görümcemden nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hımmm anladım canım. Bizde eş eğer görümceye (yani kendisinin ablasıysa) abla diyorsa görümceye abla denir. Eğer görümce küçükse abisinin eşine yenge denir. Amaaaaan boşver şimdi bende karıştıracağım :)))))

Eşin anne ben guvecimizi istedm biliyorsn bqska bisey yiyemiyorum diyip arabulucu olmali sende hirsey olmamais gibi davranmalisin bence. Nillet neler neler cekiyo okuyoruz burda. Durduk yere huzurunuzu kacırmayın

biliyorlar ama işte. huzurumuzu kaçıran belli. çok şeyleri çektim sineye..

Gorumcen bekar sanırım. .ayni patavatsizdan bendede vardi..ben haddini bildirdim..bu modeller boyledir istisnalar hariç. .eger evde kalmis, birazda kurumus ise,saldirirlar boyle k...pek gibi.

Sakin ezdirme kendini..

Son düzenleme:
senin yerinde olsam kesin o güveci kafasına geçirirdim
o kimki bana bagıracakne olursa olsun kimse kimseye bagıramaz arkadaş
heleki böyle bi sebepten

Gorumcen bekar sanırım. .ayni patavatsizdan bendede vardi..ben haddini bildirdim..bu modeller boyledir istisnalar hariç. .eger evde kalmis, birazda kurumus ise,saldirirlar boyle k...pek gibi.

Sakin ezdirme kendini..

inanın sinirlendiğim zaman bişey söyleyemiyorum huyum bu. eşim sağolsun yanımda. o bildiricek haddini. bende artık bi mesafe koyacam aramıza.

senin yerinde olsam kesin o güveci kafasına geçirirdim
o kimki bana bagıracakne olursa olsun kimse kimseye bagıramaz arkadaş
heleki böyle bi sebepten

çok haklısın canım. sinirden deliye döndüm. bugün bayram nasıl bi araya gelecez diye düşünüp duruyorum. hiç istemiyorum. o kadar şeyden sonra git bayramlaş bi de.

Katiliyorum. Esinize diyebilirdiniz dün istediler bugün geri getirin denmez haftaya yaparim senin icin diye. Hem de siz degil esiniz getirin diyor. Görümceniz bunu tartisma konusu yapmakla, ileri geri konusmakla hatali ama siz de hatalisiniz. Bana ne git abine söyle demek ne kadar dogru, evin hanimi kap kacak islerini bilen sizssiniz. Kendinizi onlarin yerine koyun; siz güveci alsaniz ve ertesi gün hemen telefon acilsa getir geri dense bozulmaz misiniz?

hayır bozulmam. benimle bi ilgisi yok bu işin kesinlikle. güveçten başka bişey yemiyor istemiyor kocam ne yapabilirm. ramazanın son günüydü bi de. ramazan dışında başka bi gün olsa haklısınız derim.

Son düzenleme:
keşke istediklerinde eşim sadece güveç yiyor o yüzden bize lazım diyip hiç vermeseydiniz.

Ama sanırım bunlar birşeylerin yansıması. Yani özünde de pek anlaşamıyorsunuz da, birbirinize patladınız gibi geldi. Çünkü ilk sayfada bi arkadaşa aranızın iyi olmadığını ama eşinizin arkanızda olduğundan bahsetmişsiniz.

Nacizane tavsiyem; daha yeni evlisin, eşinin arkanda olmasına çok güvenme. Eşinin ailesiyle sorunlarını eşine şikayet şeklinde aktarma. Sorun olduğunu bilsin ama bunaltma eşini. Onlar ailesi, ister iyi olsunlar ister kötü.

Şu sözü çok severim: "Kardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş yine kucaklaşmış". Arada kalıp sen kötü olma diye söylüyorum bunları.

Son düzenleme:

bana kalsa hiç vermezdim, eşim ver deyince bişey diyemedim. işlerin buraya kadar geleceğini nerden bilebilirdim ki. şoka uğradım resmen zaten. iyi anlaşabiliyoruz diyemem ama kötü de değil aramız. demek ki içten içe bana karşı varmış bi kini. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

Eşiniz güveci ertesi gün geri istemiş, gün içinde de bi kaç kere daha arayıp hatırlatmış doğru mu anladım? E o zaman gerçekten "çok kıymetli bir güveciniz var"mis. Yani ben de bu muameleye maruz kalsam böyle düşünürdüm. Ha bunu ifade etmezdim o ayrı tabi.. biraz mesafeli yaşayın madem.

Tatsız bi olay olmuş ikinizinde ihtiyacı var o güvece ama görümce istemiş vermişsin sonra hemen istemişsiniz tek taraflı düşününce görümce haklı ama iki tarafımda suçu yok bende kocanızda suç o istemesedi bu olaylar olmıcaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…