitanemler aşkımlar hayatımlar havada uçuşuyordu valla. Öyle bişey de olabilir.

Esinin is telefonu olabilir.
Esinin telefonu kapanmis olabilir arkadasindan msj atiyor olabilir
Belki hatti yeni almis olabilir.
HAYIR OLAMAZ ! çünkü hat yurt disi hatti.

Tamam aşkım, tamam canım, peki mucuk mucuk gibi mesajlar sadece benim arkadaşlar atıyor herhalde :)
Tamam aşkım'ı bir erkeğin yazdığını nereden çıkardınız?
Ayrıca sanki çok uyanıkmış gibi (bir ara eski mesjlarına baktım xoxo) yazmanız da çok çirkin.
İşgüzarlık ve fesatlık açıkçası.
Ben birine tamam aşkım diye mesaj gelse sevgilisi diye düşünmem arkadaşı diye düşünürüm.
Eski mesajları kontrol etmek çok çirkin dediğim gibi.

Kadında erkekte napıyorssa yapsında.
Benım takıldıgım tek nokta.
' Görümcenızın telefonunu karıştırmanız.

Çok rahatsızsan irtibatını kes.

Ben olsam sana tamam aşkım diye mesaj geldi dersim o anki yüz ifadesinden anlaşılırdı ama iş işten gecmiş senin için.

Eniştemin telefonu diye açsaydı konuyu, şimdiye casus program bile indirtmiştik tele, ne özel hayatı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…