- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
çatkapı geliorsa ne yapcak canımmusaıt olma sende o zaman derım
Peki sizin 4 çocuklu abiniz haftada iki kez size gelse ve eşiniz size abinden rahatsız oluyorum onu uyar, sık gelmesin dese, abinize böyle bir şeyi söyleyebilrmiydiniz, ve abinizden rahatsız olduğu için eşinize tepkiniz ne olurdu ?
bu esimi cok uzer ama esim cok anlayisli ve saygili bir insan hak veriyor konusarak anlasiyorz herseyi hak veriyor ama bu konulari evlendigimizden beri cok yasadik cok uzuluyor konusurken ben haklisin hayatim diyor ben yasananlari soyleyince susuyor ve icine kapaniyor benim yerime koy kendini diyor cok uzuluyorbir dahakine kapıdayım derse de açmayın teli kapıyı da bir iki deneyin sonra cesaret edemez
musaıt olmayacak bır yere gıdecektım dıyecejk o yakadan bu yakaya gecıyor ıyı evde yakalıyor vallahıçatkapı geliorsa ne yapcak canım
bu esimi cok uzer ama esim cok anlayisli ve saygili bir insan hak veriyor konusarak anlasiyorz herseyi hak veriyor ama bu konulari evlendigimizden beri cok yasadik cok uzuluyor konusurken ben haklisin hayatim diyor ben yasananlari soyleyince susuyor ve icine kapaniyor benim yerime koy kendini diyor cok uzuluyor
Sunu dedim konustugumu direk yaziyorum beyler cocuklar icerde bizde aksam yemekte mumlar ve elbise giyip hazirlandim enistemde gelince apar topar topladim hepsini mutfaga geldi guldu ay yanlis zaman dedi esiminde benimde surat bes karis biz yeni evliyiz abla beni yanlis anlama gel benim ailemi ne kadar seviyorsam sizide oyle severim ama boyle gelmeler bizim hosumuza gitmiyor lutfen abeni yanlis anlama gelin ama bu kadar siklikla degil dedim bir hafta gelmedi anlamis dedim ama pazar gunu geldi dun gitti bide okullar kapansin eve gidip gelmem diyor4 çocukla bunalmış. Sizin evi de pansiyon olarak görüp resmen kapak atmış o zaman!
Bence eşini karıştırmadan sen ciddi bir ses tonu ile görümceni karşına al, çocuklar parktayken ;
ya da dinsizin hakkından imansız gelir deyip onun yaptıgını bir kaç kez sen ona yap.. evinin önündeyiz kapı aç... hatta gidin kalın ..
- biz yeni evliyiz. başbaşa kalmak istiyorum eşimle de
- geleceğiniz zaman haber verin uygunsuz halde olabiliriz ya da evde olmayabiliriz de
- canın sıkılmış olabilir ama bu kadar sık ziyaretler bizi zorluyor de.
bakalım görsün anya konya nasıl..
tabii kardeş baş üstüne ama bu resmen yüzsüzlük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?