O zaman konu böyle olmazGörümcenizin yaşı kaç ?
Bu arada zamanında yapmış bir cahillik,bebek olunca ilgilenmek istemiş işte,
Şimdide siz fazla ilgili olmasından yakınıyorsunuz,
Birde et tırnaktan ayrılmaz asla ,kardeşiyle konuşmasını engellemeniz imkansız yani,
Empati kurun,sizi eşiniz kendi kardeşiniz ile görüştürmediğini düşünün ne kadar acı değilmi ,
Kesinlikle diyorum şu cümlen için.Okuya okuya geldim
Konu kibar kalmış yorumlar daha tuhaf yani
Bilmem, böyle bi yengem olsa ben kendim görüşmezdim
Abimle yeğenimle görüşmeme karışırsa da alnını karışlardım
Dua etsin görümcesi kendi iç dünyasında telefonla yetinen bi kızcağız, ya benim gibisi olsaydı eyvah eyvah..
Ben görümceye üzüldümKesinlikle diyorum şu cümlen için.Anlarsa tabi konu sahibi.
Aynen katılıyorum Cekirgee,O zaman konu böyle olmaz
Yetişin kocam ailemle kardeşimle görüştürmüyor olur
iyi aileye rast gelmiş. Normalde çektiren bir kaynana, ailesini tutan bir koca, düğünde gelin gibi inadına beyaz giyen bir görümce, her haltı üstüne çeken ve çemkiren bir aile olsaydı işin rengi nasıl değişirdi.Ben görümceye üzüldüm
Zaten 5 yıldır bunalımdaymış
Çıkamadı hala bunalımdan diye bahsediyorda
Çıkmasına da Ferhunde yengesi müsaade etmemiş bence
Bazen rahatlık ta batabiliriyi aileye rast gelmiş. Normalde çektiren bir kaynana, ailesini tutan bir koca, düğünde gelin gibi inadına beyaz giyen bir görümce, her haltı üstüne çeken ve çemkiren bir aile olsaydı işin rengi nasıl değişirdi.
o beni çok mutsuz etti. yiğenini sevmesini istemiyorum çocuk çok seviyorsa gitsin evlensin doğursun. alan olursa tabii.
Tabi tabii canım ..Okuya okuya geldim
Konu kibar kalmış yorumlar daha tuhaf yani
Bilmem, böyle bi yengem olsa ben kendim görüşmezdim
Abimle yeğenimle görüşmeme karışırsa da alnını karışlardım
Dua etsin görümcesi kendi iç dünyasında telefonla yetinen bi kızcağız, ya benim gibisi olsaydı eyvah eyvah..
ağzının payını verirdim yine. herkese rezil olurdu bembeyaz giyince kıskançlığı daha da ortaya çıkardı. ama kapkara giymişti maluumm yastaydı :)Bazen rahatlık ta batabilir
ağzının payını verirdim yine. herkese rezil olurdu bembeyaz giyince kıskançlığı daha da ortaya çıkardı. ama kapkara giymişti maluumm yastaydı :)
N'oldu işine gelmedi dimiTabi tabii canım ..
aynı kafadasın demekki canımN'oldu işine gelmedi dimi
'Ayh cnm ne gıcık görümcen varmış' demedim diye
gerçekler..
aynı kafadasın demekki canım
O dönemi bilemem deağzının payını verirdim yine. herkese rezil olurdu bembeyaz giyince kıskançlığı daha da ortaya çıkardı. ama kapkara giymişti maluumm yastaydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?