GÖRÜMCEM

Çok kıskanç birisin cidden Allah görümcene ve eşine sabır versin.

O zaman konu böyle olmaz
Yetişin kocam ailemle kardeşimle görüştürmüyor olur

Kesinlikle diyorum şu cümlen için.Anlarsa tabi konu sahibi.

Ben görümceye üzüldüm
Zaten 5 yıldır bunalımdaymış
Çıkamadı hala bunalımdan diye bahsediyorda
Çıkmasına da Ferhunde yengesi müsaade etmemiş bence
iyi aileye rast gelmiş. Normalde çektiren bir kaynana, ailesini tutan bir koca, düğünde gelin gibi inadına beyaz giyen bir görümce, her haltı üstüne çeken ve çemkiren bir aile olsaydı işin rengi nasıl değişirdi.

Bazen rahatlık ta batabilir

o beni çok mutsuz etti. yiğenini sevmesini istemiyorum çocuk çok seviyorsa gitsin evlensin doğursun. alan olursa tabii.

Sen ne kadar kalbi kötü bir insansın,inşallah o da bir gün sevdiğine evlenir demek çok mu zor, seni çok üzdü de ne yaptı dövdü mü sövdü mü, şu yazdıklarını bir kefeye koy bakalım kim daha ağır şeyler düşünüyo

Çocuk halasına da benzeyebilir sana da benzeyebilir hepinizden birsey de almış olabilir neticede kan bağı var, esin tüm ailesine sırtını dönse, sen esin kızın ve senin ailen bir arada yaşasanız ne güzel olur değil mi

Tabi tabii canım ..

demekki seni sevmemiş frekansı uymamış. pardon da sevmek zorunda mıydı seni? evini dizmeye ne diye gelsin? gelse bu defa da benim evime karıştı olacak.
yeğenini sevmesi için yengesini sevmek zorunda değil. size bir saygısızlığı olmamış, seviyesini korumuş.
bebek sadece senin bebeğin değil, eşinin de bebeği ve eşinin kız kardeşi yeğeninin resmini isteyebilir gelince sevebilir!!
ne kadar art niyetli bir insansınız yahu!!! nerden mesele çıkaracağınızı şaşırmışsınız!

neyin gercegi bu.
kıskançlıgın adı ne zaman gercekler örtüsüyle kapatılır oldu.
günde 5 defa sevgili gibi mesajlaşıyorlar, benim çocugumu degil kendi dogurdugunu sevsin, tabi alan olursa gibi cümleler sağlıklı bir kadının kurabilecegi cümleler degil, bana güvenebilirsin.

ağzının payını verirdim yine. herkese rezil olurdu bembeyaz giyince kıskançlığı daha da ortaya çıkardı. ama kapkara giymişti maluumm yastaydı :)
O dönemi bilemem de
Şu an burda tek rezil olan sensin

Kız nişan atmış diye bunalıma girmiş
Sen buna bile seviniyorsun
Yetmiyo o da doğursun , alan olursa tabi deyip sırıtıyorsun

Yaz yaz biraz daha batır kendini

görümce çocuk olana kadar sizi muhatap almadığı için kinlenmişsinz , gerçi sizi hala muhatap almıyor yeğeniyle ilgileniyor sadece

sizde sevmediğinz için hırs yapmışsınz anlaşılan yersiz kıskançlıklara girmişsiniz yorumları dikkatlice okursanız komik duruma düştüğünüzü anlarsınız zaten kendinize dert aramayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…