görümceme beddua ettim tuttu

O zaman keşke konunuzu daha ayrıntılı yazsaydınız...Sizin yazdığınız kadarını bilir ve yorum yapılır...İlk mesajınızda gayet sevinmiş gibi bir izlenim bıraktınız insanlara...

Ortada bir ev ve yaslılar var nasıl kandıracak? Benim babaannem öldü dedi de sonradan babaanne mi cıktı ortaya?

Beddua etmişsiniz işte ve sonucuna da mutlu olmuşsunuz, bu cok vicdansızca.

Bu kadarını açıklamadınız içinilk yazdığınızı yorumladım.. keşke bunlarıda yazsaydınız. Ama yinede tövbe edin bnce bedua gelir bulur allah korusun. Allahım sen görüyorsun diyip böylelerini allha havele edin bnce... yazık keşke olanlardan sonra sana dese haksızlık ettm hellal et hakkını fln..... inşallah o da anlar hatası nı

konuyu okurken,sizin hakkınızda acaba pişmanlıkmı duyuyor diye içimden geçirdim daha doğrusu öyle umudettima ama görüyorum ki gayet memnunsunuz ama unutmayın beddua dediğiniz döner dolaşır sizi bulur

artık nasıl bir toplum olduysak..

Eskiden hiç tanımadığımız biri iflas etse, yuvası dağılacak olsa içimiz cız ederdi.

Şimdi ailenizden birinin başına böyle bir şey geldi diye gülüyor, bir de bedduanızla bunu sizin yaptığınızı düşünüp daha da mutlu olup ego tatmini yapıyorsunuz ve en acısı bundan da utanmıyorsunuz..

Beddua sizi de bulur belki de sizin eşinizde işten atılır o zaman anlarsınız bu kadar gülünecek ne olduğunu..

hayatım boyunca bi kere yaptım ama canım çoook yanmıştı..bana yaşattıklarının fazlasını yaşıyor şimdi...o bu durumda olduğu için mutlumuyum değilim..canımın çok yanmasına rağmen en güzel günlerimi bana zehir etmesine rağmen acıyorum ve üzülüyorum durumuna...

Allahım aklıma mukayet ol yarabbim.

Sanki görümce silahı dayadı bu bedduacı arkadaşa, öyle kabul ettirdi. Fesubhanallah

yaşadığınız her ne olursa olsun Allah ım sen bilirsin diyebilirdiniz.
burada bunu anlatma sebebinizide anlamış değilim ama neyse.

unutmayın sakın , bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye,geldiğim yere demiş.

Ne olursa olsun bir insanın kötülüğü için oturup yasin okumak el açıp Allaha dua etmek hiç hoş birşey değil

kurban olduğum Rabbim bu dünyada yaşatığını yaşatmış, bu kadar basit işte..sanki hiç biriniz içinizden geçirmiyosunuz size acı çektirenlere ah edip yakınıp, Allahından bulsun demiyorsunuz hatta daha neler diyoruzda bende dahil, burdada yanlış günah vicdan bilmem ne diyosunuz..bu arkadaşın tek farkı burda itiraf ediyor olmasıııı

Ne ilgisi var? Hicbirimiz mükemmel değiliz elbette ama göz göre göre beddua da edilmez, akıl diye birşey var.

Ne ilgisi var? Hicbirimiz mükemmel değiliz elbette ama göz göre göre beddua da edilmez, akıl diye birşey var.

o aklı yeri ve zamanı geldiğin de siz de çoğu kez böyle kullanmışsınızdır eminim, kimse bunu inkar edemez heralde..
bu arkadaş eminim Yasin okuyarak Allaha sığınmak yerine, gidip çakma hocalara şöyle şiddeti bol bir büyü de yaptırmayı aklından geçirebilirdi.
benim her zaman kullandığım bir cümle var mesela ' benim hakkımda ne düşünüyorsanız Allah size on katı versin' diye.
sadece hepimizin yaptığı ama, sırf Allahın kelamını oku diye vicdansız ilan ettiğiniz kişiye yüklenirken kendimize bakalım diyorum.
hepsi bu tartışmak için yorum yazmadım bunlarda benim düşüncelerim..

Madalya mı bekliyorsun ?

Onun bunun mutsuzluğundan besleneceğine kendi hayatına bak bence, hala mutsuzsun değil mi ?
Kimse silah zoruyla evlendirmedi seni herhalde ?
Evleneceğin zamanda durum buydu, kararını ona göre verseydin

Milletin huzuru bozulunca senin boyun mu uzuyo
Ne diye açtın bu konuyu
Manasız..

ama burda görümcenizin bi suçu yok ki beddua dönüp dolaşır sahibini bulur.sahibini bulmazsa çocuğunu bulur ama o beddua ondan mutlaka çıkar.umarım sonunda sizde aynı şeyi yaşamazsınız.

Beddua edilmesi zaten iyi değildir.
Allahım sen ıslah et demen yeterli....
İnsanların mutsuzlugu seni nasıl mutlu eder anlamadım...
Bence sorun görümcende değil sende...
Allah ıslah etsin ..

Niye herkes beni yalnış anlıyor anlamadım niye ben mutlu olayım ki beddua ettiğim için sadece duygularımı buraya yazabildiğim için içimi kemiren o duyguyu buraya yazdığım için için 52:) bu simgeyi koydum sonuna o kadar bir insanın mutsuzluğundan mutlu olmak için aklın yerinde olmaması gerek mutlu olduğumu nasıl düşündünüz sadece ondan anlamadım........... Kimse kimseye durduk yere beddua etmez bunu unutmayın

Hem yasin okuyorsun hem beddua ediyorsun ne kadar tezat.
Hem nereden biliyorsun senin bedduanın tuttuğunu.
Çok tehlikeli bir şey yapıyorsun farkında değilsin.

Bedduanız yüzünden bunun olduğunuzu da nereden çıkardınız? Her başına kötü birşey gelen beddua mı almış oluyor. Belki de sınanıyordur. Bu arada eğer ciddi bir sağlık sorununuz yoksa aileyle birlikte oturmanıza kimse karar veremez bu tamamen sizin kararınız. Beraber oturmayı kabul etmemek elinizdeydi.

Bence sen akşam güneşinin görünce dünyayı unutmuşsun
Gözün ne aynı evde oturmayı görmüş ne de akşam güneşinin sorumluluk alamayışını

O yüzden gözü kapalı evlenmişsin, şimdi mecburen çekiyosun diğer kalabalığı
Gel ele ele verip çalışıp ayrı eve çıkabileceğimiz zaman evlenelim desen görümcen silah zoruyla hemen nikah kıydırmazdı size sonuçta

Gayet anlaşılır konun
Vah vah görümcmein eşi iflas etti demek var, 'bedduam tuttu gördünüz mü ' demek var

Sevindin mi sen de yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…