- 8 Nisan 2015
- 334
- 92
- 48
- 33
Eşim Görüşmek istemiyorsan sen bilirsin dedi Baskcı değilEşiniz kardeşiyle nasıl konuşmicakki? Bu istek biraz fazla bence.Sizin aranızda ne problem olursa olsun.Bunun çözümü eşimizinde kaardeşiyle konuşmaması değil, onun tek başına görüşüp sizi muhattap etmemesi.
Amiiiinn ben kötü Olmasını yine de istemem ama beni anlaması için Tecrübe Yaşaması gerekli konuşarak olmuyorAlakasız olacak ama birgün yegenim hasta olduğu için annemle abimlere gittik. 5 dk uğrayıp başka yere gidecektik. Bu arada evimiz yürüme mesafesi ve ben bir aydır görmemiştim. Sonuç mu yengemin annesi çocuğa bakıyor yengem odasında ve üfleyerek kapı çaldı uyuyamadım diyo. Halbuki telefonu çaldı ona uyandı. Diyeceğim o ki herkes yaşattığını yaşasın.
Hamile olduktan sonra değiştiğinde bende ona Karşılık verdim iyidik ama sınırları çok zorladı yemin ederim ki uyku için onu beklemiyordumSize bir anlamda hak veriyorum,kötü davranmış ,yeri gelmiş iki kelam etmemiş ama hamile olduğunuzu öğrenince size bir adım atmış,sizde hırsınızı alamamışsınız ve tavrınızı sürdürmüşsünüz. O size adım attığında bebek için dahi olsa,daha ılımlı yaklaşabilirdiniz diye düşünüyorum.
Resim isteyebilir,abisine yazabilir,sizin deyiminizle npy yazabilir bunda sorun edecek birşey yok yani,yiğeni ve abisi sonuçta. Bebek uyandırmak konusunda hak veriyorum ama eve gelmelerine set koymanız ve yorumlarınız,uyku saatini görümcenizin geleceği saate ayarladığınız izlenimini uyandırdı bende. Yanılıyorsam kusura bakmayın.
İnşallahcanım görümcen kaç yaşında ?
kardeşlerin arası gerçekten açılmaz o fikrin yanlış olur.. Ama eşine iyi davran onlar yüzünden kocanı kaybedersin. Sen elinden geleni yap yada de ki gelmeden önce haber et bana de. hiç değilse kendi açından da hazırlıklı olursun. maksat sevsin gitsin. uyuyunca birde bekliyor. İlk torun olduğundan birazda böyle oluyor. Görümcen de garip hareketleri var tavrı konuşması hiç hoş değil. İnşaallah değişir
Öyle yapıyorsam çocuğumun yüzünü görmeyeyim bu kadar da on yargılı yorum yapılmazBöyle bişey olsa sen en baş derdin kızı kötülemeye yer arıyorken
Baktın olmuyo tepki alıyosun , haklı çıkmak adına salla gitsin yapıyosun bence
29 Yaşında biri. Ne ergeni.o kadar kapalisiniz ki sozlerimize. ne sesek boş. size gorumcene surat as,cocugu kucagina denmesine bekleme. evet ervenlik kaynakli hatalari olmus. ama ergen olan o. bu olayibyok yere buyutursen yarin bir gun esim gorumcem yuzinden bama kustu topigi acarsin.
Görümce dediğiniz kişinin kocanızın kardeşi olduğunun farkında mısınız acaba, ben bunu merak ediyorum. 'Benimle konuşmasın, çocuğumu görmesin, kocamla konuşmasın'. Hayrola siz karar mercii misiniz? Nesiniz yani? Emin olabilirsiniz ki görümceniz de sizi en az sizin onu sevmediğiniz kadar sevmiyor ve görmek istemiyordur. İşin içinde abisi ve yeğeni olduğu için sizinle görüşmek zorunda sadece. Siz önce bir inin tahtınızdan, kime neyin tavrını yaptığınızı düşünün, silkelenin biraz.
Kocanız da ne biçim adammış, eşinin sözüyle kardeşine bu kadar diş bilemiş. Evlerden irak böyle abi de evlat da. Allah sabir versin sizle uğraşmak zorunda olan insanlara.[/QUOT. Ne ekersen onu biçersin. Bana tavrını , yokmuş gibi hareketleri vs Herşey normal dee ben anormalim çok uygunsa böyle davranan biri Allah'ım en yakında zamanda sizin hayatınıza da böyle birini soksun inşallah. Kocam da en iyisini yapıyor valla önce kendi ailesi ve huzuru
Ay ne alaka şimdi. Tüm yaptıklarına eyvallah mı diyeyim arttıkça ben yokmuşum gibi yaptıkça canım mı diyeyimKötüsün, hem de çok kötü
Seni alanın da , doğurduğun evladın da sana baki olacağı garanti değil bunu asla unutma...
Anlamıyorum çok tuhaf geldi bana.ne var halalik yapmak istiyor. Ancak isinmistir size.kız hiç kötü bişey yapiyor gibi gelmedi bana.sizin gibi sacmaliklara takılan gelinler yüzünden kardeşlerimizin çocuklarını sevemiyoruz. Bende Halayım. Daha bikere kucağıma almadım. Niye gelin hanim soğuk. Sartlaniyorsunuz.[/QUO
oğluma annelik taslaması çileden çıkarıyor. Oğlum Zayıf Doğdu tombiş bekliyormuş da aman bu da zayıfmış. Neyse kurtuldum şimdilik. Allah büyük yaşattıklarını yaşayacak..Gayette haklısınız uyandırma her hafta gelme hergün mesaj fotoğraf istemek de bana anormal geldi.Bekar olduğu için çocuk hevesinde bence .. En başta ilgili olmamasına takmadim ben kendi bilir.Bunun için düşman olunmaz sonrasında verdiği sıkıntı problem.
Eşiniz yüz vermeyecek.Sende geldiginde hic konusma hep tersle .Onun annesi sizsiniz esiniz uyandırma annesinin kurduğu düzeni bozma demesi lazim.
ALLAH kurtarsin sizi ne diyim anlıyorum. .
Hee yaptığı normal yani. Terbiyesizlik aldım abisini de ohh çatlasın ağlıyordu patlasın. Tapusu da benim ha haa yiğeninide göstermiyorum saygılı olacak önce. Annesi babası korkuyor kızlarına birşey demeye. Kabulleniyorlar da siz nedense kıskançlık olarak yorumlamışsını zgörümce çocuk olana kadar sizi muhatap almadığı için kinlenmişsinz , gerçi sizi hala muhatap almıyor yeğeniyle ilgileniyor sadece
sizde sevmediğinz için hırs yapmışsınz anlaşılan yersiz kıskançlıklara girmişsiniz yorumları dikkatlice okursanız komik duruma düştüğünüzü anlarsınız zaten kendinize dert aramayın
Şimdi yine beni eleştirecekler ama sevgilileri anlıyorlar ki hemen bırakıyorlar bunuAyy bşını bağlasa kurtulursun...
Çok kötü birisin sen ya cidden bak. Eşin dediğin insanın kardeşi o. Hiçbir şeye saygın yoksa da buna olsun. Bir insan bu kadar kindar olamaz yani. Ne yaptı bu kız sana bu kadar da bu kin niye yani?Şimdi yine beni eleştirecekler ama sevgilileri anlıyorlar ki hemen bırakıyorlar bunu
Bir iyiliği yaparken karşılık beklediğimiz sürece bunun bir önemi yok. Teşekkür etmedi diye bu kadar kin güdülmez. Eşinin kardeşi o , onun kanından. Bebeğinde halası hatırlatırım. Bu kadar katı nasıl düşünebiliyorsunuz aklım almıyor cidden. Hani görümce dövse sövse, ayırmaya falan çalışsa falan anlayacağım da sırf teşekkür etmedi ve samimi olmadı diye mi tüm bunlar? "Günde 5 saat konuşuyolar sevgili gibiii:)))" yazan bir konu sahibini savunuyorsunuz şuan.Kesinlikle haklısın.
Ben olsam ben de göstermem, anasını saymadığı çocuğu da görmesin o zaman.
Madem bu kadar delikanlı, yaptığının arkasında dursun.
Hem kafama göre davranıyım hem çatkapı devamlı adam yerine koymadığım insanın kapısına gidiyim diyo hanfendi.Yok öyle yağma.Seni adam yerine koymuyosa çocuğunu da görmeye hakkı yok.Önce sana saygı gösterecek, saygı dediğimiz de insani temel ilişkiler yani.Meraba nasılsın gibi.
Kadın bunu bile yapmamış.Burda görümcenin kim nesini savunuyo anlamadım.Hediye aldığınızda size teşekkür dahi etmeyen birine siz kucak mı açardınız yani?
Bazen sırf muhalefet olmak için komik duruma düşüyosunuz bazılarınız.
Sanki bir yabancıdan bahsediyorsunuz,ne demek eşimin onunla konuşmasını istemiyorum onlar kardeş bilmem farkındamısınız.Evet belliki en başından beri sizden haz etmemiş,sevememiş ki sevmek zorunda da değil.Ama şimdi kardeşinin bir evladı olmuş,yani yeğeni dünyaya gelmiş.Siz araya mesafe koymuşsunuz zaten pek anlamadım o kısmını bazı tartışmalarınız olmuş ama iki kardeşin arasına girilmez.Sizde karşı tarafı sevmek zorunda değilsiniz ve görüşmemeye de devam edebilirsiniz ama iki kadeşin ve hala ile yeğeninin arasına girmek yok yanlış geldi bana.Merhaba ,
Kısadan yazmak istiyorum. Sorunum görümcem.. İlk tanışmamızda eve yoktu gitmiş, her oraya gidişimde ben yokmuşum gibi davranırdı, köşeye geçer hiiç konuşmazdı, odada ikimiz kaldığımızda tlf oynardı, ben adım atmak istedim arardım cvp vermez geri dönmezdi, arada hediye alıp eşimle gönderirdim örneğin kendime parfüm alırdım ona da alırdım tşk için aramazdı,isteme de nişan da , kına da ,düğün hazırlıklarımızda hiiç yardımı olmadı ilgilenmedi aramadı. çeyiz almaya gelmedi. evi yerleştirmeye gelmedi. Tüm ilgimi kestim nefret etmeye başladım ondan. ailemle gittiğimizde bile öyleydi ama başkasına normal hep bana öyleydi. taa kii ben hamile kalana kadar.. sanki o hamile o bebek bekliyor.. gıcık olmaya başlamıştım çünkü bebek için bana yaklaştı ve konuşmaya başlamıştı %100 değişmişti. demekki isteyince insan gibi olabiliyormuş. bende çocuğumu dahi sevmesini istemiyordum bana yaptıklarından dolayı. bebek doğdu her hf sonu bizde ben alamam kucağıma küser. hep onda uyuyunca bile onun göğsünde.. ayyyyy çıldıracaktım. ağlayınca gel geell sen halana gel ben sustururum seni diyordu. ailemin sevmesini hiç istemezdi.uyuyunca şalla uyanmasını isterdi yine mi uyuyor yaa bu derdi. bir kaç tartışmamız oldu küstük barıştık. eşime karşı düşman gibiydim. her cumartesi gelmelerini engelledim. 23 mayıstan beri gelmiyorlar. son tartışmamız 1 ay önce oldu. her akşam eşimi arayıp npy demesine çıldırıyordum. müsait değiliz derdi yaaaa npy ki merak ettim derdi. kendi tlf ona alperle konaşan senmisin dedim. o da açıklama yap ondan sonra cevap veririm dedi. bende hee ok senmişsin dedim bu gıcık oldu hemen eşime msj attı bir şey uydurup dışarı çık dedi bende merve bu yaptığın hiç hoş bir hareket değil dedim bu çıldırdı sen nasıl da başkasının tlf bakarsın dedi. ben de o benim kocam yanımda beraber okuyoruz dedim ççıldırdıııı. eşime hakaretler yazdı. bir kaçgün konuşmadılar. sonra yine can çiğer kuzu sarması. ben konuşmuyorum hergün resim isterdi oğlumun. dün eşimden istemiş 1 ay sonra. bu kıza nasıl davranmalıyım. tekrar konuşmak istemiyorum. eşimin de onunla konuşmasını istemiyorum hergün arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?