- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
Herkes kendine göre cvp vermiş teşekkür ediyorum.... Herkes beni suçlamış niye kimse beni düşünmüyor anlamadım ben görümceme inandım onun söylediği yalanlar onun söylediği uydurmalar yüzünden ben bu evdeyim beni kandırdı... Bende biliyorum beddua çok kötü birşey .....onu da ona kızdığım için yaptım zaten bir gün yalanlarını yüzüne vurdum oda bana herkes kendini düşünüyor bu devirde kimseye inanma seni kandırmasaydım kim gelirdi bu eve gibi şeyler söyledi benim çok zoruma gitti bunlar bende beddua ettim bazılarınız görümcemin durumuna sevindiğimi yazmış kim sevinir ki böyle bir şeye en büyük destekçisi ben oldum ona bütün altınlarımı verdim eşim ayda bir kuru erzak ve deterjan getirir işten yarısını veririm onlara onun kötülüğünü istesem niye yapayım bunları....
Herkes kendine göre cvp vermiş teşekkür ediyorum.... Herkes beni suçlamış niye kimse beni düşünmüyor anlamadım ben görümceme inandım onun söylediği yalanlar onun söylediği uydurmalar yüzünden ben bu evdeyim beni kandırdı... Bende biliyorum beddua çok kötü birşey .....onu da ona kızdığım için yaptım zaten bir gün yalanlarını yüzüne vurdum oda bana herkes kendini düşünüyor bu devirde kimseye inanma seni kandırmasaydım kim gelirdi bu eve gibi şeyler söyledi benim çok zoruma gitti bunlar bende beddua ettim bazılarınız görümcemin durumuna sevindiğimi yazmış kim sevinir ki böyle bir şeye en büyük destekçisi ben oldum ona bütün altınlarımı verdim eşim ayda bir kuru erzak ve deterjan getirir işten yarısını veririm onlara onun kötülüğünü istesem niye yapayım bunları....
kurban olduğum Rabbim bu dünyada yaşatığını yaşatmış, bu kadar basit işte..sanki hiç biriniz içinizden geçirmiyosunuz size acı çektirenlere ah edip yakınıp, Allahından bulsun demiyorsunuz hatta daha neler diyoruzda bende dahil, burdada yanlış günah vicdan bilmem ne diyosunuz..bu arkadaşın tek farkı burda itiraf ediyor olmasıııı
Ne ilgisi var? Hicbirimiz mükemmel değiliz elbette ama göz göre göre beddua da edilmez, akıl diye birşey var.
Niye herkes beni yalnış anlıyor anlamadım niye ben mutlu olayım ki beddua ettiğim için sadece duygularımı buraya yazabildiğim için içimi kemiren o duyguyu buraya yazdığım için için52:) bu simgeyi koydum sonuna o kadar bir insanın mutsuzluğundan mutlu olmak için aklın yerinde olmaması gerek mutlu olduğumu nasıl düşündünüz sadece ondan anlamadım........... Kimse kimseye durduk yere beddua etmez bunu unutmayın
Biliyorum yaptığım yanlıştı ama ettim.. beni eşimle tanıştıran bu evde olmamı sağlayan görümcem. eşimin ailesi ile oturuyorum annesi dedesi anneannesi ile... o kadar zor ki iki yaşlı insan hiç susmayan bir kv.... bir gün kavga ettim kv ile akşama eşime anlattım olur öyle arada dedi ben de okudum yasinimi açtım ellerimi beni bu eve kim yaptıysa kim sebep olduysa oda benim çektiğimi çeksin,ben bu evden taşınana kadar hiç huzurları kalmasın dedim ve daha neler aradan 10 gün geçti eniştenin işi iflas etti...onlar başka şehirdeydi burada evleri vardı işler bozulunca burada ki evlerine taşındılar o evin de tapusu başkasında imiş adamın borcu yüzünden 1 ay sonra da evlerine haciz koydu banka, haczi kaldıramadılar ve kiraya çıktılar boşanma noktasına geldiler.... enişte burada işe girdi görümcem buraya gelince kv si de yanına geldi evde ne huzurları kaldı ne maddiyatları enişte haala işlerini düzeltemedi bir ay evde bir ay işte.... aradan 2.5 yıl geçti hala düzeltemediler kendilerini....oh bee sonunda anlattım içimde kalmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?