GÖRÜMCEM

Anlamıyorum çok tuhaf geldi bana.ne var halalik yapmak istiyor. Ancak isinmistir size.kız hiç kötü bişey yapiyor gibi gelmedi bana.sizin gibi sacmaliklara takılan gelinler yüzünden kardeşlerimizin çocuklarını sevemiyoruz. Bende Halayım. Daha bikere kucağıma almadım. Niye gelin hanim soğuk. Sartlaniyorsunuz.

aferim. abininin huzurunu isteyenlerdensin

Siz Eşinizin huzurunu isteyenlerdenmisiniz ?
Bütün dünya size ve isteklerinize hizmet etmek zorunda da dimi?
Haaa pardon tabii ya yeğenlerini-torunları-kardeşleri-oğullarınj seviyorlarsa öyle olmaları lazım dimi.
Herkesi parmağınızda oynatmak istiyorsunuz.
Haddini bilmeyen eninde sonunda öğrenir. ..
İ

ya işte bana samimi gelmiyor. birden bire değişti ikiyüzlü gibi geliyordu.

Cnm senden hoslanmadigi için resmi durmuş ama yegenini sevmek istemiş doğal olarak
Bende kendi kız kardeşimi sevmiyorum ama yeğenimi sevmeye gidiyorum yani

Ayrıca senle kuş olunca eşine msj atıp sormuş ne var bunda bence bırak esinle gorussun istemiyorsan sen görüşme

neyse konu sahibi,
burada ne söylersek söyleyelim sen zaten halinden ve tavrından memnunsun. hiç bir yoruma evet o açıdan belki haklı olabilirsin şeklinde yaklaşmadın.
bizi anlamaya çalışmıyorsun,
tek tavsiyem sakin kafayla sadece kendi yazdıklarını bir başkası yazmış gibi okumaya çalışman olacak. o kadar.

konu sahibinin çok üstüne gitmişsiniz bazı noktalarda haklısınız ama kız bir gelin olarak beklediği ilgiyi görgüyü görmemiş zamanında bundan yakınıyor kendisi ne yaptı ne etti bi saygısızlığı mı olmuş zamanında da böle davranmışlar onu bilemicem ama genel olarak sevmesen bile ailenize yeni bir insan katılıyor ne demek sevmedim etmedim gitmedim triplere girdim falan çeyiz dizmeye, kusura bakmasın kimse yedi kat yabancı olan bir komşu bile yardıma giderken bilerek ve isteyerek sırf sevmiyorum gıcıklık olsun diye tavır koyulup orda bulunmamak cahilliktir görgüsüzlüktür ayıptır. konu sahibi iyi niyetli birini görmediği için karşısında zamanla oda bilenmiş ona, kendi kuruntusu keyfi yüzünden suç işlememiş bir insana tavır alması yeri gelip küçük görmesi o kim ki daha dün ailemize girdi abimle aramıza giremez istediğim gibi konuşurum ona ne gibi terbiyesizce haller takınamaz ki konu sahibi sanki sırf abisiyle onu ayırmak için evlenmiş gibi bi konuma düşüyor. bi zahmet abisi danışarak evlenseymiş zamanında madem. haksız yere zamanında dışlanıp iplenmemiş kıza önce beni, seni hiç takmadığım halde beni hala yaptın dünya tatlısı bi yiğen verdin teşekkür ederim sevdiriyorsun gelme gitme demiyorsun saol falan demesi lazım böle yanaşsaydı eğer konu sahibine ben sanmıyorum şimdi buraya bu konuyu açardı. ayrıca konu üst baş almak deil ihtiyaç olarak gördüğünden sanmıyorum ama torununa gelip boş boş sevip canım benim ciğerim benim diyip eli boş gelmekte ayıptır ki ben hediye almayı çok severim benim yiğenim olcak ya da torunum kendime bişey almam ,ordaki inceyi fark edememiş bazı arkadaşlar. benim oğlumun amcası daha bir don almamıştır oğluma ama keyfince harcar parasını ona bişey diyemem almıosa almıodur ama insan üzülüyor çocuğunun yakın akrabaları tarafından sevgiye ilgiye ve hediyeye boğulmasını ister bir anne. aman ihtiyacım var bi pantul alan yok dersen eğer babası yemez içmez yine gider alır pantulu kimsenin avucuna bakmaz çevresindekilerin insaniyetine bakar.

çok abartıosun ewet seni sewmio yiğeni ve abisini sewio kanları canları olduğu için bigün sende yıgenlerını gormeyıp abınle kavga edersen görürsün şu huyuna bak tabıkı sewmez seni

Bu konuda hak verdim sana ne o öyle gibisin yapar gibi bir bir
Benimkiler de kilodan vururlardi sürekli beni

TABİ TABİ EVLİ ERKEKLERLE FLORT EDİP BUNALIM DÖNEMİNİ ATIYORDU. ATMIŞ Kİ ŞİMDİ İYİ
Böyle bişey olsa sen en baş derdin kızı kötülemeye yer arıyorken
Baktın olmuyo tepki alıyosun , haklı çıkmak adına salla gitsin yapıyosun bence

Çok yerinde ve empati dolu bir yorum olmuş

canım görümcen kaç yaşında ?
kardeşlerin arası gerçekten açılmaz o fikrin yanlış olur.. Ama eşine iyi davran onlar yüzünden kocanı kaybedersin. Sen elinden geleni yap yada de ki gelmeden önce haber et bana de. hiç değilse kendi açından da hazırlıklı olursun. maksat sevsin gitsin. uyuyunca birde bekliyor. İlk torun olduğundan birazda böyle oluyor. Görümcen de garip hareketleri var tavrı konuşması hiç hoş değil. İnşaallah değişir

Eşiniz kardeşiyle nasıl konuşmicakki? Bu istek biraz fazla bence.Sizin aranızda ne problem olursa olsun.Bunun çözümü eşimizinde kaardeşiyle konuşmaması değil, onun tek başına görüşüp sizi muhattap etmemesi.

Size bir anlamda hak veriyorum,kötü davranmış ,yeri gelmiş iki kelam etmemiş ama hamile olduğunuzu öğrenince size bir adım atmış,sizde hırsınızı alamamışsınız ve tavrınızı sürdürmüşsünüz. O size adım attığında bebek için dahi olsa,daha ılımlı yaklaşabilirdiniz diye düşünüyorum.
Resim isteyebilir,abisine yazabilir,sizin deyiminizle npy yazabilir bunda sorun edecek birşey yok yani,yiğeni ve abisi sonuçta. Bebek uyandırmak konusunda hak veriyorum ama eve gelmelerine set koymanız ve yorumlarınız,uyku saatini görümcenizin geleceği saate ayarladığınız izlenimini uyandırdı bende. Yanılıyorsam kusura bakmayın.

Bence haklisin iki yuzlu davraniyor
bende olsam beni sevmeyen insann esimle cocugumdan uzak durmasini isterdm
benim gorumcem cok cok daha beter sadce yalniz kaldiginda benmle esimle iyi olur diger zamanlarda kendi kendine kuser vs sukur birsuredir gorusmuyoruzda kurtuldum

Çok yerinde ve empati dolu bir yorum olmuş
Size çook teşekkür ederim gerçekten çok güzel tanımladınız. Ben Abi'min Eşinden çok çektiğim için ona hep çok yakın olmak istedim beni tersledikçe Aradım yine olmadı. Onlara gittiğimizde eşimin yanında bile oturmazdım kıskanmasın diye çünkü kayınvalidem evdeki kıskancım diyordu.çayını bile ben veriyordum bende abarttım ama klasık gelin görümce muhabbetleri yaşamak istemedim. Olmadı.. Bebek olunca % 100 değişmesi beni kırdı aslında demeli bilerek yapıyormuş eşim Haklısın diyor ama yine de içim buruk çünkü böyle olması uzuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…