Evet bende birini sevmedim mi belli ederimaynı kafadasın demekki canım
oğlu varmış, kız olsa içerlemezmiş.Oğlan dayıya kız halaya derler
oğlu varmış, kız olsa içerlemezmiş.
TABİ TABİ EVLİ ERKEKLERLE FLORT EDİP BUNALIM DÖNEMİNİ ATIYORDU. ATMIŞ Kİ ŞİMDİ İYİO dönemi bilemem de
Şu an burda tek rezil olan sensin
Kız nişan atmış diye bunalıma girmiş
Sen buna bile seviniyorsun
Yetmiyo o da doğursun , alan olursa tabi deyip sırıtıyorsun
Yaz yaz biraz daha batır kendini
TABİ TABİ EVLİ ERKEKLERLE FLORT EDİP BUNALIM DÖNEMİNİ ATIYORDU. ATMIŞ Kİ ŞİMDİ İYİ
TABİ TABİ EVLİ ERKEKLERLE FLORT EDİP BUNALIM DÖNEMİNİ ATIYORDU. ATMIŞ Kİ ŞİMDİ İYİ
bana önce yüzüme bile bakmamasına her adımıma cevap vermemesine düğün günü kuaföre bile gelmedi benimle. ben unutamıyorum bunları hiç yoktu yanımda. torunlarına bir pantolan bile almadılar nasıl sevgi anlayamadım. sokaktan geçen çocuğu da seviyorum ben öyle
konunuzda yorumlar istediğiniz gibi gitmedi diye çirkinleşmeye başladınz konu sahibi , biraz kendi fesatlığınızı kıskançlığınzı görün yani ayıpppTABİ TABİ EVLİ ERKEKLERLE FLORT EDİP BUNALIM DÖNEMİNİ ATIYORDU. ATMIŞ Kİ ŞİMDİ İYİ
Ya iyimisin sen. olanı söylüyorum yalan değilİş iftiraya kadar geldi nişanlısından ayrılmıştı 5 senedir bunalımdaydı şimdi bunalımını evli erkeklerle geçirir oldu, dilerim kalbindeki önüne gelsin
Konu sahibi sizin tarafınızdan bir bakıyorum olanlara,
İlk günden itibaren sizi kabullenmemiş sizi benimseyip attığınız adımlara karşılık vermemiş bir insan var ve çocuğunuz olunca Yine sizi dışlayarak sizi görmezden gelerek çocuğunuza odaklanmış görümce. Kucağınıza bile gelmesinden hoşlanmayan görümce,
şimdi sizi sevmediği belli zaten sizde sevmek zorunda değilsiniz. Eşinize biraz dışarı çık demesi tuhaf! O ayrı
Mesafe koyun
Diğer taraftan bakınca abi var yeğen var kopamszlar birbirlerinden.
Ya görmezden geleceksiniz ,eşinizle konuşup denge kurmasını isteyeceksiniz ya da her gün bu yaşadığınız duyguları yaşayacaksınız . Ben beni görmezden gelen birini severmiydim ,hayır.sınır koyardım.
Ha olmuyor mu valla en iyi taktik gülerek laf sokma :) söyleyeceklerimi tatlı tatlı söylerdim. Anlar anlamaz, ben rahatlardım. ...
NEDEN BU KADAR GİTTİNİZ KONU SAHIİBİNİN ÜSTÜNE KÜÇÜK YERLERDE ÇEYİZ sermeye gitmek veya geline destek olmak önemli şeylerdir ayrıca artık abisi evlenmiş akşam vakti 20-22.00 arası evli çift aranmaz bişi olmadıkça gündüz arasın akşam arıosa yengesine inat yapmıs allgılarım ayrıca böylelerinn de AŞIRI abi ve ya kardeş sevgisini yapmacık buluyorum bnmde erkek kardeşim var hayattada böle bişi yapmam kız kardeşim yeni evlendi 1 ay evine gtmedik hala da cağırmadan cat kapı gitmeyiz GÖRDÜ die bişi var cnm modernleştik avrupalılaştık die ne kılıklara girdi millet AYRICA görümcem gitsin bunalımını az ötede yaşasın.kimse kimsenin huzurunu bozmasın
şimdiye kadar en yol gösterici ve beni anlayan yorum teşekkürler. her türlü hakaret edildi gerçekleri söylüyorum kafadan atmıyorum. yalansa Allah önüme çıkarsınKonu sahibi sizin tarafınızdan bir bakıyorum olanlara,
İlk günden itibaren sizi kabullenmemiş sizi benimseyip attığınız adımlara karşılık vermemiş bir insan var ve çocuğunuz olunca Yine sizi dışlayarak sizi görmezden gelerek çocuğunuza odaklanmış görümce. Kucağınıza bile gelmesinden hoşlanmayan görümce,
şimdi sizi sevmediği belli zaten sizde sevmek zorunda değilsiniz. Eşinize biraz dışarı çık demesi tuhaf! O ayrı
Mesafe koyun
Diğer taraftan bakınca abi var yeğen var kopamszlar birbirlerinden.
Ya görmezden geleceksiniz ,eşinizle konuşup denge kurmasını isteyeceksiniz ya da her gün bu yaşadığınız duyguları yaşayacaksınız . Ben beni görmezden gelen birini severmiydim ,hayır.sınır koyardım.
Ha olmuyor mu valla en iyi taktik gülerek laf sokma :) söyleyeceklerimi tatlı tatlı söylerdim. Anlar anlamaz, ben rahatlardım. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?