gorumcem

Hem daha çocuğunuz doğmamış bile sizin daha hamilesiniz daha doğurmada çocuğunuz hakkında dediklerine mi takıldınız. Daha önce de kaynanam çok ısrar ediyor herşeyde diye konu açmışsınız ama görümcenizle ilgili şımarıklığıyla ilgili birşeyi orada anlatmamışsınız boşverin herkes kendi ailesinden sorumlu. Anne baban senin kardeşini şımartmış olsa sen rahatsız olsan bile eşinin kardeşine laf demesini istemezdin değil mi ailenin yanında.

İşte buna kıskançlık diyoruz. Gelinler aynı sizin dediğiniz gibi oluyor ve ben sizin 1 i 1000 yaptığınıza eminim... istiyorsunuz ki ailesi tarafından kollanmasın sevilmesin .hem size ne özel ünv falan yazılmasından . para sizin cebinizden mi çıkıyor? Bu resmen hasetlik kusura bakmayın

Araya girme kötü olan sen olursun ama çizginide koy görümcene yerini haddini bilsin
bence de araya girme
amma velakin senin çocuğun tatil programın hakkında konuştuğunda tık lafı ağzına
sesini çıkar haddini yerini bilmeli gerçekten..
gerisi seni ilgilendirmez.. karışma bence

ayy hiç sevmediğim kız tipi,şımarrııkk kendiini bişey sanan küfür eden,anne baba tanımayan,iki tane çakasım geldi ağzının ortasına

Iyi geceler kadınlar kulubuu :) Biraz uzun olacak ama yardıma ihtiyacım var. Okursaniz sevinirim.
Aklıma bişeyler takıldı. Benim aşırı derecede simartilmis bir gorumcem var 21 yaşında. gak diyor ekmek guk diyor sU. Kayinvalidem 55 i geçik kadın ama işleri o yapar gorumcem oturur. Simartan babası. Eşimi her firsatta yanımda asagilar , kv me çok cektirmisligi var ama kızını aşırı simartiyor yani gorseniz fenalık gelir devamli kucak kucagalar sap şup birbirlerini opuyolar devamli babacığımmm kizimmm nidalari. Otobüs nedir bilmez babası nereye gidicekse bırakır , dönüşte alır. Ben sınavda stres yapıyorum demis diye zamanında özel Ünv. Yazdirmislar. Yani aşırı üstüne düşüyor o da simarmis haliyle bu kadar ilgiye.

Simarsin ne güzel ama şöyle bir problemimiz var. Mesela geçen pazar biz eşimle kayinvalidemlere kahvaltıya gittik. Kayinvalidem de çok israrcidir daha önceden konu acmistim hatta bazen herkesi bunaltir israriyla. Ama kötü değildir. Arka odaya gorumcemi çağırdı bişeyler söyledi. Gorumcem bir bağırmaya başladı " sen salak misin Hayır diyorum sana manyak manyak konuşma " diye. hep yapıyor ama hep bağırıyor böyle. Çok üzülüyorum ben sonra hani gerçekten bagirasim geliyor kıza. sofra kurarken toplarken katiyen kalkmaz yerinden. Ben yardım ediyodum gitti babasının yanına oturdu bana da "cçalış çalış benim hiç is yapasim yok hahahaha " dedi. abisi su istiyor kendin al diyor. Bana oturmaya gelince hep abisini şikayet ediyor. Yok babamı sinir ediyo falan diye. Babası da istiyo ki oğlu babası ne derse onu yapsın siyasi görüşüne kadar karismaya çalışıyor çok despot. Eşim istemiyor uzaklar biraz. Neyse uzatmiyim hep böyle gorumcem. Evi kendi yönetiyo saniyor. abi ve anneye hiç saygı yok. bana diyor ki 3 4 kere söyledi " yazın ben çocuğunu alıp denize sokucam, tatile gideriz beraber " bizim adımıza plan yapıyor. Bişey demiyorum bende. Yok kucagimda uyutucam, yok gazını çıkarıcam yok yanında hep ingilizce konuscam ingilizce öğrensin. Hani kendi çocuğu sanki.

Çok uzun oldu farkındayım ama yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum uzun uzun. Ben memleketime geldim dün Anneme ameliyat olucak. Eşimede git annene kal da hem bol bol görüşün annenle zaman geçir dedim. Bugün esimle konusurken soyledu cok sinirlenmis.Gorumcem devamli küfürlü konusuyormus annesinin yanında falan. Çok simarmis çok fena yapıcam diyor. Sakinlestirdim bende. Ama bana danisiyor devamli esim napıyım diye. Ne demeliyim sizce vaziyet bu çokta karismak istemiyorum ama esim de yardımcı olmamı istiyor. Kayinvalidem de istedi bikaç kez. Siz napardiniz ne önerebilirim ki

Bence siz hiç karışmayın eşinizide sakinleştirin...Ama birşey dikkatimi çekti ve içim cızz etti.

Bu görümceniz olacak insan annesine mi salak manyak diye hitap ediyor eğer öyle ise allah afetsin bu nasıl bir şımartılma şekli ya!!! uzak olsun böyle evlat ..siz veya eşiniz değil bunu düzeltecek olan bunu ele alacak olan babası herkes çocuk yetiştiriyo kimse yavrusuna zarar gelmesini istemez en güzeli ile ödüllendirir,ama bu saygısızlık yapması anlamına gelmez..heleki bu adamın karısı bu kızın da annesi :( hayret bişey ya gerçekten...ne ya ni bu şimdi olacak iş değil sinirlendim okudukça :( :( :(

Bence araya mesafe koyun kızla. Mesafeli ve soğuk davranın. Ben sizin yerinizde olsam çocuğu çok fazla kucağına vermemeye çalışırdım. Siz araya girmeyin kötü olursunuz ama eşinize ona biraz sert çıkmasını, abiliğini göstermesini söyleyebilirsiniz. Hiç dayanamam şımarık insanlara, ağızının üstüne kürekle vurulası tiplerdir.

21 yaşında kıza bu saatten sonra terbiye verilemez, çok geç.
Annesi-babası kendi eksikliklerinin cezasını çeksinler.

Siz de sınırınızı çizin, sizim özel hayatınıza müdahale etmek istediği yerde cevabını verin. Başka kişilere nasıl davranacağını siz kontrol edemezsiniz, herkes kendini düşünsün.

eşin, sen ve kayınvaliden alıp karşınıza konusacaksınız. okurken sinir oldum bu ne saygısızlık ne şımarıklık. annesine salak, manyak diyen bir evlattan ne beklenebilirki. babası da sımartmaya devam etsin ilerde o kız ona çok hayırlı evlat olur.
kayınvalidenize üzüldüm despot koca, şımarık kız...
anlattıgınızdan yola çıkarak eşiniz kardeşine höt dese o baba eşinizi parçalar söyleyim.

Iyi geceler kadınlar kulubuu :) Biraz uzun olacak ama yardıma ihtiyacım var. Okursaniz sevinirim.
Aklıma bişeyler takıldı. Benim aşırı derecede simartilmis bir gorumcem var 21 yaşında. gak diyor ekmek guk diyor sU. Kayinvalidem 55 i geçik kadın ama işleri o yapar gorumcem oturur. Simartan babası. Eşimi her firsatta yanımda asagilar , kv me çok cektirmisligi var ama kızını aşırı simartiyor yani gorseniz fenalık gelir devamli kucak kucagalar sap şup birbirlerini opuyolar devamli babacığımmm kizimmm nidalari. Otobüs nedir bilmez babası nereye gidicekse bırakır , dönüşte alır. Ben sınavda stres yapıyorum demis diye zamanında özel Ünv. Yazdirmislar. Yani aşırı üstüne düşüyor o da simarmis haliyle bu kadar ilgiye.

Simarsin ne güzel ama şöyle bir problemimiz var. Mesela geçen pazar biz eşimle kayinvalidemlere kahvaltıya gittik. Kayinvalidem de çok israrcidir daha önceden konu acmistim hatta bazen herkesi bunaltir israriyla. Ama kötü değildir. Arka odaya gorumcemi çağırdı bişeyler söyledi. Gorumcem bir bağırmaya başladı " sen salak misin Hayır diyorum sana manyak manyak konuşma " diye. hep yapıyor ama hep bağırıyor böyle. Çok üzülüyorum ben sonra hani gerçekten bagirasim geliyor kıza. sofra kurarken toplarken katiyen kalkmaz yerinden. Ben yardım ediyodum gitti babasının yanına oturdu bana da "cçalış çalış benim hiç is yapasim yok hahahaha " dedi. abisi su istiyor kendin al diyor. Bana oturmaya gelince hep abisini şikayet ediyor. Yok babamı sinir ediyo falan diye. Babası da istiyo ki oğlu babası ne derse onu yapsın siyasi görüşüne kadar karismaya çalışıyor çok despot. Eşim istemiyor uzaklar biraz. Neyse uzatmiyim hep böyle gorumcem. Evi kendi yönetiyo saniyor. abi ve anneye hiç saygı yok. bana diyor ki 3 4 kere söyledi " yazın ben çocuğunu alıp denize sokucam, tatile gideriz beraber " bizim adımıza plan yapıyor. Bişey demiyorum bende. Yok kucagimda uyutucam, yok gazını çıkarıcam yok yanında hep ingilizce konuscam ingilizce öğrensin. Hani kendi çocuğu sanki.

Çok uzun oldu farkındayım ama yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum uzun uzun. Ben memleketime geldim dün Anneme ameliyat olucak. Eşimede git annene kal da hem bol bol görüşün annenle zaman geçir dedim. Bugün esimle konusurken soyledu cok sinirlenmis.Gorumcem devamli küfürlü konusuyormus annesinin yanında falan. Çok simarmis çok fena yapıcam diyor. Sakinlestirdim bende. Ama bana danisiyor devamli esim napıyım diye. Ne demeliyim sizce vaziyet bu çokta karismak istemiyorum ama esim de yardımcı olmamı istiyor. Kayinvalidem de istedi bikaç kez. Siz napardiniz ne önerebilirim ki
görümcenin adam olması kayınbabanızda dahil bir cinnete bakar demedi demeyin..ben bu kadar şımartılan varlığa haddini bildirir çevremde tutmazdım..bunu da boş keseden klavye delikanlılığı ile söylemiyorum beni bilenler bilir.

Ya tamam ev isi yapmasin, yapmak zorunda degil de yapanla da dalga gecmesin bi zahmet.
Saygi sifir.
Bence gorusmeyin kizla. Haddini bilsin biraz, karsisinda cocuk yok, abisiyle de onun esiyle de alay edemez. Annesine babasina ettigi hakaretler umrumda degil, herkes ne ekerse onu bicer.

bu kısma bende katılıyorum yapmasın benimkide yapmazdı birde alay etmek çok ayıp
ben olsam bende sinirlenirdim ama konu sahibi bencede siz karışmayın hatta eşinize söyleyin oda karışmasın

gorusmeme imkanimiz yok ki kayinvalidemlerle yaşıyor. Kardeşim bana yapsa bende çok uzulurdum esim de care arıyor ama bende karismak istemiyorum çok arada kaldım

niye arada kalıyorsunki anlamadım!
ne yaparlarsa yapsınlar:KK14:
sana saygısızlık yaparsa ağzının payını verirsin:KK66: gerisine karışma sen kötü olursun demedi deme

Şımarıklığını benim üzerimde de devam ettirirse işte orada görümcenin ne yaptığı beni de ilgilendirirdi. Hiç sevmem böyle şımarık tipleri, uzak durmaya çalış, kvne söyle sana gelsin sıkıldıkça. Eşin de bu durumdan hoşlanmıyormuş zaten, mümkün olduğu kadar az gitmeye çalışın.

Bi ayara bakar. Kendine gelir o.
O yastaki veletin hakkindan gelebilirsin heralde.

Bende hep istemisimdir bi kız kardeşim olsa keşke benim dolabimdan giyinse sırlarını anlatsa falan diye benimde kardeşim erkek ona da çok duskunum ama kız çok başka oluyor diye var hep aklımda :) ama bi yandan evliligime çok fazla aileleri karistirmamaya çalışırım ne kendi ailem ne eşimin ailesi az cok anladilar huyumu anlaştık o konularda. Bizim adımıza plan yaptığında napıcam bilemiyorum bikere dedim eşime çağır sinemaya gidelim. Filmi beklerken biraz bebeğe alışveriş yaptık. Parça parça alıyoruz ki bi anda yük olmasın. Kıyafet gördüm bitane çok tatliydi oda başka bi kıyafet görmüş ben gördüğümü aldım. Ne gerek var şimdiden aliyosun bikere de alırsınız dedi. Herkesin bütçesi kendine onların durumu daha iyi hani bikerede almak normal geliyor haliyle. Dedim tatlım zor olur öyle. Bunu da alın dedi yok bak bu daha tatlı dedim. Ben alırım o zaman ben giydiririm dedi. Bişey demedim bende. Sonra göğüs pedleri ucuzlamisti alalım bari dedim. Neden aliyosun şimdiden dedi yine. Abisi de senin çocuğun olunca sen bikere de alırsın dedi. Aman allahım demez olaydi. Filme girene kadar didik didik etti beni arkada söylenip duruyor yok salak yok aptal . Eşime dedim nolur bidaha benim yanımda bişey deme. Bu huyu için napabiliriz ki :KK43:

ne:KK57:abisinemi söylüyor o sözleri :KK67:
bence bu kızla muhatap dahi olunmaz. değil bir yere gitmek muhabbet bile etmeyin bence. dediklerine duymamış gibi davranın. cvp vermeyin bildiğinizi okuyun.

bu kız tehlikeli uzak durun

Bence siz hiç karışmayın eşinizide sakinleştirin...Ama birşey dikkatimi çekti ve içim cızz etti.

Bu görümceniz olacak insan annesine mi salak manyak diye hitap ediyor eğer öyle ise allah afetsin bu nasıl bir şımartılma şekli ya!!! uzak olsun böyle evlat ..siz veya eşiniz değil bunu düzeltecek olan bunu ele alacak olan babası herkes çocuk yetiştiriyo kimse yavrusuna zarar gelmesini istemez en güzeli ile ödüllendirir,ama bu saygısızlık yapması anlamına gelmez..heleki bu adamın karısı bu kızın da annesi :KK43: hayret bişey ya gerçekten...ne ya ni bu şimdi olacak iş değil sinirlendim okudukça :KK43: :KK43: :KK43:[/QUOTE]
Malesef öyle yapıyor.. şimdi küfürlü konuşmaya da başlamış ben onu duymadım ama böyle bağıra çağıra aptal demesine falan çok şahit oldum..

Kayın pederinle konuşucaksın adam akıllı :KK66:
Eğer sen gidip bişey dersen gidicek babasına şikayet edicek artık ne yalan dolan anlatırda kayın pederinin senin hakkında yanlış düşünmesini sağlar bilemem.. Sen bu önlemi önceden al ilk başta git kayınpederinle konuş.. Eşinide al yanına.. Saygı nedir bilsin edep nedir bilsin.. Yanlız bunların dışında bişey sormak istiyorum ciddi manada acaba görümcen üveymi yani aynı anneden değilde başka anneden mi? İnsan öz annesine bunu yapmaz salak manyak diye aşağılamaz düşünmeden edemedim sormak istemedim..

Kıskançlık hasetlik sen kiskandin diyenler kadar komplike dusunemiyorum. Bir özel universiteyi kiskanicak olsam kendi kardeşimi kiskanirdim orda anlatılan şey başka. Benim esim agzimin içine bakar kiskaniyor olsam burda çözüm aramak kafa patlatmak yerine git ver ağzının payını diye doldururum. Ailesi kollamasin bilmemne istesem kayinvalidemede başka tavsiyeler veririm. Herkesi kendiniz gibi sanmayın şükür hayatımda kimseyi kiskanmadim bugüne kadar

Kayın pederinle konuşucaksın adam akıllı :KK66:
Eğer sen gidip bişey dersen gidicek babasına şikayet edicek artık ne yalan dolan anlatırda kayın pederinin senin hakkında yanlış düşünmesini sağlar bilemem.. Sen bu önlemi önceden al ilk başta git kayınpederinle konuş.. Eşinide al yanına.. Saygı nedir bilsin edep nedir bilsin.. Yanlız bunların dışında bişey sormak istiyorum ciddi manada acaba görümcen üveymi yani aynı anneden değilde başka anneden mi? İnsan öz annesine bunu yapmaz salak manyak diye aşağılamaz düşünmeden edemedim sormak istemedim..
Olabilir canım dünya hali olabilirdi de yani :) Ama değil. Yani ne biliyim bende çok üzülüyorum bide benim annem 43 yaşında kayinvalidem daha yaşlı ya çok içim gidiyo öyle diyince insan sokakta yaşlı insan görse yapmiyo saygısızlık

Back
X