- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
- 18
- Konu Sahibi akrepistan
-
Ne ona ne de bir başkasına bu konuyu açma bence. Sonra kötü olan sen olursunKızlar merhaba,
Görümcemi çok ama çok severim, ablam gibidir. Bu güne kadar hiç problem yaşamadık, tabi bundan sonra ne olur bilinmez. Aklımı bunu düşünmekten alamıyorum, yanlış şeyler düşünüp günaha girmek istemiyorum sizin fikrinizi almak istedim.
İki yetişkin kızı var, eşiyle arası mecburiyet artık. Sosyal medya kullanmaz, telefonla haşır neşir değildir. Dün sabah telefonundan fotoğraflara bakarken ekrana WhatsApp mesajı düştü. Z: “Tamam aşkım.” Ben direkt telefonu uzatıp “abla sana mesaj geldi” dedim. Aldı okudu, kapattı işine devam etti. Arkadaşlarını tanıyorum hepsi ismiyle kayıtlı, akraba kızları mı diye baktım yurtdışı numarası (yurtdışında yaşıyor). Zaten tanıdığım biri olsaydı, “hıı Ayşe’ymiş” falan diye bahsederdi. Eniştem değil, çocuklar da değil. Önceki mesajlaşmalar yok (bir ara girip baktım hızlıca maalesef) ama normalde zaten tüm mesajlarını falan temizler (telefonu eski hafızayı dolduruyor)
Eğer biri varsa da, yoksa da beni ilgilendirmez tabi, sadece elimde değil görümceme baktıkça “acaba” mı geçiyor aklımdan, bu da beni üzüyor ya günahını alıyorsam. Kadınlar kendi arasında birbirine aşkım, canım konuşurlar ama neden ismi kayıtlı değil. Kocasını aldatacak biri değil benim gözümde, asla konduramam ama kim bu Z?
Kimseye de anlatamıyorum. Kimsenin aklında ablamla ilgili soru işareti kalsın istemem, günah almak da istemiyorum ama aklımdan da atamıyorum.
Ben fesat yada heyecan arayan bir insan olsam arkadaşlarıma anlatır bunun dedikodusunu döndürürdük kimse de aaa ne ayıp mesajlarına mı baktın demezdi emin olun. Herkes “eee bak çok anlatıyordun görümcem şöyle hanımefendi, böyle oturaklı diye gördün mü kimseden emin olma” derlerdi. Heyecan aramak ve fesatlık budur bana göre. Yada eşime normal bir muhabbet gibi anlatır, azıcık içine kuşku düşürür kenara çekilir izlerdim tam olarak adrenalin yaşamak da budur. Ben kimseye görümcemi kötü göstermemek için ağzımı bile açıp böyle bir şeyi asla anlatmam (yanlış birşey yapıyorsa ihtimali üzerine konuşuyorum) Ben mesajına baktığımı inkar etmiyorum zaten, doğru bişey olduğunu da savunmuyorum. Sadece o kişinin WhatsApp mesajına baktım alıp da didik didik iz sürmedim, yada bir daha sürekli telefonunu takip etmiyorum. Kimin kimi ne kadar sevdiğini de bilemezsiniz, sizin takdiriniz.Bu bir de görümcenizi sevdiğiniz hal mi :/
Resmen adrenalin arayışı içindesiniz, görümcem! (mesajlarına da baktım :))) falan filan.
Bir olay olsa da heyecanını yaşasanız ama bulduğunz konu süper saçma yani.
Zaten başkasına anlatsanız onu değil sizi ayıplarlar
Yok kimseye anlatmadığın için buraya yazdım zaten, doğru diyorsunuzNe ona ne de bir başkasına bu konuyu açma bence. Sonra kötü olan sen olursun
Zaten birilerine söylemediğim ve söylemiyeceğim için buraya yazdım. Evet dış kapının dış mangalıyım ama sizin kardeşinizin başına gelseydi yada kardeşinizin eşinin falan siz de endişelenir acaba mı diye sorgulardınız, ammaann banane herkes kendine yapar diyip içiniz rahat kapatır mıydınız konuyu?Napsın kocasına söylesin de karısını mı öldürsün? Ayrıca kendi eşi değil dış kapının dış mendili oluyor kendisi bu konuda.
Evet haklısınız. Soramam maalesef, sorsam da doğruyu söylediğine emin olamam.en güzel cvbı ablanız verir
gidin sorun
hoş sorsanızda doğruyu anlatmayabilir
soramam diyorsunuz o zaman kafanızdan bu düşünceyi atın
nasıl mı atacaksanız bu gerçeği kabul edip sineye çekeceksiniz
Evet doğru söylüyorsunuz. Yok bir daha telefonunu elime almayı düşünmüyorum, durduk yere aklım bulandı.diyecektim ki bizde arkadaşlar ile aramızda aşkım canım konuşuruz ama isim yok deyince düşündüğünüz dışında birşey olmuyor maalesef
fazla merak iyi derğildir, ispartın olmazsa kıskanç olursunuz siz ara bozan olursunuz
ama tekrar önüne düşdüğünde uyar açık olmazsa da bu kim isim bile kayıtlı değil de
Evet kafa karıştırıcı, tabiki sessizliğimi koruycam. Ben de zaten bunu düşünüyorum, eğer bişey olsa ne ortada bırakır ne de benim elime verir. Teşekkür ederim.Yine bir kk klasiği.
Çifte standart...
Ne özel hayatı yahu?
Eğer varsa bir yanlışı yerim onun özel hayatını.
Kim olsa sizin gibi düşünürdü konu sahibi,çok haklısınız.
Kimseye elbette bişey söylemeyin.
Bu şüphenizin cevabı görümcenizde saklı.
Yanlış birşey yapıyor olsa telefonu öylece ortada bırakmaz diye düşünüyorum.
Muhakkak bir açıklaması vardır.
Siz unutun bunu,varsa bişey ortaya çıkar elbet.
Boş yere bozmayın kalbinizi,ablanızla ilişkinizi bozmayın.
Çok kafa karıştırıcı bir mesaj ama işte direkt hüküm vermek için erken.
Sessizliğinizi koruyun.
Yurtdışında yaşıyorlar zaten. Yok kullanmıyor hiç birşey telefonu da ortadadır, öyle saklı gizli görmedim hiç.Yurtdışında bir akrabası, arkadaşı fln var mı? Nereden tanışmış olabilir , sosyal medya kullanmıyormuş. İlginç gerçekten,normal değil şüpheli bir durum.
İlgilendirmediği için mı telefonunu karıştırıyorsun kadının?Ya pardon da ben bana hesap versin demedim ki. Öyle bir düşüncem olsaydı hesap sorar gibi sorardım o an zaten vereceği cevabı düşünmeden ama nasıl oluyor da kime ne aldatıyorsa aldatıyor diye düşünebiliyorsunuz şaşırıyorum. Kardeşinizin eşi için böyle bir şüpheye düşseniz “aman bana ne canım aldatıyorsa aldatıyor” diyebilecek misiniz? Rica ediyorum kestirip atan, tepeden bakan cevaplarınızı kendinize saklayın. “Size ne, size hesap mı verecek?” Ben hesap mı sormuşum? Yapsa da yapmasa da beni ilgilendirmez dedim zaten. Sadece eski samimiyetime dönemiyorum, ikna edemiyorum kendimi.
Öyledir belki de, aklımı yok yere bulandırdımarkadaslarıma kardeslerıme bıle canım cıcım tatlıs derim. bir arkaasıdır. ama kaydetmemıs olabılır. kafa yorup dert dıye yazdığınıza bıle değmez.
Ya bakın ben kimseden şüphelenip yada bişey arama peşinde olup kimsenin telefonunu karıştırmadım. Telefonu elimdeyken mesaj ekrana düştü sadece o mesaja baktım kim acaba diye bu kadar. Sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz da ben de yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum diyorum ama yaptım o anda yani sizin yaptığınız sigara içen birine her gördüğünüzde niye sigara içiyorsun, zararlı olduğunu bilmiyor musun demek gibi bişey. Öğrensem şu olacak yazmıştım ama yine yazayım ona olan samimiyetime mesafe koyucam, kızım inşallah halasına benzer diyecek kadar insanlara güvenmemem gerektiğini öğrenicem, bu kadar. Kendim için, kendi duygularım ona olan bakış açımı değiştirmek için.İlgilendirmediği için mı telefonunu karıştırıyorsun kadının?
Eğer öyle birşey ile karşılaşsam,ki ben kimsenin telefonunu karıştırıcak saygısızlığı yapmam,bişey yapıyorsa kendine yapıyor diye düşünürüm! Öğrensen ne olacak onu da bi düşün. Bu kadar irdelemen hoş değil. Emin olmadığın birşeyi irdelemek hoş değil!
Ya bakın ben kimseden şüphelenip yada bişey arama peşinde olup kimsenin telefonunu karıştırmadım. Telefonu elimdeyken mesaj ekrana düştü sadece o mesaja baktım kim acaba diye bu kadar. Sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz da ben de yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum diyorum ama yaptım o anda yani sizin yaptığınız sigara içen birine her gördüğünüzde niye sigara içiyorsun, zararlı olduğunu bilmiyor musun demek gibi bişey. Öğrensem şu olacak yazmıştım ama yine yazayım ona olan samimiyetime mesafe koyucam, kızım inşallah halasına benzer diyecek kadar insanlara güvenmemem gerektiğini öğrenicem, bu kadar. Kendim için, kendi duygularım ona olan bakış açımı değiştirmek için.
Kardeşiniz ya da eşiniz değil işte söz konusu. Eşlerimiz olsa kardeşlerimiz olsa tabiki sorgularız. Ama görümce ne alaka yani canım.Zaten birilerine söylemediğim ve söylemiyeceğim için buraya yazdım. Evet dış kapının dış mangalıyım ama sizin kardeşinizin başına gelseydi yada kardeşinizin eşinin falan siz de endişelenir acaba mı diye sorgulardınız, ammaann banane herkes kendine yapar diyip içiniz rahat kapatır mıydınız konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?