gorumcem

Kayinpedr mümkün değil kendi doğru bildiginden vazgeçmiyor :KK43: esimle cook kavga ediyolar sonra. Kayinvalidem dedi bikaç kere kayinpedere dikkatli davran diye kadına yapmadığını bırakmadı.. oda susuyor hep yazık. Eşim bişey deyince gorumcem sanane ya diye bağırmaya falan başlıyor. Çok çıkmaz gibi yani çözüm bulamıyorum

Insani sinir eder boyleleri hic sevmem boyle simarik kendini bilmez genc kizlari ..
Allah yardimciniz olsun nr diyeyim babasi arkasinda oldugu surece kiz boyle ters tepki verir malesef..
Bence kimse konusmasin kendisiyle esin sen yuz vermeyin soguk davranin belki kenfine crki duzen verir.
Aklima sadece bu geldi.

Ay cok tatlısınız ne guzel :) bence bu sekılde yakın olduktan sonra sızı dînler en azından davranışlarını bıraz duzeltse o bıle kar ben de anneme babama şımarırım ama bır terbıyesızlıgım olmaz asla sen ornekler falan ver o sekılde belkı anlar bıraz. Arada kalınacak bır durum yok sonucta düşman degil karşınızdaki aksıne takdir edilirsiniz her sekilde :)
Cekiniyorum aslında malesef bende çok sabırlı bi insan değilim abisine annesine sanane diyen bana neler der kimbilir :) bikaç kere geldi cagirinca onda da ben seni hiç sevmemistim ilk tanısınca gibi hikayelerden başladı , abisinin kız arkadaşları , bizimle ilgili gelecek planları falan derken akşam oldu :KK48: bazen gözümün döndüğünü hissediyorum :KK14:

Insani sinir eder boyleleri hic sevmem boyle simarik kendini bilmez genc kizlari ..
Allah yardimciniz olsun nr diyeyim babasi arkasinda oldugu surece kiz boyle ters tepki verir malesef..
Bence kimse konusmasin kendisiyle esin sen yuz vermeyin soguk davranin belki kenfine crki duzen verir.
Aklima sadece bu geldi.
Evet aslında bunu hiç denemedik ben çok yakın davranmaya çalıştım benim de kardeşim olduğu için ablalik başka biliyorum diye. Ben normalde gerçekten cildiriirm bu tarz hareketlere ama çok anlamaya çalıştım onu hiç ters tepki vermedim bi iki kere Şakayla tersledim sadece çocukla alakali bırakta planları ben yapiyim diye. Biraz soğuk durmak belki iyi gelebilir.

Cekiniyorum aslında malesef bende çok sabırlı bi insan değilim abisine annesine sanane diyen bana neler der kimbilir :) bikaç kere geldi cagirinca onda da ben seni hiç sevmemistim ilk tanısınca gibi hikayelerden başladı , abisinin kız arkadaşları , bizimle ilgili gelecek planları falan derken akşam oldu :KK48: bazen gözümün döndüğünü hissediyorum :KK14:
Aman iyi bari sizi samimi yakın görüyor demek kı :) ya ben hep bır de kız kardesım olsun ısterdım o yüzden erkek kardesımın esını cok seveceğim diyorum ne olursa olsun o benım kardesım olacak :) o da sizi abla gibi görüyor bellı kı ne guzel arada sey diyebilirsiniz zaman çabuk geçıyor anneler babalar yaslanıyor sımdı degerını bıl ne guzel onlarlasın ıyı davran falan ileride ozlersın sımdı kızsan bıle vs belkı ıse yarar

Aman iyi bari sizi samimi yakın görüyor demek kı :) ya ben hep bır de kız kardesım olsun ısterdım o yüzden erkek kardesımın esını cok seveceğim diyorum ne olursa olsun o benım kardesım olacak :) o da sizi abla gibi görüyor bellı kı ne guzel arada sey diyebilirsiniz zaman çabuk geçıyor anneler babalar yaslanıyor sımdı degerını bıl ne guzel onlarlasın ıyı davran falan ileride ozlersın sımdı kızsan bıle vs belkı ıse yarar
Bende hep istemisimdir bi kız kardeşim olsa keşke benim dolabimdan giyinse sırlarını anlatsa falan diye benimde kardeşim erkek ona da çok duskunum ama kız çok başka oluyor diye var hep aklımda :) ama bi yandan evliligime çok fazla aileleri karistirmamaya çalışırım ne kendi ailem ne eşimin ailesi az cok anladilar huyumu anlaştık o konularda. Bizim adımıza plan yaptığında napıcam bilemiyorum bikere dedim eşime çağır sinemaya gidelim. Filmi beklerken biraz bebeğe alışveriş yaptık. Parça parça alıyoruz ki bi anda yük olmasın. Kıyafet gördüm bitane çok tatliydi oda başka bi kıyafet görmüş ben gördüğümü aldım. Ne gerek var şimdiden aliyosun bikere de alırsınız dedi. Herkesin bütçesi kendine onların durumu daha iyi hani bikerede almak normal geliyor haliyle. Dedim tatlım zor olur öyle. Bunu da alın dedi yok bak bu daha tatlı dedim. Ben alırım o zaman ben giydiririm dedi. Bişey demedim bende. Sonra göğüs pedleri ucuzlamisti alalım bari dedim. Neden aliyosun şimdiden dedi yine. Abisi de senin çocuğun olunca sen bikere de alırsın dedi. Aman allahım demez olaydi. Filme girene kadar didik didik etti beni arkada söylenip duruyor yok salak yok aptal . Eşime dedim nolur bidaha benim yanımda bişey deme. Bu huyu için napabiliriz ki :(

Ben de görümcenizin yaşlarındayım. Şımartıldığımı düşünmüyorum ama annemle kucak kucağayım, özel de okuyorum, babamla da 'kanka' gibiyim. Size her batan şeye şımartılmış olarak düşünüyorsunuz bence ilk önce bunu bir aşın.

Artı olarak da; eşini annesinin yanına gönderirken kardeşiyle de dip dibe olacağını ve sinirleneceğini biliyorsunuz. Kardeşine sinirlensin de laf söylesin diye sanki bilerek göndermişsiniz gibi. Bilmem bana mı öyle geldi...

Bence sen karışma ama size yansıdığı zamanda haddini bildir . Nefret ediyorum böyle anneleriyle saygısızca konusan kızlardan carpasim geliyo ağzına

Ben de görümcenizin yaşlarındayım. Şımartıldığımı düşünmüyorum ama annemle kucak kucağayım, özel de okuyorum, babamla da 'kanka' gibiyim. Size her batan şeye şımartılmış olarak düşünüyorsunuz bence ilk önce bunu bir aşın.

Artı olarak da; eşini annesinin yanına gönderirken kardeşiyle de dip dibe olacağını ve sinirleneceğini biliyorsunuz. Kardeşine sinirlensin de laf söylesin diye sanki bilerek göndermişsiniz gibi. Bilmem bana mı öyle geldi...
Aklımın ucundan bile gecmemisti :) annelik hormonlarim arttığı ve anne gibi dusunebilmeye başladığım için annesiyle hazır yokum rahat rahat ilgilenir zaman geçirirler diye düşündüm :) tavuk suyuna çorba diye bi kitap vardı orda bi hikaye vardı kadın esine anneni yemeğe çıkar diyordu vs.o geldi aklıma. Aileyle yakın olmak ayrı şey benim anlattiklarim ayrı

Gorende 5 yasinda ki cocuktan bahsediyor sanar. 21 yasinda karakteri oturmus bir bireyin simariklugundan sizene ? Hakaret ediyorsa kndi ailesine ediyor sizin haddiniz olmayan seylere karismaniz hic dogru degil. Sorarlarsada uygun bir dille bu konuya karismak istemediginizi soyleyin. Bugun o kizin aile iliskine karisirsin yarin o senin yuvana burnunu sokar o zaman gorursun gorumce nasil oluyormus unutmaki esin herseyden once onun kardesi. Kotu olan sen olursun ayrica simartilmasini kiskandigini dusunuyorum bu yazindan emin ol yarin esinde boyle dusunur o yuzden uzak dursan iyi edersin

şımarıklıkta sınır tanımayan görümce olmalıymış başlığınız bence
görümce görmeyeyim seni ömrümce:KK62:

babasına güveniyor muhtemelen.kayınvalidene üzüldüm ben yazık niye öyle sessiz kalmışki.Allah çocuğunda hayırlısını versin.

Aklımın ucundan bile gecmemisti :) annelik hormonlarim arttığı ve anne gibi dusunebilmeye başladığım için annesiyle hazır yokum rahat rahat ilgilenir zaman geçirirler diye düşündüm :) tavuk suyuna çorba diye bi kitap vardı orda bi hikaye vardı kadın esine anneni yemeğe çıkar diyordu vs.o geldi aklıma. Aileyle yakın olmak ayrı şey benim anlattiklarim ayrı

Pekte ayrı konulara benzemiyorrda neeyseeee

babasına güveniyor muhtemelen.kayınvalidene üzüldüm ben yazık niye öyle sessiz kalmışki.Allah çocuğunda hayırlısını versin.
Çok sabırlı kadın çok. kadını sanki böyle sindirmisler yıllardır. Hep sakinlikle halletmeye çalışıyor islerini ondan hiç sesini çıkarmaz. Huyu öyle onunda sadece çok ısrarcı kendi de bildiği için huyunu bişey oldumu heralde ben ısrar ettim ondan oldu diye falan düşünüyor. Amin inşallah

Iyi geceler kadınlar kulubuu :) Biraz uzun olacak ama yardıma ihtiyacım var. Okursaniz sevinirim.
Aklıma bişeyler takıldı. Benim aşırı derecede simartilmis bir gorumcem var 21 yaşında. gak diyor ekmek guk diyor sU. Kayinvalidem 55 i geçik kadın ama işleri o yapar gorumcem oturur. Simartan babası. Eşimi her firsatta yanımda asagilar , kv me çok cektirmisligi var ama kızını aşırı simartiyor yani gorseniz fenalık gelir devamli kucak kucagalar sap şup birbirlerini opuyolar devamli babacığımmm kizimmm nidalari. Otobüs nedir bilmez babası nereye gidicekse bırakır , dönüşte alır. Ben sınavda stres yapıyorum demis diye zamanında özel Ünv. Yazdirmislar. Yani aşırı üstüne düşüyor o da simarmis haliyle bu kadar ilgiye.

Simarsin ne güzel ama şöyle bir problemimiz var. Mesela geçen pazar biz eşimle kayinvalidemlere kahvaltıya gittik. Kayinvalidem de çok israrcidir daha önceden konu acmistim hatta bazen herkesi bunaltir israriyla. Ama kötü değildir. Arka odaya gorumcemi çağırdı bişeyler söyledi. Gorumcem bir bağırmaya başladı " sen salak misin Hayır diyorum sana manyak manyak konuşma " diye. hep yapıyor ama hep bağırıyor böyle. Çok üzülüyorum ben sonra hani gerçekten bagirasim geliyor kıza. sofra kurarken toplarken katiyen kalkmaz yerinden. Ben yardım ediyodum gitti babasının yanına oturdu bana da "cçalış çalış benim hiç is yapasim yok hahahaha " dedi. abisi su istiyor kendin al diyor. Bana oturmaya gelince hep abisini şikayet ediyor. Yok babamı sinir ediyo falan diye. Babası da istiyo ki oğlu babası ne derse onu yapsın siyasi görüşüne kadar karismaya çalışıyor çok despot. Eşim istemiyor uzaklar biraz. Neyse uzatmiyim hep böyle gorumcem. Evi kendi yönetiyo saniyor. abi ve anneye hiç saygı yok. bana diyor ki 3 4 kere söyledi " yazın ben çocuğunu alıp denize sokucam, tatile gideriz beraber " bizim adımıza plan yapıyor. Bişey demiyorum bende. Yok kucagimda uyutucam, yok gazını çıkarıcam yok yanında hep ingilizce konuscam ingilizce öğrensin. Hani kendi çocuğu sanki.

Çok uzun oldu farkındayım ama yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum uzun uzun. Ben memleketime geldim dün Anneme ameliyat olucak. Eşimede git annene kal da hem bol bol görüşün annenle zaman geçir dedim. Bugün esimle konusurken soyledu cok sinirlenmis.Gorumcem devamli küfürlü konusuyormus annesinin yanında falan. Çok simarmis çok fena yapıcam diyor. Sakinlestirdim bende. Ama bana danisiyor devamli esim napıyım diye. Ne demeliyim sizce vaziyet bu çokta karismak istemiyorum ama esim de yardımcı olmamı istiyor. Kayinvalidem de istedi bikaç kez. Siz napardiniz ne önerebilirim ki
Bulasma sakin.

Çok sabırlı kadın çok. kadını sanki böyle sindirmisler yıllardır. Hep sakinlikle halletmeye çalışıyor islerini ondan hiç sesini çıkarmaz. Huyu öyle onunda sadece çok ısrarcı kendi de bildiği için huyunu bişey oldumu heralde ben ısrar ettim ondan oldu diye falan düşünüyor. Amin inşallah
ayy yazık ya kayınvaliden gerçekten iyi birine benziyor.ben ısrar ettimde ondan oldu demesinden belli.eşin "abicim anneme böyle davranma" diye alıp karşısına güzelce konuşsun canım.kız şımartılmış bu değişmez ilerde kocası yandı

ayy yazık ya kayınvaliden gerçekten iyi birine benziyor.ben ısrar ettimde ondan oldu demesinden belli.eşin "abicim anneme böyle davranma" diye alıp karşısına güzelce konuşsun canım.kız şımartılmış bu değişmez ilerde kocası yandı
kocasına melek olur böyleleri canım bir tanıdığım vardı aynı okız geldi gözümün önüne okızda aynı bu konu sahibinn görümcesi gibiydi sevgilisnin sözünden çıkamıyordu şimdi neoldu bilmiyorum :KK53:

Ben dedim eşime al kardeşini gezmeye falan götür konuşun kahve falan içmeye çıkar akşam diye. Çıkmıyor. Sonra bana dedi bu yasa kadar abilik yapmadı yapmasin. Dedim ama abin şehir dışında okudu sonuçta sen büyürken yanında olamadı tabi ama ilgilenmis seninle. Abisi babasiyla ters düşüyor ya ondan kötü gözünde degistiremiyor yani ben öyle tahmin ediyorum. Bu dönem de benim okula giderken midem bulanıyor dışarı çıkmak istemiyorum ben diye okulu dondurttu :( psikolog obsesif kompulsif teşhisi koymuş bu hafta..

Bende hep istemisimdir bi kız kardeşim olsa keşke benim dolabimdan giyinse sırlarını anlatsa falan diye benimde kardeşim erkek ona da çok duskunum ama kız çok başka oluyor diye var hep aklımda :) ama bi yandan evliligime çok fazla aileleri karistirmamaya çalışırım ne kendi ailem ne eşimin ailesi az cok anladilar huyumu anlaştık o konularda. Bizim adımıza plan yaptığında napıcam bilemiyorum bikere dedim eşime çağır sinemaya gidelim. Filmi beklerken biraz bebeğe alışveriş yaptık. Parça parça alıyoruz ki bi anda yük olmasın. Kıyafet gördüm bitane çok tatliydi oda başka bi kıyafet görmüş ben gördüğümü aldım. Ne gerek var şimdiden aliyosun bikere de alırsınız dedi. Herkesin bütçesi kendine onların durumu daha iyi hani bikerede almak normal geliyor haliyle. Dedim tatlım zor olur öyle. Bunu da alın dedi yok bak bu daha tatlı dedim. Ben alırım o zaman ben giydiririm dedi. Bişey demedim bende. Sonra göğüs pedleri ucuzlamisti alalım bari dedim. Neden aliyosun şimdiden dedi yine. Abisi de senin çocuğun olunca sen bikere de alırsın dedi. Aman allahım demez olaydi. Filme girene kadar didik didik etti beni arkada söylenip duruyor yok salak yok aptal . Eşime dedim nolur bidaha benim yanımda bişey deme. Bu huyu için napabiliriz ki :KK43:

Ne kadar durumun olursa olsun bır kerede almak her türlü zor olur bence yani bir anda o kadar sey almak illa ki eksik cıkar ya da o an bulunmaz.. O sizinle ilgili laf ettigi zaman en ıyısı evet haklısın canım olur canım evet canım yav he he ınsallah canım ya diyip geçiştirmek :D

Back
X