görümceme beddua ettim tuttu

evdeyim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
50
0
16
Ordu
Biliyorum yaptığım yanlıştı ama ettim.. beni eşimle tanıştıran bu evde olmamı sağlayan görümcem. eşimin ailesi ile oturuyorum annesi dedesi anneannesi ile... o kadar zor ki iki yaşlı insan hiç susmayan bir kv.... bir gün kavga ettim kv ile akşama eşime anlattım olur öyle arada dedi ben de okudum yasinimi açtım ellerimi beni bu eve kim yaptıysa kim sebep olduysa oda benim çektiğimi çeksin,ben bu evden taşınana kadar hiç huzurları kalmasın dedim ve daha neler aradan 10 gün geçti eniştenin işi iflas etti...onlar başka şehirdeydi burada evleri vardı işler bozulunca burada ki evlerine taşındılar o evin de tapusu başkasında imiş adamın borcu yüzünden 1 ay sonra da evlerine haciz koydu banka, haczi kaldıramadılar ve kiraya çıktılar boşanma noktasına geldiler.... enişte burada işe girdi görümcem buraya gelince kv si de yanına geldi evde ne huzurları kaldı ne maddiyatları enişte haala işlerini düzeltemedi bir ay evde bir ay işte.... aradan 2.5 yıl geçti hala düzeltemediler kendilerini....oh bee sonunda anlattım içimde kalmıştı...

bundan gayet de memnunsun.. o anın hırsı ile beddua etmişsin ama bununla görümcenin ne alakası var. zorla tanıştırdı değil ya.. o beddua sonra dönüp dolaşıp sana gelmesin dikkat et...

Bence acilen Kuran i acip pismanligin icin okumaya calis. Sadce tanistirmis kadin seni zorla oraya baglamamis ki. Aklin yokmuydu evlenirken.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni esinle tanistiran gorumce,ayni ev de yasayacagini da diyen gorumce.e sen ne demeye kabul ettin.aklin neredeydi.

görümcene niye beddua ettin. senin evlenmene ön ayakmı olmuştu.
ne denirki bilemedim. hayatımda hiç beddua etmedim. ne kadar içim yansada . beddua döner gene edeni bulur derler. inşallah sana dönmez cnm

ben görümcemden nefret ettim. küsüz. şu an boşanıyor. eşim aracılığı ile destek oluyorum. ne bilim kimsenin kötü olmasını istemem. düşmenımın bile.
sana bişi sorcam. cvp vermek zorunda değilsin. görümcen bu haldeyken şimdi mutlumusun

Kusura bakmayın ama sizin o evde yaşamanızda Görümcenizin ne suçu var,sizi kardeşi ile tanıştırmış evlenmenize vesile olmuş hepsi bu,kadın sizin kafanıza silah mı dayadı illa annemle birlikte oturacaksın diye,eğer birine kızmak istiyorsan Görümcenize değil eşine kızacaksın ayrı ev açamıyacaksa evlenmesin ayrıca sizde de suç var ayrı ev olmadan evlenmiyecektiniz.Eniştenizin iflas etmesinin sizin ettiğiniz beddua ile alakası yok onun kaderinde varmış demekki siz beddua etmemiş olsaydınız da enişte bey iflas edecekti.

bende sandım ki görümcen eziyet etti namusuna laf etti falan
sen kv ile oturmayı kabul et görümcen hiçbişey yapmasın
çat çat beddua et bide tuttu diye sevin
çok cahilce kusura bakma ama
aana dönmesin dikkat et

Seni o eve görümcen mi soktu yoksa ayakların mı bence bunu bir güzelce düşün istersen

Kimse elini kolunu bağlayıp o insanların ortasına atmadı değil mi seni_?

Kadının kardeşiyle aynı yatağı paylaşmak iyi ama dimi

Bedduaymış.. Emin ol sen okuduğun içindir hayatları böyle.

Biraz düşüncenizi geliştirin.

tamam görümceni anladım ama sen bile bile gelmedin mi onu anlamadım ??? köydemi oturuyorsun zorlamı evlendirildin neden aynı evi istedin ??? beddua hiç iyi birşey değildir ne olur bir daha yapma..

Sanki büyüyle muskayla soktu eve, ağzınızı acıp ayrı ev isteyememişsiniz bir de günahsız insanlara beddua ediyorsunuz. Daha cok sey yazarım da bana da beddua edersiniz tutar mutar mazallah o yüzden yazmıyorum

kesinlikle beddua etmeyiniz.öz dayımdan ankarada olan bir olaydanbahsedeyim dikkatlice oku arkadaşım.dayımın karısı yengem kaynananasını yani annanemi hiç sevmezdi.dayımda annemle iyi geçin derdi.bir gün artık ne olduysa yengemi dövmüş dayım.yengemde al kuranı eline sabaha kadar beddua et annaneme..sonuç ne oldu bilin..dayım kör oldu...yengemde şimdi salaklığına yanıyor beddua ona döndü yani...

görümcen seni zorla mı evlendirdi kardeşiyle onun suçu ne anlamadım sen kendin isteyerek evlenmedim mi hay allahım ya bide kadının başına gelen şeylere seviniyosun ben düşmanımın bile başına kötü bişey gelse sevinemem herşey insanlar için

Keşke görümcene beddua etmek yerine kendi hayrına dua etseymişsin.
O zaman 2 mutsuz çift yerine 2 mutlu çift olurdunuz.

Gerçi ben bedduanın tuttuğunu hiç sanmıyorum.
Aile yapılarınız yakın olduğu için yaşam tarzınız eninde sonunda aynı olmuştur.

bence kendinizi avutuyorsunuz......................

bedduanın tuttuguna inanırım ama sizi de tutmuştur daha 10 yıl o evde kalacaksınız gibi mesela

Sen duanın kabul olduğunu mu düşünüyorsun yani..Tabi bunu Allahtan başkası bilemez ama her edilen dua bu kadar kolay kabul olsaydı kimse çektiği sıkıntının kıymetini bilemezdi...Sen duam kabul oldu diye seviniyorsun ya aman dikkat et bu olayla sınanmayasın...

Çok kindar ve gaddarca.
Allaha havale etseydiniz ya ki görümcenizle tartışmadınız o yaşadıklarınızı önceden kestiremezdi ki.Bencilce bi davranıştı. Bol bol dua edinn bence bedua edeni bulur..... tövbeler edin bnce. Hepimiz sınanıyoruz buda bir sınav

Herkes kendine göre cvp vermiş teşekkür ediyorum.... Herkes beni suçlamış niye kimse beni düşünmüyor anlamadım ben görümceme inandım onun söylediği yalanlar onun söylediği uydurmalar yüzünden ben bu evdeyim beni kandırdı... Bende biliyorum beddua çok kötü birşey .....onu da ona kızdığım için yaptım zaten bir gün yalanlarını yüzüne vurdum oda bana herkes kendini düşünüyor bu devirde kimseye inanma seni kandırmasaydım kim gelirdi bu eve gibi şeyler söyledi benim çok zoruma gitti bunlar bende beddua ettim bazılarınız görümcemin durumuna sevindiğimi yazmış kim sevinir ki böyle bir şeye en büyük destekçisi ben oldum ona bütün altınlarımı verdim eşim ayda bir kuru erzak ve deterjan getirir işten yarısını veririm onlara onun kötülüğünü istesem niye yapayım bunları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…