- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
yeni evli insanın evine 4 çocukla zırt pırt geldiğine göre kendini bilmeyen bir insan demek kik
o gelmeden sen git emrivaki yap bakalım nasıl oluyormuş?[/QUOTEvi cok uzak benim esim isten gec cikiyor ve isini yeni kurdu ayakta tutmaya calisiyor direk evine gelmek isteyen bi ese sahibim malesef oyle bir sansim fazla yokyeni evli insanın evine 4 çocukla zırt pırt geldiğine göre kendini bilmeyen bir insan demek ki
o gelmeden sen git emrivaki yap bakalım nasıl oluyormuş?
bence hoşgör canım ama arada örnekleyerek cevap ver çok tepkili de olma çok yumuşak da davranma ne bilim huyunu da bilmiyorum ki hatta otur öyle yerinde çok hizmetkar olma mesela ama çok da uzak durma ay bilemedim ya çok empatici olduğum için bu işin içinden çıkamadımKizlar gorumcem avrupa yakasinda ben anadolu yakasinda oturuyorum ama haftada 2 kez geldigi oluyor esime rahatsiz oldugumu soyliyorum gorumceme tavrimla belli ediyorum ama surekli konu degistiriyor esimde kalbinin kirilmasini istemiyor son iki aydir boyle ve biz yeni evliyiz bebek istiyoruz evimizde surekli bas basa olmak istiyoruz ama nafile ve gorumcemin 4 cocugu var komsularimla sorunlar yasadim uslu duran cocuklar degiller komsularimla sorunlar yasadigimida biliyor ama aldiris etmiyor surekli cocuklara ben durun yapmayin kosmayin ses cikarmayin gibi uyariyorum bana bu kadar takma herseyi gibi sozler soyliyor ve geldiginde en az 1 gun kaliyor konustum esimle birlikte konustuk uygun bi dille surat astim ama fayda yok bide aramadan geldigide oluyor ve beni zor durumda birakiyor sizce ne yapmaliyim kizlar.
Kizlar gorumcem avrupa yakasinda ben anadolu yakasinda oturuyorum ama haftada 2 kez geldigi oluyor esime rahatsiz oldugumu soyliyorum gorumceme tavrimla belli ediyorum ama surekli konu degistiriyor esimde kalbinin kirilmasini istemiyor son iki aydir boyle ve biz yeni evliyiz bebek istiyoruz evimizde surekli bas basa olmak istiyoruz ama nafile ve gorumcemin 4 cocugu var komsularimla sorunlar yasadim uslu duran cocuklar degiller komsularimla sorunlar yasadigimida biliyor ama aldiris etmiyor surekli cocuklara ben durun yapmayin kosmayin ses cikarmayin gibi uyariyorum bana bu kadar takma herseyi gibi sozler soyliyor ve geldiginde en az 1 gun kaliyor konustum esimle birlikte konustuk uygun bi dille surat astim ama fayda yok bide aramadan geldigide oluyor ve beni zor durumda birakiyor sizce ne yapmaliyim kizlar.
Hasta taklidi yap canım. Sürekli temizlik yap yanında, ondan da yardım iste. Kimse rahat edemediği yerde durmak istemez herhalde.Kizlar gorumcem avrupa yakasinda ben anadolu yakasinda oturuyorum ama haftada 2 kez geldigi oluyor esime rahatsiz oldugumu soyliyorum gorumceme tavrimla belli ediyorum ama surekli konu degistiriyor esimde kalbinin kirilmasini istemiyor son iki aydir boyle ve biz yeni evliyiz bebek istiyoruz evimizde surekli bas basa olmak istiyoruz ama nafile ve gorumcemin 4 cocugu var komsularimla sorunlar yasadim uslu duran cocuklar degiller komsularimla sorunlar yasadigimida biliyor ama aldiris etmiyor surekli cocuklara ben durun yapmayin kosmayin ses cikarmayin gibi uyariyorum bana bu kadar takma herseyi gibi sozler soyliyor ve geldiginde en az 1 gun kaliyor konustum esimle birlikte konustuk uygun bi dille surat astim ama fayda yok bide aramadan geldigide oluyor ve beni zor durumda birakiyor sizce ne yapmaliyim kizlar.
yardım iste hatta açıkça söyle abla siz beş kişisiniz hatta beşbuçuk kişisiniz bizden çok evi siz kirletiyorsunuz yardım de.hem boş oturanı ALLAH ta sevmez kul da de,Evet surekli isteklerimi eksiklerimi soylemek ben ha bire kiyimdan kosemden para cikartiodum temizlikmi cok titizim aksama kadar oturmuyorum hep temizlik ama sadece oturup izlio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?