Abla olmuyor canım.Nikah olarak büyüklüğü var hatta görumcenın yenge demesı gerekır bizde böyledır tabı herkesi bilmem.Güveç olayıda ıkı tarflı abartılı olmuş. Tatlı dılle istenebılırdı.Evet bende hemen ertesı gun istemezdım ayıp olur diye. Ki benden isteseler aman ıyıkı bıgun istedık hemen gerı ıstıyor dıye düşünürdüm.
Eşin anne ben guvecimizi istedm biliyorsn bqska bisey yiyemiyorum diyip arabulucu olmali sende hirsey olmamais gibi davranmalisin bence. Nillet neler neler cekiyo okuyoruz burda. Durduk yere huzurunuzu kacırmayın
biliyorlar ama işte. huzurumuzu kaçıran belli. çok şeyleri çektim sineye..
6 aylık evlisin şimdiden dırdırları başladı mı yahuyok annecim ben evlenmem
hiç sorma canım ya. eşimde onlardan yana olsa zaten hiç çekilmezdi.
Gorumcen bekar sanırım. .ayni patavatsizdan bendede vardi..ben haddini bildirdim..bu modeller boyledir istisnalar hariç. .eger evde kalmis, birazda kurumus ise,saldirirlar boyle k...pek gibi.
Sakin ezdirme kendini..
senin yerinde olsam kesin o güveci kafasına geçirirdim
o kimki bana bagıracakne olursa olsun kimse kimseye bagıramaz arkadaş
heleki böyle bi sebepten
Görümcen ayıp etmiş, tabi ki sana bağırmaya hakkı yok ancak,
Güveci hemen istemekle de siz ayıp etmişsiniz. Dün vermişsiniz, bugün geri istemişsiniz. Hani haftalar geçer anlarım da sizinki kötü olmuş. Ben olsam eşime söylerdim daha dün verdik, hemen geri istersek ayıp olur diye. Başka yemek mi yok, güveç yerine başka birşey yiyemez mi?
Katiliyorum. Esinize diyebilirdiniz dün istediler bugün geri getirin denmez haftaya yaparim senin icin diye. Hem de siz degil esiniz getirin diyor. Görümceniz bunu tartisma konusu yapmakla, ileri geri konusmakla hatali ama siz de hatalisiniz. Bana ne git abine söyle demek ne kadar dogru, evin hanimi kap kacak islerini bilen sizssiniz. Kendinizi onlarin yerine koyun; siz güveci alsaniz ve ertesi gün hemen telefon acilsa getir geri dense bozulmaz misiniz?
keşke istediklerinde eşim sadece güveç yiyor o yüzden bize lazım diyip hiç vermeseydiniz.
Ama sanırım bunlar birşeylerin yansıması. Yani özünde de pek anlaşamıyorsunuz da, birbirinize patladınız gibi geldi. Çünkü ilk sayfada bi arkadaşa aranızın iyi olmadığını ama eşinizin arkanızda olduğundan bahsetmişsiniz.
Nacizane tavsiyem; daha yeni evlisin, eşinin arkanda olmasına çok güvenme. Eşinin ailesiyle sorunlarını eşine şikayet şeklinde aktarma. Sorun olduğunu bilsin ama bunaltma eşini. Onlar ailesi, ister iyi olsunlar ister kötü.
Şu sözü çok severim: "Kardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş yine kucaklaşmış". Arada kalıp sen kötü olma diye söylüyorum bunları.
Konulara yazarken tarihlere bakım 2013 konusunu hortlatmışınızKocanız görümcenin yüzsüzlüğünün farkında mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?