GÖRÜMCEM

Alakasız olacak ama birgün yegenim hasta olduğu için annemle abimlere gittik. 5 dk uğrayıp başka yere gidecektik. Bu arada evimiz yürüme mesafesi ve ben bir aydır görmemiştim. Sonuç mu yengemin annesi çocuğa bakıyor yengem odasında ve üfleyerek kapı çaldı uyuyamadım diyo. Halbuki telefonu çaldı ona uyandı. Diyeceğim o ki herkes yaşattığını yaşasın.

Eşim Görüşmek istemiyorsan sen bilirsin dedi Baskcı değil

Amiiiinn ben kötü Olmasını yine de istemem ama beni anlaması için Tecrübe Yaşaması gerekli konuşarak olmuyor

Hamile olduktan sonra değiştiğinde bende ona Karşılık verdim iyidik ama sınırları çok zorladı yemin ederim ki uyku için onu beklemiyordum

İnşallah

o kadar kapalisiniz ki sozlerimize. ne sesek boş. size gorumcene surat as,cocugu kucagina denmesine bekleme. evet ervenlik kaynakli hatalari olmus. ama ergen olan o. bu olayibyok yere buyutursen yarin bir gun esim gorumcem yuzinden bama kustu topigi acarsin.

29 Yaşında biri. Ne ergeni.

Görümce dediğiniz kişinin kocanızın kardeşi olduğunun farkında mısınız acaba, ben bunu merak ediyorum. 'Benimle konuşmasın, çocuğumu görmesin, kocamla konuşmasın'. Hayrola siz karar mercii misiniz? Nesiniz yani? Emin olabilirsiniz ki görümceniz de sizi en az sizin onu sevmediğiniz kadar sevmiyor ve görmek istemiyordur. İşin içinde abisi ve yeğeni olduğu için sizinle görüşmek zorunda sadece. Siz önce bir inin tahtınızdan, kime neyin tavrını yaptığınızı düşünün, silkelenin biraz.
Kocanız da ne biçim adammış, eşinin sözüyle kardeşine bu kadar diş bilemiş. Evlerden irak böyle abi de evlat da. Allah sabir versin sizle uğraşmak zorunda olan insanlara.

Kötüsün, hem de çok kötü
Seni alanın da , doğurduğun evladın da sana baki olacağı garanti değil bunu asla unutma...
Ay ne alaka şimdi. Tüm yaptıklarına eyvallah mı diyeyim arttıkça ben yokmuşum gibi yaptıkça canım mı diyeyim

Gayette haklısınız uyandırma her hafta gelme hergün mesaj fotoğraf istemek de bana anormal geldi.Bekar olduğu için çocuk hevesinde bence .. En başta ilgili olmamasına takmadim ben kendi bilir.Bunun için düşman olunmaz sonrasında verdiği sıkıntı problem.
Eşiniz yüz vermeyecek.Sende geldiginde hic konusma hep tersle .Onun annesi sizsiniz esiniz uyandırma annesinin kurduğu düzeni bozma demesi lazim.
ALLAH kurtarsin sizi ne diyim anlıyorum. .

oğluma annelik taslaması çileden çıkarıyor. Oğlum Zayıf Doğdu tombiş bekliyormuş da aman bu da zayıfmış. Neyse kurtuldum şimdilik. Allah büyük yaşattıklarını yaşayacak..

Hee yaptığı normal yani. Terbiyesizlik aldım abisini de ohh çatlasın ağlıyordu patlasın. Tapusu da benim ha haa yiğeninide göstermiyorum saygılı olacak önce. Annesi babası korkuyor kızlarına birşey demeye. Kabulleniyorlar da siz nedense kıskançlık olarak yorumlamışsını z

Kesinlikle haklısın.
Ben olsam ben de göstermem, anasını saymadığı çocuğu da görmesin o zaman.
Madem bu kadar delikanlı, yaptığının arkasında dursun.
Hem kafama göre davranıyım hem çatkapı devamlı adam yerine koymadığım insanın kapısına gidiyim diyo hanfendi.Yok öyle yağma.Seni adam yerine koymuyosa çocuğunu da görmeye hakkı yok.Önce sana saygı gösterecek, saygı dediğimiz de insani temel ilişkiler yani.Meraba nasılsın gibi.

Kadın bunu bile yapmamış.Burda görümcenin kim nesini savunuyo anlamadım.Hediye aldığınızda size teşekkür dahi etmeyen birine siz kucak mı açardınız yani?

Bazen sırf muhalefet olmak için komik duruma düşüyosunuz bazılarınız.

Şimdi yine beni eleştirecekler ama sevgilileri anlıyorlar ki hemen bırakıyorlar bunu
Çok kötü birisin sen ya cidden bak. Eşin dediğin insanın kardeşi o. Hiçbir şeye saygın yoksa da buna olsun. Bir insan bu kadar kindar olamaz yani. Ne yaptı bu kız sana bu kadar da bu kin niye yani?

Bir iyiliği yaparken karşılık beklediğimiz sürece bunun bir önemi yok. Teşekkür etmedi diye bu kadar kin güdülmez. Eşinin kardeşi o , onun kanından. Bebeğinde halası hatırlatırım. Bu kadar katı nasıl düşünebiliyorsunuz aklım almıyor cidden. Hani görümce dövse sövse, ayırmaya falan çalışsa falan anlayacağım da sırf teşekkür etmedi ve samimi olmadı diye mi tüm bunlar? "Günde 5 saat konuşuyolar sevgili gibiii:)))" yazan bir konu sahibini savunuyorsunuz şuan. Konu sahibinin asıl sorunu bence görümcesini kıskanması.

Sanki bir yabancıdan bahsediyorsunuz,ne demek eşimin onunla konuşmasını istemiyorum onlar kardeş bilmem farkındamısınız.Evet belliki en başından beri sizden haz etmemiş,sevememiş ki sevmek zorunda da değil.Ama şimdi kardeşinin bir evladı olmuş,yani yeğeni dünyaya gelmiş.Siz araya mesafe koymuşsunuz zaten pek anlamadım o kısmını bazı tartışmalarınız olmuş ama iki kardeşin arasına girilmez.Sizde karşı tarafı sevmek zorunda değilsiniz ve görüşmemeye de devam edebilirsiniz ama iki kadeşin ve hala ile yeğeninin arasına girmek yok yanlış geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…