Görümcem !

Ne ona ne de bir başkasına bu konuyu açma bence. Sonra kötü olan sen olursun

Ben fesat yada heyecan arayan bir insan olsam arkadaşlarıma anlatır bunun dedikodusunu döndürürdük kimse de aaa ne ayıp mesajlarına mı baktın demezdi emin olun. Herkes “eee bak çok anlatıyordun görümcem şöyle hanımefendi, böyle oturaklı diye gördün mü kimseden emin olma” derlerdi. Heyecan aramak ve fesatlık budur bana göre. Yada eşime normal bir muhabbet gibi anlatır, azıcık içine kuşku düşürür kenara çekilir izlerdim tam olarak adrenalin yaşamak da budur. Ben kimseye görümcemi kötü göstermemek için ağzımı bile açıp böyle bir şeyi asla anlatmam (yanlış birşey yapıyorsa ihtimali üzerine konuşuyorum) Ben mesajına baktığımı inkar etmiyorum zaten, doğru bişey olduğunu da savunmuyorum. Sadece o kişinin WhatsApp mesajına baktım alıp da didik didik iz sürmedim, yada bir daha sürekli telefonunu takip etmiyorum. Kimin kimi ne kadar sevdiğini de bilemezsiniz, sizin takdiriniz.

Napsın kocasına söylesin de karısını mı öldürsün? Ayrıca kendi eşi değil dış kapının dış mendili oluyor kendisi bu konuda.
Zaten birilerine söylemediğim ve söylemiyeceğim için buraya yazdım. Evet dış kapının dış mangalıyım ama sizin kardeşinizin başına gelseydi yada kardeşinizin eşinin falan siz de endişelenir acaba mı diye sorgulardınız, ammaann banane herkes kendine yapar diyip içiniz rahat kapatır mıydınız konuyu?

en güzel cvbı ablanız verir
gidin sorun
hoş sorsanızda doğruyu anlatmayabilir
soramam diyorsunuz o zaman kafanızdan bu düşünceyi atın
nasıl mı atacaksanız bu gerçeği kabul edip sineye çekeceksiniz
Evet haklısınız. Soramam maalesef, sorsam da doğruyu söylediğine emin olamam.

Evet doğru söylüyorsunuz. Yok bir daha telefonunu elime almayı düşünmüyorum, durduk yere aklım bulandı.

Evet kafa karıştırıcı, tabiki sessizliğimi koruycam. Ben de zaten bunu düşünüyorum, eğer bişey olsa ne ortada bırakır ne de benim elime verir. Teşekkür ederim.

Yurtdışında bir akrabası, arkadaşı fln var mı? Nereden tanışmış olabilir , sosyal medya kullanmıyormuş. İlginç gerçekten,normal değil şüpheli bir durum.
Yurtdışında yaşıyorlar zaten. Yok kullanmıyor hiç birşey telefonu da ortadadır, öyle saklı gizli görmedim hiç.

İlgilendirmediği için mı telefonunu karıştırıyorsun kadının?
Eğer öyle birşey ile karşılaşsam,ki ben kimsenin telefonunu karıştırıcak saygısızlığı yapmam,bişey yapıyorsa kendine yapıyor diye düşünürüm! Öğrensen ne olacak onu da bi düşün. Bu kadar irdelemen hoş değil. Emin olmadığın birşeyi irdelemek hoş değil!

Ya bakın ben kimseden şüphelenip yada bişey arama peşinde olup kimsenin telefonunu karıştırmadım. Telefonu elimdeyken mesaj ekrana düştü sadece o mesaja baktım kim acaba diye bu kadar. Sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz da ben de yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum diyorum ama yaptım o anda yani sizin yaptığınız sigara içen birine her gördüğünüzde niye sigara içiyorsun, zararlı olduğunu bilmiyor musun demek gibi bişey. Öğrensem şu olacak yazmıştım ama yine yazayım ona olan samimiyetime mesafe koyucam, kızım inşallah halasına benzer diyecek kadar insanlara güvenmemem gerektiğini öğrenicem, bu kadar. Kendim için, kendi duygularım ona olan bakış açımı değiştirmek için.

Yahu konuyu yazarken düpedüz mesajdan sonra baktım da bişey göremedim yazdın.
Her neyse mevzu burda en yanlışı sen yapmışsın. Görümcenin resmen açığını aramışsın orayı niye es geçmemizi istiyorsun?
Madem şüphelendin de ki böyle msj geldi sana olay ne abla diye sorarsın. Madem bu kadar samimisin.

Kardeşiniz ya da eşiniz değil işte söz konusu. Eşlerimiz olsa kardeşlerimiz olsa tabiki sorgularız. Ama görümce ne alaka yani canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…