Kızlar gerçekten çok üzüldüm .
Dün eşim bana fotoğraf makinesi aldı .
Profesyonel olanlardan .
Ama alma sebebide çocuğumuz olmuyor diye üzülmem ve beni teselli etmek istemesiydi.
En büyük hayalim bir pro makinem olup bebeğimin fotolarını çekmekti.
Ve çocuk fotoğrafçılığı yapmaktı.
Neyse dün bu hayalim gerçekleşti gittik siparişi verdik geldik .
3 gün sonra teslim alacağım.
Eve geldiğimizde kv ve görümcem vardı tabi beni çok iyi tanırlar aslında biraz fazlaca hareketli ve enerjiğim.
Koşa koşa eve girdim . hihaho benim artık bir makinem var dedim .
ama aslında bunu kötü niyetle değil sevincimi paylaşmak için söyledim .
benim malım zaten onların malıdır.
Neyse görümcem param yok diyenden korkacaksın dedi ama biz bugune kadar allaha şükür kimseye paramız yok demedik .
Ki evlendik ceplerinden 5 krş para çıkarmadık .
Neyse güldüm alınmadım bile . (alınsam tartışma çıkarırım susamam )
neyse onlar gitti eşimle yatağımızda muhabbet ediyorduk .
Mutlumusun dedi evet dedim. Sevindim mutlu olmana dedi.
Teşekkür ettim ama ayıp ettin dedi.
Şok oldum
neye ayıp ettiğimi bile bilmiyordum .
x çocukluğundan beri foto makinesi istiyordu ben evlenince sorumluluk onun üstüne bindi alamadı kendine dedi.
Sen aldın ona söyledin hemen keşke söylemeseydin dedi.
Üzülmüştür dedi.
Onunda hayali dedi.
Aha benim kalbim cız etti. Yaptığım hataya üzüldüm .
Şimdi sonuç olarak öyle br niyetimin olmadığını ve istediği zaman kullanabileceğinimi söylemeliyim görümceme yoksa böylece brakmalımıyım .
Ne yapmalıyım bir fikir verirseniz sevinirim :44:
Yada asıl soru ayıp ettim mi ? :44:
bende çok pis kıskandım bu arada benimki yarı prof çünkü
fotograf makinan hayirli olsunn (= ben olsaydim senin yerinde bunlari ogrendikten sonra giderdim gorumcemin yanina "benim malim senin malin sayilir hem birbirimize bildiklerimizi ogretiriz hemde ilerde Allah nasip eder cocugum olursa dogum fotograflarini sen"halasi" cekersin,hem sende para biriktirmeye basla makina almak icin birlikte cekim yapmaya gideriz" derdim,boyle seyler icin bilerek ya da bilmeyerek kalp kirmaya degmez,zaten alti ustu makina ya en fazla cok fazla cekim yapar shot sayin artar ondan da bise olmaz (= ayrica makinayi 7/24 kullanmiycaksin kibence yapici ol,bozucu olma gorumcenin hayallerine bi katkin oldugunu dusunmek sana ve esine daha cok huzur verir.makinanida merak ettim §
Valla başlığını görümce daha konunu okumadan içimden 'iyi etmişsin' dedim kusura bakma
Ben görümcelerden ve kaynanadan öyle çok çektimki bilerek ve isteyerek kırıyorum ve mutlu oluyorum bunu yaparken
Sana gelirsek bence kendini yok yere suçlama bilmeden yapmışsın üstünde durulcak bişey göremedim ben
Kızlar gerçekten çok üzüldüm .
Dün eşim bana fotoğraf makinesi aldı .
Profesyonel olanlardan .
Ama alma sebebide çocuğumuz olmuyor diye üzülmem ve beni teselli etmek istemesiydi.
En büyük hayalim bir pro makinem olup bebeğimin fotolarını çekmekti.
Ve çocuk fotoğrafçılığı yapmaktı.
Neyse dün bu hayalim gerçekleşti gittik siparişi verdik geldik .
3 gün sonra teslim alacağım.
Eve geldiğimizde kv ve görümcem vardı tabi beni çok iyi tanırlar aslında biraz fazlaca hareketli ve enerjiğim.
Koşa koşa eve girdim . hihaho benim artık bir makinem var dedim .
ama aslında bunu kötü niyetle değil sevincimi paylaşmak için söyledim .
benim malım zaten onların malıdır.
Neyse görümcem param yok diyenden korkacaksın dedi ama biz bugune kadar allaha şükür kimseye paramız yok demedik .
Ki evlendik ceplerinden 5 krş para çıkarmadık .
Neyse güldüm alınmadım bile . (alınsam tartışma çıkarırım susamam )
neyse onlar gitti eşimle yatağımızda muhabbet ediyorduk .
Mutlumusun dedi evet dedim. Sevindim mutlu olmana dedi.
Teşekkür ettim ama ayıp ettin dedi.
Şok oldum
neye ayıp ettiğimi bile bilmiyordum .
x çocukluğundan beri foto makinesi istiyordu ben evlenince sorumluluk onun üstüne bindi alamadı kendine dedi.
Sen aldın ona söyledin hemen keşke söylemeseydin dedi.
Üzülmüştür dedi.
Onunda hayali dedi.
Aha benim kalbim cız etti. Yaptığım hataya üzüldüm .
Şimdi sonuç olarak öyle br niyetimin olmadığını ve istediği zaman kullanabileceğinimi söylemeliyim görümceme yoksa böylece brakmalımıyım .
Ne yapmalıyım bir fikir verirseniz sevinirim :44:
Yada asıl soru ayıp ettim mi ? :44:
al sende kullan al hepiniz kullanın hahahaha
anammmm ne çok görümce var yahu
şaka şaka . Allah sanada full prof nasip etsin inşallah.
Yarı marı var sonuçta öyle düşün
shot sayısı artmaz . mesela çarptı biryere kırıldı. Kendim çarpsam içim acımaz. Yada bir parçası kayboldu. NE bileyim herşey olabilir.
Pahalı şeyler bunların tamirideCanon 650 D canım netten bak istersen. Birkaç fotoda ekledim konularıma bakarsan görebilirsin
anammmm psikopat gelin seni
bende bazen yapmıyor değilim yani .
shot sayisi her cektigin fotoda +1 olan biseydir,yani o kullandigi zamanda shot sayisi artar normal olarak eline alip sdece kameraya bakmayacaksa (= valla kendin carpsan bile icin aciyo o ayriama cocuk degil heralde gorumcen yani onun ayrimina varabilecek biridir diye dusunuyorum.buarada bende 60D, 7D ve sony a380 var az biraz anlarim bu islerden
Shot sayısı artsın sorun olmaz diyecektim ben
Dün geldiler makineyle oynadılar eşimle birlikte yaptığım tüm ayarlar bozuldu flu çekmeye başladı makine. Ama full flu . Düzeltmeye çalıştılar beceremediler. Aldım düzelttim. Ama sinir oldum
Bide alttan alttan laf ettim. Kıymetli şeyler bunlar birde hediye fln diye
ama bu dediğin çok yanlış. kıymetli şeyler falan.. tamam verme ama bu şekilde kırıcı da konuşma bence.
başta değil ama asıl şimdi ayıp ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?