mesele reçel değil anlayın.kadının açıkça uzakta ki tatlı olur demesi benim evimdeyken.görümcenin reçeline kadar düştünmü canım sende laf istemişsin yani...niye müdana ediyorsun ki...reçelsiz öldünmü...
asla istemem aman.... bir kavanoz reçelin 10 sene lafını dinleyeceğime, alırım bir kavanoz marketten...
sen resmen laf istemişsin bize yokmu falan fişman...
yani ben mi suçluyum.eşime o laflarını anlatmayı bile düşünüyorum.geçmişi düşünce sabrım kalmadı kendisinegörümcenin ağzına lafları vermişsin,şimdi de dertleniyorsun.haaa bunlar da fazla dert edecek bir şey de yok.karşılıklı atışmışsınız
ciddi çok sıkıldım kıskançlık ve fesatlıklarından.çooook şanslısınızAllahtan bende görümce yok yoluşurduk :) ağızına burnununa kaşıkla vururdum
ban
ciddi çok sıkıldım kıskançlık ve fesatlıklarından.çooook şanslısınız
mesele reçel değil anlayın.kadının açıkça uzakta ki tatlı olur demesi benim evimdeyken.
Allahtan bende görümce yok yoluşurduk :) ağızına burnununa kaşıkla vururdum
Kusura bakmayın ama hep gelinler haklı görümceler cadı oluyor her hikayede, gelinler hiç gelinlik yapmıyor maşallah[/QUOTE
yahu görümcen eltini sevse ne olur sevmese ne olur...eksik gelsin sevgisi de tatlılığı da...
bunu mu dert ediyorsun arkadaşım.... keşke görümcen eltini daha çok sevsin, senden uzak allaha yakın olsun be daha ne istiyon
ben de mecbur kalırsam konuşmak isterdim görümcem olacak sivilceyleBende görümceyim iki gelinimiz var mecbur olmadıkça muhattap bile olmam benden uzak Allah'a yakın
bu kadar kizginsnz demekhem de intihaplı olanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?