GÖRÜMCEM

Ya ne kadar terbiyesizsin ,evli erkeklerle olduğunu nerden biliyosun gördün mü? Hadi öylede olsa sana neee bundan

çok teşekkürler

Herkes aynı şeyleri yazarken neden olay bana dönüyo anlamıyorum evet iyiyim ben eyvallah sağolasın konu sahibi

Madem bu kız evli erkeklerle görüşüyo sen bunu gözünle gördün ya da kesin kanıtın var söyle abisine babasına

Evettt görümcenin evli erkeklerle birlikte olduğuna dayanak istiyoruz.. Bekliyoruz hala…

Ya hu arayan sevgilisi değil kardeş kardeş !!!!! Ne tuhafsınız ya evlendiniz adamların tapularınıda aldınız dimi tövbe tövbeee

Tum yorumlari okuyamadim ama kizin kendi yegeni tabiki sevecek sizden izin mi alacak.Sizi sevmek zorunda mi peki saygi duysun yeter.Abisiyle konusmasina ne karisirsiniz ki sizden once o vardi ve onlar kardes.Kocaniz ve cocugunuz tapulu degil size.Cocugu da tek basiniza yapmadiginiza gore halasinin en dogal hakkina karismayacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…