Ne odaymış arkadaş heralde odanın ortasında striptiz direği ortalıkta kondom fantazi kıyafet falan var
Annen giricem dese özelim dicek misin?
Annesi sana söylüyorsa önüne gelene söylüyordur, dert ortağı değilsin ya. Eşin bilmiyor mu?Allah Allah inanmak sana kalmış.
Anlamıyorum çok tuhaf geldi bana.ne var halalik yapmak istiyor. Ancak isinmistir size.kız hiç kötü bişey yapiyor gibi gelmedi bana.sizin gibi sacmaliklara takılan gelinler yüzünden kardeşlerimizin çocuklarını sevemiyoruz. Bende Halayım. Daha bikere kucağıma almadım. Niye gelin hanim soğuk. Sartlaniyorsunuz.Alper eşim. Her akşam msj atıp saat 20:00 - 22:00 arası npy merak ettim ya da bebek npy demesinden gına geldi. şimdi yine başladı hergün oğlumun resmini istiyor. belki normal olabilir ama hamile olduğumu öğreneen kadar yüzüme bakmayan kız birden bire değişince bana samimi gelmiyor. kayınvalideme de gitmiyorum. en son onunla paylaştım kızını uyarsın diye.onun anlayacağı şekilde uyuyan oğlumu uyandırmasından nefret ediyordum ben geldim diye mi uyuttun kalksın hep de uyuyor bu çocuk. kayınvalidem de aman efendim haftanın bir günüde uyumasın benim kızım hafta da bir geliyor o günde uyumayıversin.. bende ben senin kızını alttan alamam rahatsız olduğum durumu soyledim sen konuşmayacaksan ben konuşurum dedim o da tamam eda tamaaaamm konuşuruz zaten biz sevmeyelim istiyorsun böyle yaparak abi kardeş arasını da açıyorsun dedi. bu olaydan sonra 1 ay sonra kendisi konuşmaya başladı yine. zaman geçince hoopp yine görümcemle kavga ettik. bende o kızın yuzunu gormemek için aile gitmiyorum dedim.
aferim. abininin huzurunu isteyenlerdensin
Yok yok bu da olmadı konu sahibi biz sana hak veremiyoruz eee başka ne yapıyo görümcen
ya işte bana samimi gelmiyor. birden bire değişti ikiyüzlü gibi geliyordu.
o beni çok mutsuz etti. yiğenini sevmesini istemiyorum çocuk çok seviyorsa gitsin evlensin doğursun. alan olursa tabii.
çok abartıosun ewet seni sewmio yiğeni ve abisini sewio kanları canları olduğu için bigün sende yıgenlerını gormeyıp abınle kavga edersen görürsün şu huyuna bak tabıkı sewmez seniAlper eşim. Her akşam msj atıp saat 20:00 - 22:00 arası npy merak ettim ya da bebek npy demesinden gına geldi. şimdi yine başladı hergün oğlumun resmini istiyor. belki normal olabilir ama hamile olduğumu öğreneen kadar yüzüme bakmayan kız birden bire değişince bana samimi gelmiyor. kayınvalideme de gitmiyorum. en son onunla paylaştım kızını uyarsın diye.onun anlayacağı şekilde uyuyan oğlumu uyandırmasından nefret ediyordum ben geldim diye mi uyuttun kalksın hep de uyuyor bu çocuk. kayınvalidem de aman efendim haftanın bir günüde uyumasın benim kızım hafta da bir geliyor o günde uyumayıversin.. bende ben senin kızını alttan alamam rahatsız olduğum durumu soyledim sen konuşmayacaksan ben konuşurum dedim o da tamam eda tamaaaamm konuşuruz zaten biz sevmeyelim istiyorsun böyle yaparak abi kardeş arasını da açıyorsun dedi. bu olaydan sonra 1 ay sonra kendisi konuşmaya başladı yine. zaman geçince hoopp yine görümcemle kavga ettik. bende o kızın yuzunu gormemek için aile gitmiyorum dedim.
çocuğumu
ya desin haklısın ama kızı sevmiyorum ya herşey batıyor işte. gözlerime baka baka diyor kızını sevmediğimi biliyor inadıma sanki. çocuk kız olsa halaya çekti derlerdi ama erkek yine de hala. kız da sevgi eksikliği var hep poh poh. nişan da attı daha da çılgın
Böyle bişey olsa sen en baş derdin kızı kötülemeye yer arıyorkenTABİ TABİ EVLİ ERKEKLERLE FLORT EDİP BUNALIM DÖNEMİNİ ATIYORDU. ATMIŞ Kİ ŞİMDİ İYİ
Aman yarabbi bu ne hirs.Sizde kendi yegenlerinizi sevmeyin ozaman malum dogurdunuz nasilsa.Pess.o beni çok mutsuz etti. yiğenini sevmesini istemiyorum çocuk çok seviyorsa gitsin evlensin doğursun. alan olursa tabii.
konu sahibinin çok üstüne gitmişsiniz bazı noktalarda haklısınız ama kız bir gelin olarak beklediği ilgiyi görgüyü görmemiş zamanında bundan yakınıyor kendisi ne yaptı ne etti bi saygısızlığı mı olmuş zamanında da böle davranmışlar onu bilemicem ama genel olarak sevmesen bile ailenize yeni bir insan katılıyor ne demek sevmedim etmedim gitmedim triplere girdim falan çeyiz dizmeye, kusura bakmasın kimse yedi kat yabancı olan bir komşu bile yardıma giderken bilerek ve isteyerek sırf sevmiyorum gıcıklık olsun diye tavır koyulup orda bulunmamak cahilliktir görgüsüzlüktür ayıptır. konu sahibi iyi niyetli birini görmediği için karşısında zamanla oda bilenmiş ona, kendi kuruntusu keyfi yüzünden suç işlememiş bir insana tavır alması yeri gelip küçük görmesi o kim ki daha dün ailemize girdi abimle aramıza giremez istediğim gibi konuşurum ona ne gibi terbiyesizce haller takınamaz ki konu sahibi sanki sırf abisiyle onu ayırmak için evlenmiş gibi bi konuma düşüyor. bi zahmet abisi danışarak evlenseymiş zamanında madem. haksız yere zamanında dışlanıp iplenmemiş kıza önce beni, seni hiç takmadığım halde beni hala yaptın dünya tatlısı bi yiğen verdin teşekkür ederim sevdiriyorsun gelme gitme demiyorsun saol falan demesi lazım böle yanaşsaydı eğer konu sahibine ben sanmıyorum şimdi buraya bu konuyu açardı. ayrıca konu üst baş almak deil ihtiyaç olarak gördüğünden sanmıyorum ama torununa gelip boş boş sevip canım benim ciğerim benim diyip eli boş gelmekte ayıptır ki ben hediye almayı çok severim benim yiğenim olcak ya da torunum kendime bişey almam ,ordaki inceyi fark edememiş bazı arkadaşlar. benim oğlumun amcası daha bir don almamıştır oğluma ama keyfince harcar parasını ona bişey diyemem almıosa almıodur ama insan üzülüyor çocuğunun yakın akrabaları tarafından sevgiye ilgiye ve hediyeye boğulmasını ister bir anne. aman ihtiyacım var bi pantul alan yok dersen eğer babası yemez içmez yine gider alır pantulu kimsenin avucuna bakmaz çevresindekilerin insaniyetine bakar.
Size çook teşekkür ederim gerçekten çok güzel tanımladınız. Ben Abi'min Eşinden çok çektiğim için ona hep çok yakın olmak istedim beni tersledikçe Aradım yine olmadı. Onlara gittiğimizde eşimin yanında bile oturmazdım kıskanmasın diye çünkü kayınvalidem evdeki kıskancım diyordu.çayını bile ben veriyordum bende abarttım ama klasık gelin görümce muhabbetleri yaşamak istemedim. Olmadı.. Bebek olunca % 100 değişmesi beni kırdı aslında demeli bilerek yapıyormuş eşim Haklısın diyor ama yine de içim buruk çünkü böyle olması uzuyor beniÇok yerinde ve empati dolu bir yorum olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?