- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Ya iyimisin sen. olanı söylüyorum yalan değil
çok teşekkürlerNEDEN BU KADAR GİTTİNİZ KONU SAHIİBİNİN ÜSTÜNE KÜÇÜK YERLERDE ÇEYİZ sermeye gitmek veya geline destek olmak önemli şeylerdir ayrıca artık abisi evlenmiş akşam vakti 20-22.00 arası evli çift aranmaz bişi olmadıkça gündüz arasın akşam arıosa yengesine inat yapmıs allgılarım ayrıca böylelerinn de AŞIRI abi ve ya kardeş sevgisini yapmacık buluyorum bnmde erkek kardeşim var hayattada böle bişi yapmam kız kardeşim yeni evlendi 1 ay evine gtmedik hala da cağırmadan cat kapı gitmeyiz GÖRDÜ die bişi var cnm modernleştik avrupalılaştık die ne kılıklara girdi millet AYRICA görümcem gitsin bunalımını az ötede yaşasın.kimse kimsenin huzurunu bozmasın
Neye dayanarak?Ya iyimisin sen. olanı söylüyorum yalan değil
ben sizin görümceniz olsaydım inadına sizi uyuz ederdimçok teşekkürler
annesi soyledi. kızından hep yakınırdı bana14.sayfada mı söylüyorsun, ayrıca senin nerden haberin var seninle o kadar özelini paylaşıyor mu ki
biliyorlar annesi soylediMadem bu kız evli erkeklerle görüşüyo sen bunu gözünle gördün ya da kesin kanıtın var söyle abisine babasına
NEDEN BU KADAR GİTTİNİZ KONU SAHIİBİNİN ÜSTÜNE KÜÇÜK YERLERDE ÇEYİZ sermeye gitmek veya geline destek olmak önemli şeylerdir ayrıca artık abisi evlenmiş akşam vakti 20-22.00 arası evli çift aranmaz bişi olmadıkça gündüz arasın akşam arıosa yengesine inat yapmıs allgılarım ayrıca böylelerinn de AŞIRI abi ve ya kardeş sevgisini yapmacık buluyorum bnmde erkek kardeşim var hayattada böle bişi yapmam kız kardeşim yeni evlendi 1 ay evine gtmedik hala da cağırmadan cat kapı gitmeyiz GÖRDÜ die bişi var cnm modernleştik avrupalılaştık die ne kılıklara girdi millet AYRICA görümcem gitsin bunalımını az ötede yaşasın.kimse kimsenin huzurunu bozmasın
aferim. abininin huzurunu isteyenlerdensinben sizin görümceniz olsaydım inadına sizi uyuz ederdim
annesi mi dedi kızım evli erkeklerle birlikte oluyor diye.biliyorlar annesi soyledi
biliyorlar annesi soyledi
kesinlikle eşin çok sessiz ve senin kaprislerini çeken biri. yoksa her haltın faturasının kocaya çıkacağını düşünmezdin.aferim. abininin huzurunu isteyenlerdensin
biliyorlar annesi soyledi
Allah Allah inanmak sana kalmış.Hiçbir anne tutupta böyle birşey demez akıl var ozan var saçmalığın bu kadarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?