GÖRÜMCEM

Konu sahibi doğurma işlevini bir tek kendisi yapıyor sanıyor galiba.
Bazı hamileler de öyledir ya hamile kalınca farklı bir dünyaya koyar kendini, yatalak hasta muameleri yapar kendine ve yapılmasını ister. Doğurunca da bir tek o doğurdu zanneder.
Dünyadaki tüm dişiler doğurabiliyor halbuki

Bence görümceniz sizden durup dururken uzak durmuyordu, eminim ki bir sebebi var. Yeğeni olunca da hatrına "ne yapayım görüşeyim bari" demiştir.

TABİ TABİ EVLİ ERKEKLERLE FLORT EDİP BUNALIM DÖNEMİNİ ATIYORDU. ATMIŞ Kİ ŞİMDİ İYİ

canım bi insanı sevmeyebilirsin ama ortada çok da bişey yokken bi nefreti nasıl içinde barındırıyorsun. biraz akıllı ol ve taktik değiştir bence. hem daha mutlu olursun hem de daha rahat. sana da yazık eşine de.

Kedi şeyini görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş ya hani, bazı insanlarda kv kp görümce diye kediye denk gelmiş kediyi aslan sanıyor

ayyy resmen kendi yengem canlandı sizde! doğumdan sonra yengemle muhabbete başlamış bir görümce olarak söyleyeyim ben sana hislerimi en iyisi

evet yengemi sevmiyorum, bu zamana kadar da hiçbir saygısızlık etmedim, ne evini dizmeye gittim ne de düğün hazırlıklarında ona karıştım. gelmemi istediği yerlere gittim sırf ayıp olmasın diye (nişan alışverişi, kuaförü vs) ama umrumda olmadı ne yaptığ,ı onun için hiçbir müdahaede bulunmadım. ama yeğenim olunca evlerine her fırsatta gittim yeğenimi de sevdim. bunu yengeme soracak değilim! en fazla gittiğimde müsait mi değilse uygun zaman ne zaman bunu sorarım. yengemi sevmek zorunda değilim! 3 sene akıllılık edip mesafe koymuşum! bu sene aptal gibi ısınmaya başlayıp arkadaş yerine koydum derdimi anlattım ve seviyesizliğini gördüm!

çocuğuna pantolon almak halasının görevi değil. halasına mı güvenip doğurdun çocuğu? ihtiyaçlarını karşılayamıyorsan yapmasaydın! büyük ihtimal ev hanımısın sen zaten. görümcen de çalışıyor olmalı. nasıl sömürsem hesaplarına girersin yakında yada girmişsin bile.

çocuk sizin malınız değil. teyzesi dayısı nasıl seviyorsa halası amcası o şekilde sevebilir

TABİ TABİ EVLİ ERKEKLERLE FLORT EDİP BUNALIM DÖNEMİNİ ATIYORDU. ATMIŞ Kİ ŞİMDİ İYİ
konunuzda yorumlar istediğiniz gibi gitmedi diye çirkinleşmeye başladınz konu sahibi , biraz kendi fesatlığınızı kıskançlığınzı görün yani ayıppp

Konu sahibi sizin tarafınızdan bir bakıyorum olanlara,
İlk günden itibaren sizi kabullenmemiş sizi benimseyip attığınız adımlara karşılık vermemiş bir insan var ve çocuğunuz olunca Yine sizi dışlayarak sizi görmezden gelerek çocuğunuza odaklanmış görümce. Kucağınıza bile gelmesinden hoşlanmayan görümce,
şimdi sizi sevmediği belli zaten sizde sevmek zorunda değilsiniz. Eşinize biraz dışarı çık demesi tuhaf! O ayrı
Mesafe koyun
Diğer taraftan bakınca abi var yeğen var kopamszlar birbirlerinden.
Ya görmezden geleceksiniz ,eşinizle konuşup denge kurmasını isteyeceksiniz ya da her gün bu yaşadığınız duyguları yaşayacaksınız . Ben beni görmezden gelen birini severmiydim ,hayır.sınır koyardım.
Ha olmuyor mu valla en iyi taktik gülerek laf sokma :) söyleyeceklerimi tatlı tatlı söylerdim. Anlar anlamaz, ben rahatlardım. ...

NEDEN BU KADAR GİTTİNİZ KONU SAHIİBİNİN ÜSTÜNE KÜÇÜK YERLERDE ÇEYİZ sermeye gitmek veya geline destek olmak önemli şeylerdir ayrıca artık abisi evlenmiş akşam vakti 20-22.00 arası evli çift aranmaz bişi olmadıkça gündüz arasın akşam arıosa yengesine inat yapmıs allgılarım ayrıca böylelerinn de AŞIRI abi ve ya kardeş sevgisini yapmacık buluyorum bnmde erkek kardeşim var hayattada böle bişi yapmam kız kardeşim yeni evlendi 1 ay evine gtmedik hala da cağırmadan cat kapı gitmeyiz GÖRDÜ die bişi var cnm modernleştik avrupalılaştık die ne kılıklara girdi millet AYRICA görümcem gitsin bunalımını az ötede yaşasın.kimse kimsenin huzurunu bozmasın

en güzel yorum

20.dediğin akşam 8 oluyo duyan geceyarısı zanneder

şimdiye kadar en yol gösterici ve beni anlayan yorum teşekkürler. her türlü hakaret edildi gerçekleri söylüyorum kafadan atmıyorum. yalansa Allah önüme çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…